PEDROBEAR: jo tam ty itemy byly peklo a pak s těma seasons, to bylo po 3 nuda, stejně sem se ty alty nikdy pořádně nenaučil, moc skillů a rozdílů... pak sem to do LA půl rok logoval jen kvůli daily rewards a to zabil Anticheat, co maj obě hry a už si nemůžu hodit BDO do traye a rybařit na pozadí
no uvidíme, teď sem 1340, dám novýho guardiana, ale už mě to trošku utahalo - rng u těch soul k ostrovům a pak tam mám vysloveně věci, co mě nebaví - kostým a jdi se vyhýbat někam... dojdeš na konec, RNG? nepadlo, tak si dej znova
ale nelámu nad tím hůl, třeba Daily Adventure island zpřístupnili po chvíli lépe - měl sem mít práci od 19, tak by to pro mě bylo de facto neřešitelné
teď jen zvažuju, jestli mám jít po Ghost ship (dám jí za pár dny přes ty tickety) a i Astray, nebo je to zaráz blbost (kvůli matroši, upgradu, i coinům na Crew)
a nějak nerozumím těm Gate of Harmony, máte nějaký easy návod? sem tam jednou dojel, neměl klíč a zas odjel... jde to nějak snadno řešit a vyplatí se tyhle Brány? holt sem to do teď ignoroval