• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRENNETPasivni Agresitiva, jak s ni zit.
    Pasivně agresivní člověk se cítí frustrován a nedokáže dostatečně vyjadřovat své potřeby směrem k okolí.

Zalozila jsem auditko pro lidi, co je sere vsechno a vsichni a nejradeji by vsechny postrileli a pak nekde plakali v koute, jak to maji tezky. Ano pro nas mistri ve vyhnivani a prokrastinaci. Nechci to podporovat, pojdme se naucit to nedelat, zlepsit si svuj zivot, karieru, vztahy a vubec.

Jak nebyt pasivne agresivni

Neco k tematu:
    Passive-aggressive behavior - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Passive-aggressive_behavior
    https://psychologie.cz/pasivni-agrese/
    Také v sobě dusíte zlobu? Pět užitečných triků, jak zvládnout pasivní agresivitu - Flowee
    https://www.flowee.cz/clovek/5389-take-v-sobe-dusite-zlobu-pet-uzitecnych-triku-jak-zvladnout-pasivni-agresivitu
    https://www.psychotesty.psyx.cz/texty/pasivne-agresivni-osobnost.htm
    rozbalit záhlaví
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    UNUX: Tyvole Kabáti.. tak s tím di do píči. Máš tam něco k pasivní agresivitě nebo jen plácáš do větru?
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Pane jo tady to žije..
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Pane.jo
    CATHERINE
    CATHERINE --- ---
    SARF: bejvalo by mi vic pomohlo, kdybys mi napsal, ze v zahlavi je malicka profilova ikonka majitele diskuze. predpokladam, zes myslel to?
    EKG
    EKG --- ---
    CATHERINE: Ja jsem si vzdycky myslel, ze davat minuska je takova nenasilna forma, jak nekomu naznacit, ze se chova jako naprosty kosoctverec. Tak povidej, bil te otec hodne? A co matka? Brala ti hracky, kdyz jsi nemela uklizeno?

SARF: Je fakt, ze lidi, kteri maji koule na to, aby dali osobni minusko, maji drobne plus. U nekterych je to jedina vec, za kterou je mozne si jich vazit.
    SARF
    SARF --- ---
    CATHERINE: mínuska jsou anonymní jen pro ty, kterým je líto dát za nyx roční poplatek o rozměru jednoho nákupu v supermarketu.
    SARF
    SARF --- ---
    Ano, bylo to úplně zbytečné.
    SARF
    SARF --- ---
    CATHERINE: hele myslím že tu debatu není nutný rozebírat do šroubku, nebyla o ničem závažným, vzhledem k neveselý realitě současnýho života právě naopak.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    CATHERINE: muzes dat neco na ukazku? Je to dobre vedet i pro mne, abych ja sama neprekracovala hranice, ktere nechci aby se prekracovali u mne.

Jinak vecer napisu nejake priklady, co mam v zaloze.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    CATHERINE: skoda, ale je to tvoje rozhodnuti a je treba ho respektovat.
    SARF
    SARF --- ---
    SARF: jinak teda u sebe pozoruju nezvladatelný tendence k sarkazmu. Ale to nevím jestli sem patří ...
    SARF
    SARF --- ---
    CATHERINE: nechtěl jsem bejt hnusnej a mrzí mě, že to tak chápeš. Prostě auditko o agresivitě, tak se snažím. Nevím, jak jsi přišla na to, že jsem naštvanej ...
    SARF
    SARF --- ---
    CATHERINE: no offence, ale fakta máš přímo na monitoru hned nad oknem pro psaní příspěvků.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    SARF: a jo, uz to chapu.
    CATHERINE: TadyFRENNET: jsem se na QWWERTY: nenastvala, coz tak teda mohlo vyznit, ale neni to tak. Neprijde mi na tom nic provokativniho a ani ten ton mi neni neprijemny. No je to zacatek diskuse a vse se muze zmenit, taky v dalsi debate muze byt vic neprijemny a pak uz to jde tam, kam pises. Nebo se vyjadri rozumne a nebude na nikoho utocit a bude to v poradku.
    SARF
    SARF --- ---
    FRENNET: záleží i na způsobu vysírání, někdy je to docela osvěžující. Zvlášť verbální šerm mezi dvěma vysírači :--)

Co mě naopak rozčiluje je, když někdo nedokáže pojmout nebo odrazit lehkej verbální útok a hned se zprudí.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    SARF: uf co? Tady majitelka, co to zakladala, protoze je sama nervni typ a dokaze pekne vysirat.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Plus teda myslet si, ze kdyz ja to znam takhle a jinde je to jinak, tak to je taky wtf.
    SARF
    SARF --- ---
    Jinak tedy imho majitelka.
    SARF
    SARF --- ---
    CATHERINE: tato otázka přímo provokuje aktivní verbální agresi. Vzhledem k tématu auditka asi studijní materiál :--)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam