• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VOIKUKKAFotovýzva
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    tak tohle je archiv z roku 2017 kdy se rozpousteli posledni zbytky firmy...

vzdycky kdyz na tu fotku narazim, tak si vzpomenu na spolehlivost kondomu a prijde mi to jako skvelej vtipek a nejsu si jista, jestli to tak marketaci i zamysleli :D

NELLAS
    NELLAS --- ---
    HOVADAK
    HOVADAK --- ---
    KRISKA: Je to on.
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    protože to "neexistuje" je to z dávného archivu - kdy jsme se vypravili na Racetrack a playa byla pod vodou... je to fotka skenovaná z filmu, takže holt se omlouvám za kvalitu.

Druhá fotka je nesoutěžní, pro ilustraci, jak to tam vypadá "normálně" (je to z trochu jinýho místa, ale t horu snad poznáte)... I když při tom množství srážek, co Kalifornie schytala tuhle zimu, nevylučuju, že letos voda na Racetracku zase je...

KRISKA
    KRISKA --- ---
    HOVADAK: zeptam se jako trotl ale je to tohle misto a tenhle kriz? (protoze sem ho na korenov odhadla) jenze sem tam byla v zivote 1x a myslela sem, ze to tam patri?? (ale ten tvuj ma urazenou hranu, ale kamen se psem zas vypada, ze by to mohl byt on)

NESOUTEZNI!

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HOVADAK
    HOVADAK --- ---
    KRISKA: U rozhledny Štěpánka u Kořenova. Před lety ho nějaké místní náckovské sdružení vyhrabalo z bordelu a vztyčilo. Nyní už je zase po něm.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    HOVADAK: kde to bylo?
    KREJCZY
    KREJCZY --- ---
    Již neexistující lávka na soustavě rybníků Víra, Naděje, Láska. Foto z února 2021

HOVADAK
    HOVADAK --- ---
    Tak jsem asi opět na řadě s výběrem. Při dnešním pročítání novinek jsem si vzpomněl na loňský výlet.
    Co třeba fotky věcí, které už neexistují.

TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    Taky přidávám jednoho domácího brouka =)
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    HOVADAK:
    My máme strážce špajzu 🙈😁

Pardon za dvojí sdílení
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    Když hmyzáci nechápou, že nás zajímají netopýři a do sítí se nám nemají motat (vyproštění se podařilo a odnesla to trochu jenom síť).

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Přidávám ještě jednu. Mívala jsem krásnou zahradu plnou květin a hmyzu, fotit je bylo snadné. 2019.

A doplňuji info k první fotce: nějaký modrásek (bohužel neumím určit) na vstavači nachovém, Milská stráň, 05/2019.

KRISKA
    KRISKA --- ---
    AETHER: ja mam brouku a motylu a vazek asi milion, protoze ty me bavi a taky sem si musela zalosovat, ackoli konkurence vazek je dost velka :D
    AETHER
    AETHER --- ---
    Motýlů mám asi milion a neumím vybrat, kterého:D

CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    je to teda prastarý archiv - 2010 - Bug ZOO ve Victorii... když nám průvodce vyprávěl zaníceně o povahách jejich tarantulí a o tom, že si ráno s tarntulema popovídá o tom, která z nich má náladu nechat se hladit od turistů, tak jsem nevěřila svým očím a uším... ani tomu, že z hmyzáků se dá udělat nádherné ZOO v kterém i relativně malé děti vydrží dvě tři hodiny...

KRISKA
    KRISKA --- ---
    PETRUCCI
    PETRUCCI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam