• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VOIKUKKAFotovýzva
    Házejte během týdne svoje fotky na zadané téma. Můžete lovit v archivu, nebo téma přijměte jako výzvu a cvakněte něco nového. Vložená fotka bude mít uvedeno místo pořízení případně nějaký drobný koment na co se díváme a datum pořízení (třeba jen měsíc a rok), pokud datum není známé, tak alespoň info že se třeba jedná o archiv.

Další komentáře, pokud se týkají fotky a chcete se o ně podělit, tak do samostatného příspěvku. Tyto doplňkové komentáře si pluskujte a mínuskujte jak chcete.

Téma se střídá po týdnu a "fotka" s nejvíce pluskama určí téma na další týden (vyhodnocení vždy v neděli). U fotek je povoleno pouze (+), pokud se líbí, jinak to přejděte bez povšimnutí.
    Proběhlá témata:

portrét, "verim, veris, verime", experiment, sníh, Urban - Industriální romance, západy a východy slunce, nemoc, klid, Má vlast, odraz, lidé a hory, pro štěstí

___2022___
    sešlost, Vánoce, hra, radost, optický klam, splín, adrenalin, jídlo (trhy, tržnice, slavnost, svatomartinské hody...), modrá hodinka ve městě, mini, všednost, ztracen v davu, solitér, skrz, konicci me mile / meho milého, odpad v přírodě, noc, hnusný počasí, odpočinek, cesta, vysoká noha, textury, staré versus nové, ironie osudu, silueta, vlhko, "2" slovy: dva/dvě, za zrcadlem, alkohol, kýč, hrátky s perspektivou, pohyb, jaro, ticho, geometrie, maximalismus, láska, žlutá a modrá, můj stín (první téma)
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak jsem teda podle zadání něco cvakla... nenapadá mě moc kreativních způsobů, jak vyfotit knihu (aniž bych ji poškodila). Tak se aspoň podělím o úlovek z knihobudky :D (Netopýr a Prodaná nevěsta)

CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    no dobře, tak jsem něco narychlo zkusila vyfotit :-))) doufám, že dostanu kladné body za to, že nehrabu v archivu :-)))

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    V byte kde jsem driv bydlel jsem mel dost dlouho lezet knihy jen tak na zemi - knihovnu jsem navrhnul a nechal postavit az asi po dvou letech - a tak vznikla takova tradice, ze jsem damsky navstevy pokazdy pozadal zda by se pred tema knihama (byla to jedina volna zed vhodna na fotografovani) nechaly podle vlastniho uvazeni vyfotit. Skoro vsechny byly u toho nahy, ale tahle ne, tak to snad nikoho nepohorsi.

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    HAJOUNEK: prijimam

HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    Nové téma "Knihy"

a vyzývám tímto všechny zúčastněné na místo šátrání v archivu uchopit foťák a něco k tématu vyfotit :)))
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    možná jdu pozdě, ale tak holt foceno až v sobotu

NYX
    NYX --- ---
    AETHER
    AETHER --- ---
    Times Square loni

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ja nikdy nevim co jsem sem dal - vetsinou nemam naladu neco dlouho hledat takze je mozny ze hmatnu po necem co je zrovna na rane. Pokud uz bylo, dam neco jinyho.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    PETRUCCI
    PETRUCCI --- ---
    Tak třeba KOSTÝM.
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    PETRUCCI: Nové téma?
    MGMBILL
    MGMBILL --- ---
    MARUSIA86: Máš to v poště:)
    MARUSIA86
    MARUSIA86 --- ---
    MGMBILL: Máš to i v barvě?
    MGMBILL
    MGMBILL --- ---
    Cestou z Dubé jsem musel zhasnout motorku a fotit.

PETRUCCI
    PETRUCCI --- ---
    Včerejší živel
    AETHER
    AETHER --- ---
    NY plý živlů - nejen přírodních.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam