• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VOIKUKKAFotovýzva
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Opět trošku natáhnu téma až za hranici... chvíli jsem přemýšlela, co bych na tohle téma vytáhla. Až mě napadlo leda.. čtyři (roční) období lidského života.

CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    tak nesu do placu letní nebe, se zimním sněhem a podzimní žlutou trávou na jarní fotografii (nic, kde by byly vidět i ty koniklece jsem nenašla)

HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    BLOWUP: Vlastně jsem od tebe nic jinýho, než snůšku keců nečekala..

Všem ostatním se za bizarní tlachání omlouvám a ráda bych tímto vrátila prostor v auditku opět fotografii.
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    Moc rad tady koukam na vsechny fotky. Bavi me, jak nektera temata vypadaji hodne podobne a jina jsou naopak kazdy pes jina ves.
    Vzdycky se pokousim dat jen jeden palec za tyden, ale asi se na to vybodnu, libi se mi jich vzdycky vic.
    Davejte furt vsichni, co se vam chce a nenechte se od pana samochvaly rozhodit.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HAJOUNEK: to nic, treba to jednou pochopis, ze pod slovem "kreativita" se muze skryvat i neco jinyho nez to co ti na tohle tema vyplivne nejaka fotobanka ;-)
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    BLOWUP:
    Od člověka, co se živil fotografií bych čekala trochu víc kreativity..
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BLOWUP: Hele, ty seš tu rozčiloval, když se lidi přiznali, že neradi fotí portréty, a proto na téma, co bude obsahovat lidi, nebude moc příspěvků. A teď se tu rozčiluješ, že někdo dal téma, které nerad fotíš. Troška sebereflexe?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HAJOUNEK: proto jsem taky postnul volnou asociaci, kamo.
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    Proto je tam stojí VOLNÉ ASOCIACE, kamo. Nikde není zmíněno, že to musí být čtyři obrázky jedné stejné věci.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Hm, musim se priznat, ze takovy ty obrazky "ctyrikrat strom na kopecku, pokazdy jiny rocni obdobi" povazuju za druhej nejstupidnejsi motiv kterej jde fotografovat, hned po castecne odbarvenejch fotografiich. Takze jsem musel chvili premejslet, jestli se neceho takovyho opravdu chci ucastnit. Here my 5 cents: saliny v Camargue, zjara, v lete, na podzim a v zime.

HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    CAROLIAN: Dík, tak co třeba úplně volné asociace na téma Čtyři roční období :-)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    HAJOUNEK: myslím, že zadáváš...

Jinak všem děkuji za účast, fakt mě ta vaše místa nesmírně potěšila....
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Moje tajné místo... kam se ráda vracím, a nenajdu tam žádné turisty...

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Je to až k nevíře, ale i Neapol dokáže působit v neděli ráno opuštěně ;) a do této španělské ulice se vždycky ráda vracím :)

DAVI3D
    DAVI3D --- ---
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---

Úplně tajný místo to není, ale vzhledem k tomu, kolik fotek odtud mám soudím, že se tam vracím tuze ráda..
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    hm, tech mist by bylo.. :-) Ale tahle skalni vila je asi jedno z tech specialnejsich. Vyjimecne dam fotky dve, tam jde min o fotku, jako spis prave o to misto.

CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    je to asi na mě - takže téma MOJE TAJNÉ MÍSTO... místo, kde je vám dobře, kam se vracíte - a které není turisticky profláknuté... malá hospůdka, horské údolí, ulička ve městě, stará chalupa.... ale může to být i třeba fajn parta, klub, tábor...
    Tohle je údolí v Sierra Nevada, mimo Yosemity... přístupné pěšky (vedou tam turistické trasy - včetně spojky na PCT) nebo na koni.... takže ano, lidi tam občas potkáte - ale jen ty, kteří to znají... a kteří se budou namáhat dostat se někam vlastní parou...

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KOOTCHA: To je docela legrace, protoze v oblasti ve ktery jsem fotil nejvic (reportaz a people) v dobach kdy jsem v ceskym prostredi obcas neco publikoval pro moje fotky dokonce vznikl cosi jako terminus technicus, protoze se tehdy tvrdilo, ze jde na prvni pohled poznat od koho jsou :-))

Ale je fakt, ze tohle auditko je spis takova vsehochut, navic tady lidi celkem dostavaj pupinky kdyz na fotce je nedejboze clovek, takze diky urcity rekneme autocenzure to asi nebude tak znat :-) Ale ve smyslu vyse receneho je tvoje poznamka fakt funny fact, merci :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam