• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VOIKUKKAFotovýzva
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    Mně přijde, že to tady spousta lidí vzdala, pže se vymýšlí a pasují témata na již existující fotky a tudíž to ztratilo význam té výzvy vyfotit něco na zadané téma, což je škoda..
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    CAROLIAN: moje zadani dopadaly jeste hur, proto jsem uz kdysi preventivne prohlasil ze se tohoto privilegia rad vzdavam. Nellas jiste rada neco vymysli :)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    safra, jen tři? nechcete někdo NELLAS: BLOWUP: zadat nové téma? mě nic nenapadá?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vážky jsem si fotila záměrně, že u toho dělají srdíčko, jsem si všimla až z fotky...

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    je to asi na mě - takže téma - kouzlo nechtěného / photobomb - prostě když se vám stane, že pak koukáte na fotku a jste překvapení, co to na ní je :-))

Já jsem se nedávno potloukala po zámeckých zahradách Schleissheimu a jen tak jsem telefonem vyfotila interiér zámku přes okno.... a pak koukám, že je tam všechno - interiér, zahrady, i já sama :-))

STIPA
    STIPA --- ---
    Uz je to dávno je to fotka z archivu podzim 2019

HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---

My už máme jaro, ale takhle to vypadá, když přichází zima k nám.. nebo možná spíš, když jdeme my za zimou.. :-)
    AETHER
    AETHER --- ---
    Doufám, že zas přijde alespoň pár takových fantastických dní.

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    u nas je teda spis podzim :-)

NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    je to fotka oficiálně letní, protože jsem to fotil v srpnu, ale v tomhle místě zima neodchází
    Ortler 3 905 m n. m. (nejvyšší vrchol Rakouska-Uherska)

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    z dnešního odpoledne

CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    asi je to na mě - tak "winter is coming"... :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já obvykle v létě nikam nejezdím, nechávám si to na podzim...

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    za celý léto mi nic na zahradě pořádně nerostlo... zato teď to všechno rozhulákalo... třeba mi kvetou rajčata (nic z toho nebude, za týden má už mrznout)... a přiletěli monarchové...

GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    GEN_IO: (kaštany)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam