• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VOIKUKKAFotovýzva
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NELLAS: ok, tak sem dam radsi nejakyho racka nebo tak nejak, pokud uz tu taky byla tak bych musel asi fakt jit skenovat, a to se mi nechce.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    BLOWUP: Hned pod tou fotkou...

CAROLIAN --- --- 17:19:04 22.10.2023 --- [04:46 :: diskuze :: Café Alpaca]+12
    je to asi na mě - takže téma - kouzlo nechtěného / photobomb - prostě když se vám stane, že pak koukáte na fotku a jste překvapení, co to na ní je :-))
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    diky tomuhle tematu jsem ted s prekvapenim zjistil, ze fotografii ktera by se na to hodila asi nejlepe nemam naskenovanou. A protoze je na 6x9 negativu a musel bych davat do provozu starej pocitac na kterym funguje muj filmovej skener... tak se musite spokojit s touhle, ta uz naskenovana je.
    A ted jsem si uvedomil, ze uz jsem sem jednu ze stejneho foceni vlastne daval, uz ani nevim co to bylo za tema.

[BLOWUP @ Fotovýzva]

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    PETRUCCI: Já měla nachystanou fotku, ale jedem teď v práci 24/7 a vykouřilo se mi z hlavy hrát si s fotkama. Téma bylo supr :-)
    AETHER
    AETHER --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KURE
    KURE --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PETRUCCI: Snad to tu nebude samý dickpic :))
    PETRUCCI
    PETRUCCI --- ---
    NELLAS: Děkuju, jsi moc hodná. :))
    Tak já zkusím něco konkrétnějšího a bude to téma "PTAČÍ CHVILKA"
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PETRUCCI: Za trest zadáš :)
    PETRUCCI
    PETRUCCI --- ---
    Celkem mě mrzí, že se tu nesešlo více fotek. Špatné téma? Nebo jsem neměla hned dávat svoji fotografii, aby to nebylo svazující?
    Teď mi přijde nefér, abych zadávala nové téma.:)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    jako, na tohle tema fotky mam, ale tentokrat radsi ne :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PETRUCCI
    PETRUCCI --- ---
    Nové téma bude POČÁTEK a rovnou vykopávám.

PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    AETHER
    AETHER --- ---
    Našla jsem jednu 10 let starou fotku (28. 2. 2015) a říkám si, jak se ta kvalita fotek z telefonu v mezičase zlepšila:)

PETRUCCI
    PETRUCCI --- ---
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---

byla jsem namotivovaná nafotit nějakej art :-)) a pak zjistila, že nemám kapacitu, tak dneska z práce první ovoce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam