• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XBAHNOSpolečnost pro oslavy neobvyklých svátků - 6.10. Den nudlí, Den milovnků česneku, Světový den lidských sídel* a Světový den architektury*
    Pečete pie na den pí? Jak velké těsnění vystavit na den prasklých těsnění? O mezinárodním dnu balbutiků koktat nebo nekoktat? A jak správně oslavit den suchého zipu?

KT 39 (22.9.-28.9)

22.9. Světový den bez aut,Světový den nosorožců, Den hobitů
    23.9. Mezinárodní den neslyšících, Mezinárodní den znakových jazyků a Den bisexuality
    24.9. Světový den goril, Den zdravého žlučníku
    25.9. Světový den lékárníků
    26.9. Světový den antikoncepce, Evropský den jazyků, Mezinárodní den za úplné odstranění jaderných zbraní
    27.9. Světový den cestovního ruchu (Světový den turismu)
    28.9. Světový den boje proti vzteklině a Mezinárodní den boje za bezpečný potrat

KT 40 (29.9.-5.10)

29.9. Světový den srdce
    30.9. Mezinárodní den překladu (též „překladatelů“), Mezinárodní den podcastu a Den pokládání blbých otázek
    1.10. Mezinárodní den seniorů, Mezinárodní den kávy, Mezinárodní den lékařů, Světový den cyklistiky, Světový den vegetariánství, Mezinárodní den hudby a Den masáže
    2.10. Světový den hospodářských zvířat, Světový nealkoholický den a Světový den nenásilí
    3.10. Den obdivu pro viry a Světový den úsměvu*
    4.10. Mezinárodní den zvířat
    5.10. Mezinárodní den bez prostituce a Světový den učitelů

KT 41 (6.10.-12.10)

6.10. Den nudlí, Den milovnků česneku, Světový den lidských sídel* a Světový den architektury*
    7.10. Den vany
    8.10. Mezinárodní den leseb, Světový den chobotnic, Den Ady Lovelace a Mezinárodní den boje proti popáleninám
    9.10. Světový den pošty, Den plísňových sýrů a Světový den zraku*
    10.10. Světový den duševního zdraví,Světový den bezdomovců, Světový den proti trestu smrti, Den kabelek a Světový den vajec*
    11.10. Mezinárodní den dívek, Den coming outu, Světový den stěhovavých ptáků* a Mezinárodní den tučňáků brýlových*
    12.10. Mezinárodní den řvaní ze zoufalství, Světový den boje proti artritidě, Den španělského jazyka

* plovoucí

Seznam svátků na wiki

Další weby:

Days Of The Year
    https://www.daysoftheyear.com/
    World Holidays and Observances
    http://www.holidays-and-observances.com/
    https://nationaltoday.com/
    naughty holidays to remember
    rozbalit záhlaví
    EGERIS
    EGERIS --- ---
    XBAHNO: Tak přesně takhle jsem navlékl kolegyni v kanceláři medvěda, ale nesetkalo se to s moc velkým pochopením. Vrátila mi je a pověsila nad pracovní stůl.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    EGERIS:
    Ten byl už v úterý!
    Já ho slavil,
    v práci básnil...
    I pokrývky mi slušely!

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dnes má tedy být k obědu špenát?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    EGERIS: muzes z toho udelat fetis a oslavit to dneska! :-)
    EGERIS
    EGERIS --- ---
    Neprošvihli jsme Světový den náhlavních pokrývek?
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    EGERIS: S napětím googlím a seznávám, že opravdu je! Den co má náboj!
    EGERIS
    EGERIS --- ---
    Též prý Mezinárodní den statické elektřiny.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    4/12 Nina - Čtvrtá hvězda | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/10431595237-ctvrta-hvezda/213512120180004/

"Vy jste Jehovisti?"
    "My jsme progresivní taneční skupina!"
    Krásný a protančený Mezinárodní dny choreografů!
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Kasika, ceá Pzeň o5 saví den bez . Tak ráno maiinko poežíme, dáme oupáka a dopoedne budem yžovat, ízat zmrzinu a pak si dáme ečo. Ani odpoedne netřeba vzykat, stačí se íně váet. K véče ysí ín, áhev ambrusca, zahrajeme si fašku a páč áska maská, budem hedat (a askat) kitoris. Ať i vám ta veká sáva upyne!

XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Přeji šťastné a veselé prožití Dne vaječného likéru!

XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dnes je krásná kombinace: Světový den boje proti AIDS, Den vykrajovátek a Spanksgiving. Tak si hrajte, hlavně bezpečně a pokud máte nápad na nějaké hezké vykrajovátko, má 3D tiskárna je vám k dispozici.

XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dnes bychom se podívali na Mezinárodní den nevidomých. Ježkovy voči, to budou zas komentáře, úplně to vidím v barvách:

Ceska soda - Slepci
    https://youtu.be/gQuo_FdEyko
    FIFI
    FIFI --- ---
    Dnes ma byt Den nezadanych 🤷‍♀️

Den nezadaných – Wikipedie
    https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Den_nezadan%C3%BDch
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dnes je Světový den vědy pro mír a rozvoj a Mezinárodní den účetních. Tak co, už víte, kolik chcete aby vám to vyšlo? Abyste zbytečně neplatili daně... A pokud možno ani Lence a Ivaně.

URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    aha! ja jsem si rikal, co je to za den, kdyz jsem rano na zastavce MHD potkal neznameho pana 50+ se svoji matkou 70+, kteri se bavili o velikosti pomnicku a jestli pohrbit k tatovi .. asi jsou taky na nyxu :)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    1. listopadu je taky Mezinárodní den akromegalie
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    A dneska se to taky pěkně sešlo: Světový den audiovizuálního dědictví, Světový den kněží a Den tchýní. To by šlo krásně zkombinovat 🥳

XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    NELLAS: Vidíš to... A to jsme si v pondělí přivezli domů černý kotě a už dokonce i vyleze z pod pohovky.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dneska prý je taky National Black Cat Day. Nezapomeňte, že černé kočky nosí štěstí. Když se jim chce :)

XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dnes je Mezinárodní den umělců, Světový den pizzařů, Světový den těstovin a Světový den lemurů! Tak buďte kreativní a ztvárněte pizzu či lasagne tak, ať i lemur čumí jak Miloš na novýho Černýho. A nezapomeňte: Kontroverze není na škodu!

SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    TRISSIE: Přišlo mi to dost jako šikmá plocha, takže ani ten calvados jsem radši nezkoušel. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam