• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XBAHNOSpolečnost pro oslavy neobvyklých svátků - 19.3. Mezinárodní den klientů, Den smíchu, Den drůbeže
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    WOODMAKER: To už ale IMHO nesplňuje téma klubu, neb to jest svátek v těchto končinách zcela obvyklý! A kromě toho ho nemám rád, první máj toť lásky čas - dnes se pod rozkvetlým stromem souložiti nedá.
    Ale oba dva spin-offy tohoto svátku v kalendáři vedu a již nyní je možno se na ně těšit: 14.3. Steak & blowjob day a 14.4. Cake & Cunnilingus day.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    Krome tech veci, co mam rad, jako jsou knihy a impotence je jeste den zamilovanych, kdybyste nevedeli.
    EGERIS
    EGERIS --- ---
    XBAHNO: Náborový obrázek pro nový web Radiomatéři.cz?
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    XBAHNO: přirozeně
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    URPUTNIK: to byla tematická fotografie na radioamatérský diplom. Naprosto přirozené.
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    XBAHNO: a co je přirozenější, než muž, který vylézá na střechu navlíknout kondom na anténu! ♥
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dnes je Mezinárodní den přirozenosti, tak buďte přirození! A pokud budete přirození, jistě se vám bude hodit i fakt, že je i Mezinárodní den kondomů... A jestli máte pocit, že je jsem zase chytrý jak rádio, tak je to proto, že je také Světový den rádia. Ať žije Jerevan!

XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Atlas trusu
    https://eshop.zoopraha.cz/atlas-trusu-3015.html

Kdyby se někdo chtěl tematicky vzdělávat.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    tak epilepsie je na hovno a luštěniny jsou na lepší hovno, ideální kombo! :-)
    SLANINKA
    SLANINKA --- ---
    💩
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    XBAHNO: to asi vymysleli na jine polokouli
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dnes je Den periodické tabulky! Přednášku za mě drží kolega Slavíček, možno shlédnout zde: https://youtu.be/x5paMKAhPCs Kromě na dnešek připadl i Working naked day - možná bychom ho mohli přenést z home office i do běžného pracovního prostoru. Třeba v mrazírnách by to mohlo být populární.

XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    QUANTI: Tak já plánuju ještě pokračovat... Nutelou doma neurazím a taková společná sprcha, proč ne. A klidně si prdnu i bez ambice o překonání rekordu!
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    XBAHNO: ...

Tak aspoň že jsi oslavil ten den čtení nahlas. To je taky asi jediná oslava, kterou budu dnes s dětma provozovat já.

Skoro tříminutový prd, to je úplně apokalyptická představa. Tak dlouhé jsou některé písničky nebo zkouška sirén, když už máme dneska tu první středu...
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Dneska je to teda poměrně strašidelná kombinace...
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dnes je Mezinárodní den bodyartu, Den hořké čokolády a Světový den hidžábu, tak si dejte čokošku a buďte kreativní! No a kdyby se vám ta kreativita vymkla z rukou, tak hidžáb to schová...

XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Veselý Světový den sněhu a nezapomeňte na lektvárek s diazepamem!

EGERIS
    EGERIS --- ---
    XBAHNO: Tak přesně takhle jsem navlékl kolegyni v kanceláři medvěda, ale nesetkalo se to s moc velkým pochopením. Vrátila mi je a pověsila nad pracovní stůl.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    NELLAS: Nebo Olive Oyl.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam