• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XBAHNOSpolečnost pro oslavy neobvyklých svátků - 18.6. Autistický den hrdosti, Mezinárodní den sushi, Mezinárodní den paniky a Udržitelný den v astronomii
    Pečete pie na den pí? Jak velké těsnění vystavit na den prasklých těsnění? O mezinárodním dnu balbutiků koktat nebo nekoktat? A jak správně oslavit den suchého zipu?

KT 25 (16.6.-22.6.)
    16.6. Den afrického dítěte a Světový den mořských želv
    17.6. Mezinárodní den proti rozšiřování pouští a sucha, Světový den krokodýlů a Světový den popelářů
    18.6. Autistický den hrdosti, Mezinárodní den sushi, Mezinárodní den paniky a Udržitelný den v astronomii
    19.6. Den martini, Mezinárodní den courání,Světový den srpkovité anémie a Světový den tapas*
    20.6. Světový den uprchlíků,Světový den produktivity a Léto!
    21.6. Světový den hudby, Mezinárodní den triček, Mezinárodní den trpaslíků, Mezinárodní den skateboardingu a Mezinárodní den jógy
    22.6. Mezinárodní den bez kalhotek

KT 26 (23.6.-29.6.)

23.6. OSN pro den veřejné služby, Mezinárodní den vdov a Mezinárodní den růžové barvy
    24.6. Mezinárodní den pohádek a Mezinárodní den borovičky
    25.6. Mezinárodní den námořníků
    26.6. Mezinárodní den boje proti zneužívání drog a nezákonnému obchodování s nimi,Světový den chlazení a Mezinárodní den podpory obětem násilí (mučení)
    27.6. Světový den rybářství a Den malých a středních podniků
    28.6. Mezinárodní den piercingů, Mezinárodní den ochrany před bleskem a Den ceviche
    29.6. Mezinárodní den tropů a Mezinárodní den bláta

KT 27 (30.6.-6.7.)

30.6. Mezinárodní den asteroidů a Mezinárodní den parlamentarismu
    1. 7. Mezinárodní den reggae, Mezinárodní den vtipů a Den kreativních příchutí zmrzliny
    2. 7. Světový den UFO, Den anýzovek a Mezinárodní den proti zapomínání
    3. 7. Mezinárodní den bez plastových tašek
    4. 7. Jackfruit day a Den smažení vajec na chodníku
    5. 7. Den bikini a Comic Sans Day*
    6. 7. Světový den polibku a Mezinárodní den plivání třešňových pecek

* plovoucí

Seznam svátků na wiki

Další weby:

Days Of The Year
    https://www.daysoftheyear.com/
    World Holidays and Observances
    http://www.holidays-and-observances.com/
    https://nationaltoday.com/
    naughty holidays to remember
    rozbalit záhlaví
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    QUANTI: Zaneseno a gratuluji.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dnes přichází vrchol! A nejen května: Světový den her, Mezinárodní den menstruace a Mezinárodní den masturbace. Ať už jste ve fázi "líbí se mi svalnatí hezouni" či ve fázi "líbí se mi trpící muži v plamenech" tak to vezměte pevně do vlastních rukou a hravě se vydejte na Olymp. Co Olymp, Olympus mons! A vůbec, ideální by bylo naučit masturbovat práci - aby se konečně udělala sama.

XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    WOODMAKER: Kdykoliv!!!

WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    XBAHNO: a dneska si je muzes utrit?
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dnes je Světový den schizofrenie a Evropský den parků. Evidentně i strejda Google ví, kam vyrazit. Všichni naráz!

XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    A já si dneska umyl ruce!
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    30. dubna byl mezinarodni den jazzu. Recognised by UNESCO. Zjsitil jsem na CRo Jazz ;)
    AUSSIE
    AUSSIE --- ---
    2.5. na Den bez kalhot jsem se koupal na nudapláži na Lhotě. Voda příjemná, vydržel jsem v ní tak 5 minut :-)
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    XBAHNO: Mezinarodni den utoku korysu na konske hlavy?
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dnes je Den jednorožců a Den zralých žen. Musel jsem sáhnout po AI, protože co na mě padalo z googlu, to už bylo dost i na mě. Tak pokud se cítíte zrale (a ženou. Nebo jednorožcem.), tak hezkou vyjížďku přeji!

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    XBAHNO: kruci, to jsem si měla přečíst včera, bych to rozeslala kolegům! :-)
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Na dnešní Mezinárodní den Romů připadl také Mezinárodní den "buď hodný na právníka". Loni Bílá sobota, letos právníci, až se mi zdá, že se nám kalendář snaží něco vsugerovat... Ale fuj.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dnes je Mezinárodní den svědomí, Den chůze a Mezinárodní den polštářových bitev. Tak se tak procházím, spytuju svědomí a musím říct, že jsou lidi, se kterými bych se rád zúčastnil polštářové bitvy. Akorát bych si do toho polštáře s chutí přidal alespoň cihlu...

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    XBAHNO: my jsme včera oslavovali

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    XBAHNO: ten obrázek, to není rozmazLIT, ale rozmazAT! :-)

já teda dneska asi volím tu polštářovou bitvu :-)
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dnes je Mezinárodní den proti nášlapným minám, Den vitamínu C, Světový den krys a Mezinárodní den mrkve. Chroupejte mrkev, ať máte ostříží zrak a úspěšně se vyhnete všem "minám". No a taková grilovaná krysa s mrkvovým salátem plným vitamínu C by taky nebyla špatná... O mrkvové zmrzlině nemluvě. Asi se dneska rozmazlím.

BLABOUS
    BLABOUS --- ---
    XBAHNO: To jo, ale National Lingerie Day je 25.4. Já si nestěžuju, slavit dvakrát je lepší, než jednou, jen že o tom. 3.4. mimo ČR nikdo nic neví.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    BLABOUS: Na National Lingerie Day najdeš zdrojů bambilion, s jeho zmezinárodněním je to slabší, ale objevuje-li se to pravidelně, tak bych to uznal.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Tak ale tyvolé
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Na příští rok to stíháš.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam