• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XBAHNOSpolečnost pro oslavy neobvyklých svátků - 20.1. Mezinárodní den přijetí
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    SADY: Tu jsem v dobách natrénovanosti sežral celou a pak i půlku Carolina Reaper. Tu druhou jsme dali machrujícímu indovi, co se nám smál, že češi vydrží prd a on jako ind je samozřejmě zvyklej a dá cokoliv. Pohled na něj, jak tam pobíhá a řve "Way too hot! Way too hot!" v mých vzpomínkách zcela vytlačil vzpomínky na to, jak moc ta paprika pálila...
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    MAR_TINA: Za tulipány díky, jsem je tam přidal - jsou plovoucí, každá třetí sobota v lednu. Ale co s tím rumem? Mám to tam dát anglicky? Den horkého máslového rumu? Zní mi to trochu divně, jak máslový ležák z Harryho Pottera... V každém případě je to dost ulítlý na to, abych to dneska uvařil.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: Tak Palachinky jsou strašný ale :)))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Zítra je prý I mezinárodní den tulipánů a velmi zajímavý National Hot Buttered Rum Day.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Pálivá jídla na den Jana Palacha jsou skoro stejně krutá jak místní název Palachinky pro flambované palačinky (chodila jsem na gymnázium Jana Palacha, nemohu za to).
    SADY
    SADY --- ---
    XBAHNO: trinidad scorpio moruga, zajimavej vejlet :)))
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    A aspoň obrázek z netu, když tu nikdo neflexí s SHU co zvládnul sníst či jinak aplikovat.

XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    OTVIRAK: https://www.nationaldaycalendar.com/national-day/national-thesaurus-day-january-18
    Není, neb to není den pokladu jazyka českého. Máš-li jiný, vhodnější a nestěhovavý svátek na tento den, s radostí ho nahradím, neb ani mě nepřijde zas tak zajímavý.
    OTVIRAK
    OTVIRAK --- ---
    hele, urcite je "Den pokladu jazyka" prave 18. 1. ?
    Vim, ze se neco takoveho navrhovalo na 19. 7., protoze Jan Blahoslav, ale pochopil jsem to tak, ze to nedopadlo. A Komenskeho Poklad jazyka ceskeho shorel 26. 4. ... tak nevim jaka je souvislost...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: nech si ji ještě na pátek na Mezinárodní den fetišismu :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    My jsme si včera koupili partnerské (jakože oba stejné) čepice s nápisem Mrdá mi v hlavě a dnes mají premiéru.

Musím v ní rozříznout draka?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    pokusila jsem se ráno přesvědčit své plody rozříznutého břicha, aby si vzaly čepici s drakem, ale poslaly mě s tím do háje.
    ještě že za týden určitě oslaví den tepláků (s tím objetím si moc jistá nejsem :-)
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Ku oslavě dne skeptiků,
    stavím se u tří septiků.
    Ač nežeru lepek,
    slavím i světový den nálepek.
    Tak nebuďte čůráci
    a oslavte den poezie v práci!

HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Ha, aniž bych to věděl, koupil jsem si dneska od známého domácí slaninu přímo z udírny! Svět je v pořádku. :)
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    FIFI: světový den popelářů je 17.6., violoncello mám...
    Hele podivné svátky jsou prostě podivné... Občas jsou reference nejednotné, občas je víc datumů, občas je něco plovoucí a někde se drží datum z jednoho konkrétního roku... Snažím se to držet co to jde, ale fakt za nic nerucim. A kromě toho vybírám ty, co mi přijdou zábavné a občas musím něco vynechat, protože je toho moc. A zase třeba v tomto období je toho málo, tak beru co mi pod ruku přijde.
    FIFI
    FIFI --- ---
    Tady jsme si psali TLOUDEV:
    AAHHWISEGUY: ze 29.12 je den popelaru(tehdy to rikali v radiu). A dnes v radiu rikali, ze je mezinarodni den violloncela. Tak ja nevim
    🤷‍♀️
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dnes je Světový den techna a Mezinárodní den proti korupci. Notičky zde, kapříky ke mě. Tak ať vám to bouchá!

XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    SADY: nástěnka up-to-date
    SADY
    SADY --- ---
    btw. 13.12. ACAB day
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam