FIONOR: z práce mám 100$ Claude a sám si nově platím 100$ openai. Hlavně kvůli image generation. Zkoušel jsem copilot, ale asi se to hodí jen na levné modely. 40$ copilot jsem vyčerpal za dva dny a mají rest po měsíci. Vůbec nechápu ten jejich business model.
100$ Claude jsme minulej týden vyčerpal na 75% za tři dny, kvůli hobby projektu a fable. I když teď mají asi do 19 +50% weekly limit. Na konci týdne jsem byl na 97% limitu.
Teď na hobby zkouším chatgpt. Tvrdili mi že restart limitu je za týden ale podle me už tu restartovali několikrát. Nejdál jsem to stáhl na 60%.
Mám půjčený Macmin a pracuji na mbook pro, obojí M4 jen procko má 32gb paměti. Takže práci na Mac mini řídím z telefonu, doma na tabletu.
Claude remote-control neumí po restartu obnovit session pro remote a je potřeba ho pouštět přes cli. Je to teda potřeba, kdyz chcete session začínat z mobilu nebo notebooku. Chatgpt naslouchá přímo z desktop appky a po restartu si pamatuje session. V tom mě Claude zklamal.
Pocitově má Claude víc common sense, OpenAI je víc autista. Čekám na konec týdne abych zbytek limitu cloudu narval do hobby projektu. A zkusil, jak by si poradil s věcmi co jsme chtěl po openai. Většinou jedu fable/opus a sol.
Za 100$ je to pohoda. Říkám si, jestli mi ten open AI nestačí menší. Ale vždycky si můžu naplánovat víc práce paralelně;-)
Btw. Chtěl jsem po open ai nějaký nahotinky a hentai, ale maj tam guardrails. Docela škoda, že jsou taková pruda. Holt někdy zkusím grok.