• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOJAProgramovani 40+
    Diskuze o obzive programovanim pro starsi a pokrocile.
    rozbalit záhlaví
    PES
    PES --- ---
    QWWERTY: hodí to na Grok a ten jim přes víkend vybleje transformaci do nějakého moderního jazyka na moderní platformě včetně migračních nástrojů... třeba to všechno spáchají v RUSTu ;-))) #ironie
    EMBI
    EMBI --- ---
    P19, DELVIT: Ne neni to ironie. Mluvim o mezinarodni firme, co vyviji vlastni produkt.

Pro vyber firmy uz mam kriteria:
    - CEO nesmi mit zadne vztahy s majitelem (akorat tahaj prachy z firmy a do vseho se montujou)
    - idealne 500+ zamestnancu (zadnej startup)
    - vlastni produkt (nikdy zakazkovej vyvoj, zadny customizace)

Ale uz mlcim, neni mi 40+ :-)
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    EMBI: nevím jak dlouho pracuješ pro korporát, ale tohle mě spíše přijde jako ironie...
    P19
    P19 --- ---
    EMBI: To je ironie?
    Já teda abych nadanýho vývojáře v korporátu pohledal.
    Ale je fakt, že já jako korporát považuju převážně non-it finance firmy. Jedinou další zkušenost mám s EmbedIT a tam to nebylo moc jiný (což teda není překvapivý, když je to vyčleněný z non-it finanční firmy :D)
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    SAJAGI: Rád bych se mýlil, ale pochybuju, že to z již zmíněných důvodů může být "bez ironie radost" v jakýmkoli větším studiu (kam bych určitě počítal i BI a Warhorse – kde to mám tak z první a půlté ruky – Amanitu asi spíš ne).

Kdybych fakt chtěl dělat hry, tak jedině v opravdu malém studiu/sám/s kamarádem...
    SAJAGI
    SAJAGI --- ---
    LARS_GUNNER: Taky z několika druhých rukou: v principu všechno na škále "plat není, ale za pět let to snad bude" přes "majitel na něčem vydělal pár desítek milionů a tak si navrhujeme vlastní engine napsaný v haskellu". Plus vývoje na zakázku jako subdodavatel, což občas kombinuje vlastnosti obou ("matka má miliardy, my máme deadliny"). Obecně mi z toho vyplývá, že v průměru je to dost naprd (kvůli tomu, že dělat hry je "cool"), ale určitě budou firmy, kde dělat je bez ironie radost (napadá mě možná BI, Warhorse, Amanita).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam