• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DWAYSTAR WARS seriály - Spoilery povoleny!
    Otevřená diskuse o nove vychazejicích STAR WARS seriálech.
    SPOILERY POVOLENY!
    rozbalit záhlaví
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: kdyby to byla pravda tak by to o dost vylepsilo tu trilogii. Ale uprimne tato uroven "subtlety" (nevzpomenu si na ceske slovo) je na disney Star Wars nerealna.

    Staci kdyz si vybavim "Are you ready to face your father? *dramatic pause* Han Solo" protoze co kdyby nahodou nekomu z publika ten naznak nedosel :-D
    SITH
    SITH --- ---
    TRAGED: big if true!
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    :-))))

    SEJDA
    SEJDA --- ---
    Vadna varka = Bad Batch .. VV = BB .. ucime se azbuku :)

    Utek byl strasnae prvoplanovy .. pro deti. Oddanost vedkyne byla sokujici. Pokud z ni nebude dalsi Hux .. davam tomu jeste 2 epizody :)

    Zbytek byl velmi krasne zdramatizovany ale mozna az moc soft, jestli toeda teenageri pochopi tu realitu "spickoveho vedeckeho centra v daleke pustine"
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Rogue One Easter Egg May Have Secretly Set Up Bad Batch Season 3... 8 Years Ago
    https://screenrant.com/star-wars-rogue-one-bad-batch-easter-egg-theory/

    Jyn Erso references "Mark Omega" in Rogue One, potentially connecting to The Bad Batch season 3.

    Rogue One's Imperial projects and plans could be linked to the Empire's hunt for Omega in the animated series.

    The Bad Batch has already explained Project War-Mantle, suggesting more connections could potentially come.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Napriklad co bylo v tech kojich, na ktery Palpatine s pandoktor Hemlockem koukali v utrobach hory Tantiss? Jde o klon/klony mladyho Palapatina? Assajj Ventress? Neco jinyho? Stane se Snoke z Hemlocka?

    Jak se mi Epizoda IX nelibila a prisla pitoma, tak se priznam, ze snaha vysvetlit "Somehow, Palpatine returned" v serialech mi nevadi. Naopak, tema klonovani, temnych experimentu, snahy modulovat vedecky citlivost k Sile atd. mi prijdou dost sexy. Zvlast, pokud to bude tak hezky, jako prvni tri epizody treti rady Vadny varky, ktery mi svoji kvalitou a temnotou udelaly radost. Hlavne teda prvni a treti.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    JADE: Tak podle vseho to vypada, ze se tematu klonovani, dark science, secrets only the Sith knew bude vic venovat aktualni treti rada Vadny varky. Jinak me uz to taky moc nebavilo, ale zrovna ta linkova spekulace mi proste prisla na rozdil od jinych aspon zabavna. Kazdopadne ted zrejme spekulace ozijou.
    JADE
    JADE --- ---
    vlastně je to docela nuda a už mě nebaví se nad tím ani zamejšlet... spíš nechápu, že to někoho pořád baví :)
    JADE
    JADE --- ---
    CLUMP: sorry pokud pominu všechny shit teorie, co nám eVII-IX cpe, tak mě klonování a sith linie "Dark side is way to many abilities" celkem přišly jako ty nejvíce akceptovatelný v rámci klonování a "dovysvětlení" v Mandalorianovi...Snoke pro mě je celkem jasně a srozumitelně vysvětlen, díky záběru na kádi v Palpatinově doupěti s "nepovedým" Snokem v eIX což se rovná zcela teda jasně i podle jizev na ksichtě Snoke = "nepovedený klon" Palpatina...konec nudného příběhu ! :P
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Tohle je pomerne zabavna spekulace, ale asi nic vic: https://www.reddit.com/r/starwarsspeculation/s/bV0u1RU1Dz

    Moff Gideon Will Become Snoke

    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    Tahle recenze Ahsoky mi přišla hodně zajímavá. Obsahuje pohledy do zákulisí a vysvětlení typu "tohle tam je, protože Filoni děsně chtěl tohle", což často dává největší smysl. :)
    Ahsoka and the Crimes of Dave Filoni
    https://www.youtube.com/watch?v=vgtjgKR95wo&t=89s
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    IKARI: dělám si legraci, ale současně... min. nějaká část z toho, o čem píšu, je "inevitable" :-) Disney bude recyklovat postavy, které se v minulosti osvědčily - už to předvádí 10 let. A jestli mi něco přijde, že opravdu zdegradovalo Star Wars z béčka, ale kultovního béčka, na naprosté céčko, tak je to ta naznačená zombie dimenze (ono to může souviset s tím, proč zrovna na Perideu odcházely zemřít Purgillové ?). Jestli nějaký žánr hororu fakt nemusím, tak jsou to zombíci... ale prostě zatímco kořeny Star Wars jsou v psychedelické Jodorovského Duně hluboko v 70tkách, tak ty rekvizity, které se na to za ty desetiletí nabalily, jsou prostě hollywoodský cirkus: tu se ve studiu válela kostra dinosaura (Krayt Dragon), tady vrzneme přepadení vlaku, aby to byl víc western, támhle by se zase k čarodějnicím, které tam fanoušci určitě chtěj, hodilo přimíchat zombíky....

    (On s tímhle začal Lucas už v animovaných Clone Wars, ale tam v jednom díle citoval Kurosawu a v dalších jinou filmovou klasiku... jenže se to zvrhlo, a teď v tom máš zombie troopery, princezny s lighstabery, ale v plechovém brnění, jezdce na vlcích, a tak.... a největší pomsta Disneyho, až mu klesne počet předplatitelů bude, že naklonuje Jar Jara...)
    IKARI
    IKARI --- ---
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    SEJDA: bude nějaká šílená zběsilost, ve které budou hrané postavy z Rebels, Bad Batch a možná ale už i Resistance (někdo z těch starších zamlada?) a budou tam bok po boku s Mandalorianem a baby Yodou na základce :-) válčit s Thrawnem, protože bylo potřeba odněkud vyhrabat všem nezničitelným plyšákům alespoň trochu "formidable oponenta" :-) a nechtě mě hádat - zatímco Thrawn založí alespoň rámcově příčetný First Order, tak čarodějnice s bohatou zombie praxí se vrhnou na klonování a odletí na Exegol? Celé to je jasné, ale zbývá vybrat vhodnou barvu světelného meče pro baby Yodu. Možná tyrkysová...
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    XCHAOS: tak bud bude Mando v Rebels bez Sabine. A nebo bude Hera, Zeb a Ezra v Mandalorianovi :)
    Kapitan si uz zahral v obou :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    IKARI:
    SEJDA: přesně tak. "vyhnanství" je nový efektivní plot device: je to pořád přístupné pro děti, ale dospělí vědí, které herce a jejich postavy v nejbližších letech na obrazovce neuviděj... a nebo ne nutně v nejbližších letech, ale v jiných seriálech, které časově spadaj do té éry. Například je teď jasné, že Ahsoka nebude v příštím Mandalorianovi, zatímco Thrawn tam podle všeho bude (a hlavní duel téhle éry bude tedy nejspíš Mandalorian a fragment Rebels bez Sabine proti Thrawnovi... a od toho si zřejmě Disney slibuje tolik, že to chce pouštět ven po kouskách, jestli jsem dobře pochopil načasování Season 3...)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    IKARI: potesenim nam muze byt, ze za to, ze Sabine neznicila zlate jablko, zustane v cizi Galaxii na dobu neurcitou :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DWAY: tak ono seriál věkově asi cílí na děti, co se koukaly na Rebels jako děti a teď jsou taky cca ve věku 9 ABY, jako Sabine nebo Ezra...
    DWAY
    DWAY --- ---
    IKARI: ze zacatku byla prilis ubrecena a vylozene ji prospelo ze nasla Ezru. Pak si i docela zacala verit, coz se ukazalo nakonci kdyz ji "naskocila" sila.

    Mozna to nedokazu popsat uplne nejlepe, to neni moje parketka ale proste mi osobne jak mi ze zacatku vadila, tak od toho dilu co byla sama a zacala hledat Ezru tak mi zacala byt vice sympaticka a pak to bylo jenom lepsi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam