• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DWAYSTAR WARS seriály - Spoilery povoleny!
    Otevřená diskuse o nove vychazejicích STAR WARS seriálech.
    SPOILERY POVOLENY!
    rozbalit záhlaví
    ARAON
    ARAON --- ---
    DWAY: No ale anglosas každej.

“Mr. Smee is a fictional character who serves as Captain Hook's boatswain in J. M. Barrie's 1904 play Peter Pan, or the Boy Who Wouldn't Grow Up and 1911 novel Peter and Wendy.”
    DWAY
    DWAY --- ---
    ARAON: ja nevim kdo je smee :D
    ARAON
    ARAON --- ---
    DWAY: Prekvapilo me, kolika lidem uteklo ze "SM-33" spells "Smee".

DWAY
    DWAY --- ---
    Musim rict, ze z Joda sem byl extremne nadseny. Z toho, ze i kdyz se snazil byt hajzl, tak v hloubi duse nebyl. Slo videt jak byl uprimne smutny zkdyz sla bloncka k zemi. A jak se mu nalonec "ulevilo" kdyz sli pirati k zemi o on vlastne "prohrál". Zaroven me tesi, ze si odpustili klasicke dilema "stanu se hodny, abych jim pomohl" a proste byl svuj az do konce.

A 33ka byl bomba
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    Najednou jsem fakt rad, ze honicku vystrihali z epizody XII. Ale zajimalo by mne, co na ni rikaji milovnici pod raceru z epozody I. Vlastne byla jeste jedna honicka v epizode VI. A te vzdala dala tato honicka hold, jaky si zaslozila.
    Ale zpatky k porovnani s epizodoi I. Je to lepsi, ale mizerne graficky zpracovane, divne prostrihy a jeste divnejsi zpomalovani scen ale je to napinavejsi?
    A kdyz uz se tu vzpomenul Boba Fett .. honicku meli taky lepe zpracovanou i kdyz o hodne kratsi stopaz.

Ja jsem si deti oblibil. Jedno lepsi nez to druhe. I rodice mam rad, i kdyz jsou dost na nic, jak to tak u teenageru byva. Byla by skoda, kdyby Jod prisel o Wima. Zjevne v Jodovi nechal hlubsi emoce, nez si kdy Jod mohl predstavit.

Ja bych rekl, ze to vyrovnalo Akolytku s nelinearnim dejem i Ahsoku, nejmystictejsi pocin z ktereho patos cakal z kazde sceny. Tady patos budovali krasne, ale nakonec "dospej" nevyznelo az tak, jak by melo.

Kdyby zkratili honicku a dali vice casu Jodovi se vypovidat, asi bych to ocenil vice.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Mne se to celkem libilo, Jod ma potencial. Jude Law byl skvelej, supr volba. Deti mi sly mirne na nervy, ale chapu, kam tim mirili. S radosti bych si pustila druhou serii a potesilo by me, kdyby se tam objevil Hondo :)
    PUKPUK
    PUKPUK --- ---
    Já se vcelku bavil. Rozhodně lepší než Obi-wan a Bobba Fett, Akolitka. Od SW seriálů vlastně už nic moc nečekám, takže i na SC jsme neměl žádné velké nároky. O to příjemnější bylo zjištění že trapných, nedotáhlých a wtf momentů tam bylo minimum. Příběh odsýpal, postavy zajímavé, žádné divné CGI návraty a nebo velké pomrkávání na původní trilogii. A teda efekty, zvlášť v posledním díle byly na úrovni filmového trháku.
    FABE
    FABE --- ---
    pamatuju si ten moment, kdy jsem poprve cetl, o cem ze vlastne Skeleton crew bude a tehdy me to fakt potesilo, protoze ja jsem vyrostl na filmech typu Goonies no a myslim si, ze to nam tvurci presne dodali, resp. dodali to nove generaci deti a ja verim, ze si to uzivaji jako ja tehdy ty Goonies, E.T., atd., u me to melo nostalgickou pridanou hodnotu

je to mozna takova odpoved netflixu na Stranger Things, ktery jsou ale samozrejme jinde, takze za me tedy hodnoceni 7,5/10

casting vybornej! jako jak jsme mohli zit bez Jude Lawa v SW universu to nechapu:) to spojeni zafungovalo skvele, detsky ansambl super, produkcne taky dobry (urcite lepsi nez Obi-Wan), kldine bych si dal druhou serii, ktera by napr. dal rozvijela osud Joda, ale to uz by vlastne nebyla Skeleton crew:)
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    JADE: Souhlasím s tím, že zařazení do vesmíru SW je tam úplně zbytečný, jenom kulisa, která není nijak důležitá pro příběh (ještě jsem teda neviděla poslední díl, tak jim dám benefit of the doubt).
    Jinak mě to taky moc nebaví, ale co se týče produkce pro děti, tak asi nadprůměrný. Má to světlý momenty, který oslovujou i moje cynický srdce - jako třeba když KB říká, že je pro ní těžký mluvit o tom, že všechno nezvládne - ale jako celek nic, na co bych se celej tejden těšila - a rozhodně to není srovnatelný s Andorem, jak říkaj některý recenzenti. To jako sorry, ale je to úplně jiná liga, pro jiný publikum, s jiným poselstvím.
    ARAON
    ARAON --- ---
    JADE: Moje průměrné 8+ dítě bylo seriálem nadšené, přestože nemá rádo Star Wars.
    JADE
    JADE --- ---
    0 postu = opravdu zbytecny serial... nechapu tohle pocinani, takhle si fakt reputaci ani fanousky Disney SW neziska... chapu ze to melo byt predevsim pro deti, ale jako ani prumerne inteligentni dite 8+ let tohle nemuze dat ! :D skoda no, pritom opet nejaky maly potencial to melo... ale kdyz to vezmu hrube, tak se SW absolutne nic krom par machnuti mecem by Jude Law a to ze tam litaj lodicky ve vesmiru opravdu nemelo :( chapu poselstvi - nenechme se ovladat penezi a AI, ale zrovna od korporatu jako je Disney celkem smesne ! :P
    DWAY
    DWAY --- ---
    ARAON
    ARAON --- ---
    Rory McCann (who played The Hound in Game of Thrones) will reportedly take over the role of Baylan Skoll from the late Ray Stevenson in AHSOKA Season 2

Exclusive: Rory McCann to Inherit Ray Stevenson’s Role in Ahsoka Season 2
    https://www.theinsneider.com/p/ahsoka-ray-stevenson-friend-rory-mccann-new-baylan-skoll-season-2-hound-game-of-thrones
    PUKPUK
    PUKPUK --- ---
    NEVILL: jj má to 8 dílů.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    PUKPUK: Finále bude osmý díl? Já jen čekám až to bude komplet, miluju binge watching... :⁠-⁠)
    PUKPUK
    PUKPUK --- ---
    Tak po 7. díle mne Skeleton Crew pořád baví. A to i když se hrálo na trochu temnější strunu. Jsem zvědav na finále.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ty jo, na to, ze jsem se na skeleton crew v podstate zacal koukat s malym, tak se to docela rozjíždí
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    SEJDA: Indicie je v teto konverzaci s Kh’ymm, deti se ucili o Coruscantu a…

The Search for At Attin (Skeleton Crew) | Star Wars Clips
    https://www.youtube.com/watch?v=Q4jTgUNYm-0
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    CLUMP: mne to asi nedojde
    missed = chybelo jim, nebo nikdy nevidely?
    net = sit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam