Treti dil Bandy me bavil jeste vic nez prvni dva. Chapu, pokud to neni neci salek caje, ale me to prijde… vlastne necekane vyborny? Byt mi dvanact, byl bych asi uplne blazenej, ale i jako rannej ctyricatnik se dobre bavim a neosivam jako u nekterych detinskosti Lucase.
Triky, vyprava a vizual celkove jsou na povedeny. Lode a letecky sceny, mesic s obri planetou na pozadi, sova (!!!) a vubec masky ruznych ras, ktery vypadaj celkem verne OT, ale pritom o neco lip a zaroven nepusobi prehnane digitalne. Asi jsou jen sem tam lehce vylepseny, napr. pusa Neela? Jsem zvedavej na informace ze zakulisi, jak to vsechno udelali. Není divu, když triky produkuje sam legendarni John Knoll.
No ale hlavne postavy jsou fajn, zvlast kdyz uz je na scene Jod. Libi se mi dynamika mezi nim a neduverivymi devcaty, z deti je asi moje nejka "kapitanka". A pak worldbuilding, davkovani lore i pracovani se zahadou je mi po srsti a uz ted mnohem uspokojivejsi nez v cely sequelovy trilogii. Uspesne se pomoci stripku buduje dojem rozlehlyho univerza s rozsahlou historii, coz mi u zminenych sequelu citelne chybelo. Je to pro me totiz jeden ze stezejnich pozitku spojenych se Star Wars.
Jeste nechci predcasne nadsene serial vynaset do nebes, porad je to jen rozjezd a kdo vi, jestli moje dobra vule nebude vyhledove zrazena. Ale do doby adventu, kdy se clovek snadnej vraci do detstvi, zatim sedi skvele.