• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DWAYSTAR WARS seriály - Spoilery povoleny!
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    [TRAGED @ Star Wars]
    TRAGED: co myslis tady tim "konečně tím Dina hlavně nastartovala"?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SEJDA: Stejnem? Zmena se myslim stala uz na urovni scenare a rovnou se to tocilo jako film.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    TRAGED: priznavam se, ze jsem to netusil. Tak jsem zvedavy, v jakem formatu to zverejni na D+
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SEJDA: Vždyť je všeobecně známo, že je to další řada Mandy předělána na film. Takže nic objeveného.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    tech 20-30 minut solo Groga (tedy jedna epizoda), jak se stara o Manda, se da poustet detem od 4 let? Vlastne to bude o hodne vetsi sranda, az to bude na D+
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Dětský fan-servis tam byl dost znát :) Ale seriál jsem neviděl, takže ok
    ARAON
    ARAON --- ---
    SEJDA: Já ho zatím neviděl, ale jedna cílová skupina (známých kluk, 10 let) ho viděla včera a byl naprosto nadšený.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    Tak mam za sebou "film" Mandalorian a Grogu, sam bych na to asi nesel, Mandalorian patri na D+, ale zena mne obdarovala listkem.
    Nejdirve mne prekvapilo, ze to bylo 3d i v ne-imaxovych kinech.
    No a potom ta epizodicnost .. napocital jsem asi 9 samostatnych dilu Mandalorina, takze klidne jeden a pul rady serialu.
    Nevim jestki si timto pocinem trosku nepokazili povest.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Jako ty posledni dva dily.... holy cow. To psalo fakt hodne.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    DWAY: Ani ty mece mi nevadi. Taky se mi libi ty priznane malovany pozadi. Ohledne stoupajici tendence souhlas, prvni dva dily byly fajn, ctvrtej jeste lepsi nez treti a zjevne jeste lejno nedopadlo na vetrak, coz cekam priste. Dalsi dil se btw jmenuje Inkvizice.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Lawsonova partaka Two Bootse mluvi Richard Aoyade z IT Crowdu. Tak proto mi byl jeho hlas tak povedomej.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DWAY: Taky bych řekl že se to povedlo. Maul byl vůbec v té filmové epizodě 1 takovou nedoceněnou postavou, tady konečně dostal prostor jaký si zasloužil.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Musim rict, ze Maul ma zatim za me stoupajici tendenci :) Kazdy dil je o neco lepsi nez prechozi. Jen si nemuzu zvyknout na tu plapolajici animaci svetelnych mecu. Ale to je jen drobnost. Jinak za me spoko.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    ARAON
    ARAON --- ---
    Ewan McGregor: “We begin shooting season two [Ahsoka] soon - wait, was I supposed to say that?”
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    First look at Ezra in Ahsoka Season 2 from SDCC

CLUMP
    CLUMP --- ---
    SPIKE411: Oni jeste oficialne nevydali celej track. Furt je jen kus soucasti skladby Brasso, pak ten hodinovej loop na YouTube a jeste neofiko cover. Tony rikal, ze maj ten snad nekdy vydat stems, aby to mohl kdokoliv zremixovat, plus uz i nejaky remixy od oslovenych autoru. Tak predpokladam, ze s tim vyjde i original (coz je teda taky remix vlastne). Mozna to smerujou vic k letu, aby z toho byl skutecne letni prazdninovy hit?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Jsem zklamán, byl jsem už na několika ravech a zazněla tam i spousta 80s/90s blbin, ale pořád žádný NIAMOS!
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam