• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DWAYSTAR WARS seriály - Spoilery povoleny!
    Otevřená diskuse o nove vychazejicích STAR WARS seriálech.
    SPOILERY POVOLENY!
    rozbalit záhlaví
    ARAON
    ARAON --- ---
    DWAY: Nojo. Jenomže krom toho, že je to dost velkej logickej skok, tak Vader ani netušil, že má dítě. Čímž pádem by mu to stejně bylo šumák, i kdyby mu hodila k nohám Luková hlavu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ARAON: odvodila si ze to je jeho decko a kdyz Anakin pozabijel younglingy tak se rozhodla mu oplatit stejnou minci a zabit jeho decko.
    ARAON
    ARAON --- ---
    Takhle zpětně trochu nechápu jednu věc. Proč vlastně Reva chtěla zabít Luka? Pokud by ho brala jako způsob, jak se opět nějak přes Bena dostat k Vaderovi, živej by byl užitečnější. Jinak jí mohl být naprosto šumák.
    JADE
    JADE --- ---
    no me se to taky teda libilo...par vyhrad bych taky nasel, ale ty mi trosku "obhajuje" Clump v cenzurovanym auditku...za me super, ale teda, taky bych ho dorazil...to byl proste Obiwanuv double fail...ale zase asi je to mysleny v konzistenci, ze by se QuiGon neobjevil a this in not jedi way...a proste nemelo by to pokracovani...
    jinak jeste trosku k ty filmarine...Palpatin mi prisel spis jako puvodni Palpatin v eV...to je cele cgi, vubec si proste nebyl s MacDiarmidem podobnej mi prislo...a QuiGon teda taky hodne zestarnul i jako duch :)
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    DWAY: jj presne jsem si rikal ze cas bude v realu trochu jinak ale takhle to tak proste pusobi no :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ANTICLOVEK: jj s tim souhlasim. Pravda mohl to byt casovy trik ze souboj revy a larsu nebyl ve stejnou chvili jako souboj Vader a Obiho. Ale spise to je holt filmarska zkratka.
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    DWAY: jasný :)

    mno viděl jsem to jen jednou zatím, ale docela mě tahalo za oči, jak si tam v klidu povídají na začátku, zatímco jim křížník buší na prdel kanónama :) a pak i ten superrychlej přesun Obiwana po duelu za Lukem byl až moc zrychlenej na můj vkus:)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ANTICLOVEK: klidne vyhrady hod :) Tady to je otevrena diskuse, ne klubiki lidi co davaji jen kladne hodnoceni. Vitam jakoukoli diskusi ktera nezklouzne do vzajemneho urazeni a podobne :)
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    asi drobný výhrady bych měl, ale je to furt "jen" seriál a jako vlastně to bylo boží :) hlavně mě to prostě bavilo, tak to byla paráda .)
    DWAY
    DWAY --- ---
    KARLOSK: yop. A jak pak zvedl ty sutry tak sem mel nerdgasm a swtor flashback :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    DWAY: jak pushnul Obi-Wan Vadera tak to bylo hodně wááu :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    A hlavne sem byl nadseny, ze se konecne poradne force pushovalo :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ARAON: Qui-Gon byl vicemene jasny bylo by divne po vsech tech narazkach kdyby se neukazal alespon hlasem. Ghost byl prijemny bonus :) Ale ano, dival sem se na ten duel a konec znova a musim rict ze to bylo vse co jsem ocekaval :)

    Jedine v co jsem doufal bylo, ze bude mit sanci Obi ukazat, jak sou vlastne inquisitori slabi. Ale tim ze to ukazal Vader tak uz to vlastne ani nebylo moc treba. A to jak Revu vyresili mi vlastne ani nevadilo.
    ARAON
    ARAON --- ---
    No ale dostali jsme Palpatina, Qui-Gona, I Anakina pod maskou, Luka, Leiu a i na ten Skyhopper doslo. Uz chybeli jen C3PO a R2... :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    ARAON: tady bych bral i kdyby pukla zem jak v neexistující Ep. VII jak rozdělila Mary Sue a Swolo. Ale co, bylo to moc fajn. Sice tam pár dírek bylo, ale série dobrá. Rád se k tomu budu vracet.
    ARAON
    ARAON --- ---
    KARLOSK: Souhlas. Mohli to vyresit nejak jinak. Jindy jim nejakou tu Deus Ex Machina nevadi pouzit, a najednou se rozpakujou tam nechat objevit se treba nahodnou kavalerii, aby Ben musel odejit, aniz by Vadera dorazil.
    Ale i tak se mi to libilo moc. :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    KARLOSK: jojo. Presne to sem si rikal taky, ale beru to proste tak ze ho nedokazal dorazit. At uz Anakin tam nekde byl nebo ne, tak on ho porad videl. Libilo se mi ale jak galantne vyresili osloveni Darth. Takze misto aby lidi prskali, tak by meli byt radi, ze se vysvetlilo proc pouziva jeho titul jako krestni jmeno ve ctverce :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Hello there! dostat ke všemu i císaře a Qui-gona... jsem vyklidný a spokojený. Večer ještě jednou.

    Pokud bych nebral v potaz veškerou kontinualitu tak bejt Obi-Wanem, tak bych ho dorazil. Měl ho na kolenou, uznal, že Anakin je už v prdeli nadobro tak čau a hlavu dolu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Jo a taky He said the thing! HE SAID THE THING!
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ty jo tak duel luxusni, krom toho ze dostal Vader prostor ukazat jaky je badass tak ho dostal i Obi-Wan.

    Ale co se mi libilo nejvic byla ta promena kdyz vystoupil nakonci z te lodi. Uplne jsem videl toho stareho veseleho Obi-Wana, coz me uprimne potesilo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam