• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DWAYSTAR WARS seriály - Spoilery povoleny!
    DWAY
    DWAY --- ---
    ARAON: me to prave taky napadlo jak sem to videl, ale pak sme to resili s zenou a seznali sme ze kdyby to byl beskar tak to je odolne i mecum. A wiki nehovoří nic takového. Takze nechci rozporovat, jen me to uprimne zajimalo
    ARAON
    ARAON --- ---
    DWAY: Zdroj "jedna pani povidala". Presneji receno nekde jsem to zahledl a nevim kde. :-/ Tak uvidime.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ARAON: a mas zdroj? Blasterum nemusí odolavat jen beskar prece? :)
    ARAON
    ARAON --- ---
    DWAY: Byli. Odolavali blaster fire. Ale protoze slitina, nezastavilo to lightsaber.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ARAON: byli? Protoze je Luke krajel jak salam v Kauflandu.
    ARAON
    ARAON --- ---
    CLUMP: To urcite nebyli Mandos. Ti by nepouzivali slitinu beskaru. Ale ti Gideonovi battle droidi z ni byli vyrobeni.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Chapu, ze tahle epizoda muze byt kontroverzni, Lizzo moc neumi hrat a Jack Black prehrava, ale me hrozne bavila od zacatku do konce. Uz ta uvodni mini lovestory byla sladka. Pak sice prisla dalsi vedlejsi mise, ale nemuzu si stezovat, zvlast kdyz miluju Star Wars politiku a worldbuilding. A detektivka je zanr, na nemz by klidne mohli postavit celej serial. Hrabe Dooku byl vizionar! Konec samozrejme super, elegantni vyreseni. Akorat aby se neukazalo, ze ted Bo-Katan sefuje lidem, ktery pomohli osvobodit Gideona (byt to treba byla zakazka jako kazda jina).
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    wednesday = starwars day :)
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    libovej konec co:)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Poslední za me dobry. Takový prijemny star warsovsky dil :)
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    SEJDA: na konci vcerejsiho dilu je to natukle, ale jeste se nevi co se stalo
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    Co se stalo s moffem, uz to v Mandovi bylo?
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Zaver Vadny varky taky nebyl spatnej. Ale trochu me stve, ze ma serial tolik vyplnovych dilu a ta zajimava hlavni linka o "duchodovy reforme" pro klony se poradne resi jen v nekolika epizodach. A nakonec jsme se toho nedozvedeli tolik, kolik bych si pral. Techa je skoda, jeho autismus mi byl cim dal tim vic sympatickej. Ale co myslite, naklonujou ho? Zly klon Echa, co dela experimenty s Omegou? Nebo ho nejak technologicky udrzi pri zivote a la Echo? Nebo ho zazracne zachranil nekdo jinej (to by bylo ale trapny). Kazdopadne dalsi serie ma celkem depresivni a temny vyhlidky. Pral bych si, aby mela uz od zacatku vetsi tah na branku jako druha pulky aktulni sezony a neztracel se cas opakovanyma variacema na jiz xkrat videne...
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Ja si vsimnul jen Zeba, navic jsem si myslel, ze je to jen stejna rasa... A to jsem si myslel, ze davam pozor.)) Ale udelanej je dobre, v hrany forme vypada lip, nez bych cekal. Mozna i lip nez v animaku.

    Celkove to byla dost slusna epizoda, takhle to ma vypadat. Pro me zatim nejlepsi z treti rady a jedna z tech lepsich celkove. Taky se konecne vsechny linky zurocily a zapadly do vetsiho obrazu. Byt jsme se k tomuhle bodu dostali obcas mirne kostrbate (mracim se zejmena na megaptaka z minule), konecne mam pocit, ze nekam smerujeme. Co zatim bez vyjimky tuhle sezonu ruluje, jsou letecky bitky. U tech se tetelim blahem. Snad kazda je lepsi nez jakakoliv treba v sequelech. Taky se mi libil nastup Goriana Sharda na scenu. A dalsi ukazka urcity marnosti Novy republiky.
    ARAON
    ARAON --- ---
    SEJDA: No jak, jak. Koukal jsem po Dejvovi. :D
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ARAON: jak jsi mohl prehlednout jeji vlasy .. Feloniho jsem zase prehlidhnul ja :D
    Sceny v putykach jsou fakt naslapane.
    ARAON
    ARAON --- ---
    SEJDA: Tak ty jsem si nevsiml. Ale Dave Filoni sedel na baru, pekne ve svem kovbojskem klobouku. :)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ARAON: Zeb je cool .. fakt se jim poved. Ale mne teda v te putyce ochromila nase oblibena herecka, ktere si tentokrat nestrihla roli servisacky ale barmanky.
    ARAON
    ARAON --- ---
    Zeb!!!
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    KARLOSK: Ale taky jsem se divil, ze uz jsou to tri roky. Dodnes si jasne pamatuju, jak jsem po konci kazdyho z tech finalnich zustal dlouhy minuty s vyrazenym dechem a po tom uplne poslednim nebyl schopnej slova a jen bezcilne bloumal po zbytek dne a vy ty slastny depresi se koupal.))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam