• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DWAYSTAR WARS seriály - Spoilery povoleny!
    Otevřená diskuse o nove vychazejicích STAR WARS seriálech.
    SPOILERY POVOLENY!
    rozbalit záhlaví
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    RUDIE: tak že se dvě party rozhádaných vyhladovělých proto-Rebelů snažej navzájem zabít mi přišlo temný dost, a když na závěr odhalili tu lokalitu, tak to bylo docela stylový...
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    RUDIE: mozna si pro tu komedii nestihl vsimnout, ze tam za ani ne pul dne 3 zemreli. Byli to spise klasika pirati z Clone Wars

Podle mne Toyove jsou jenom predehra, bude tam pribyvat lidi, celebrit, bude se to velmi rychle rozrustat. A pro to je dobre vedet, co sa da jist a co te muze zabit.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    mne ta kradez prisla v pohode. Spis cela ta linie s tema toy povstalcema mi prisla trochu moc komedialni meh (takze vlastne klasicky Star Wars), ve srovnani s tim, jak zatim byl Andor zatim spis seriozni/temnej.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Teď jsem dokoukal první tři díly Andora a jak [SPIKE411 @ Star Wars] psal, že mu přijde ta krádež Avengera jako haluz, tak mě to naopak dost připomnělo, jak jsem se učil lítat v Elite:Dangerous, taky jsem při prvním výletu ze stanice pomlátil loď o stěny, že na mě ochranka nakonec začala střílet. :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    SEJDA: tak spíš takovej zvláštní oldschool trance. V podstatě 70's disco, ostatně odehrává se to 4 roky před 1977 :-)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    A jinak, zaver 3. dilu epicky s tim technem (znalci opravi), tesim se jaky bude zaver 6. dilu
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    Bee zustal .. s Brassovou holkou.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    SEJDA: Tipuju, ze az ve finale. Cas v Rogue One rikal snad Jyn, ze neni jedina, kdo prisel o vsechno.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    Smutne je, ze Bix taky nekdy zemre. Ma Cassian cuch na sebevrazedne holky?
    No a Dedra, najde svoje rodice?
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Kostymy a vyprava jako vzdy perfektni, kolik komparzistu museli obliknout na svatbe. Stejne tak celkove vizual, triky… Jaktoze to vypada tak dobre? Bylo to pekne drahy ocividne, je to fakt videt.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Povstalci na Yavinu 4 byli hrozny mamlasove, ale jen to ilustruje, ze jeste nejsou organizovany a Sawova slova, ze jsou ruzny frakce lost, all of them lost! Primo ex vudkyni tyhle bunku Mayu Pei pritom taky jmenoval.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Svatby me ve filmech nejak zvlast neberou, ale tady jsem si ji uzil, miluju to nenasilny vykreslovani smyslenych tradic, v kterym Andor exceloval i v prvni rade. Zrada Tay Kolmy me stejne jako Mon trochu sokovala. Krennic hned takhle zezacatku potesil a mam radost, ze budeme ocividne sledovat i propagandistickou dezinfo kampan Imperia. Nekdo si stezoval, ze je divny videt v SW klasicky video, ze tam jedou hologramy. Ale rozhodne to neni prvni pripad (viz podnik na zacatku E2 nebo displej na Grievousovi lodi v E3). Syril a Dedra jsou super BDSM par a dobre si podala mamcu. Syril lezici na posteli me hlasite rozesmal. Zaverecna pasaz tretiho dilu zdrcujici. Hezkej zacatek a predpodkladam, ze stejne jako v prvni rade se bude uz jen pritvrzovat. Vecer si dam repete na promitacce, abych lip vstrebal detaily.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    THRAWN: Prvni a treti dily super, druhej dil oproti nim mirne slabsi, ale i tak dobrej. Kazdopadne volba davat tri najednou byla dobra.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    ARAON: To me docela stve, Bail v podani Jimmyho Smitse je jedna z mych nejoblibenejsi postav z nejakyho duvodu. Jeho styl mluvy, charisma… Pitomej konflikt s jinym natacenim. Ale nekde jsem cetl, ze preobsazeni prej funguje dobre, tak uvidime. Je fakt, ze v Kenobim uz pusobil trochu stare.
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    Urcite se mame na co těšit, ze to je trosku nahnacany je citit, obzvlast s porovnanim s prvni sezonou, ale zatim to vubec neva
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    Tak jsem to nevydrzel a po probuzeni si dal prvni dil, je to super!
    ARAON
    ARAON --- ---
    Pry preobsadili Bail Organu. :(
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    Hmm sakra, a já uz se tak těšil, ze si to vecir pustim, tak zitra no, sem radsi chodit přes den nebudu:)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    THRAWN: premiéra v US je sice 22. ale az v 6 večer PT, coz je mam pocit 3 nebo 4 našeho času, takže zejtra ráno
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    THRAWN: Protože US timezone...?
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    Jak je to s tím Andorem? Říkali 22 ale ještě nejde koukat
    ARAON
    ARAON --- ---
    DWAY: No ale anglosas každej.

“Mr. Smee is a fictional character who serves as Captain Hook's boatswain in J. M. Barrie's 1904 play Peter Pan, or the Boy Who Wouldn't Grow Up and 1911 novel Peter and Wendy.”
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam