• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DWAYSTAR WARS seriály - Spoilery povoleny!
    DWAY
    DWAY --- ---
    A jeste porad nevydali posledni cast soundtracku :-/
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SITH: Tam vůbec byly "camera angles"... ležící storm trooper na začátku; přepadový oddíl ve stísněném raketoplánu...
    SITH
    SITH --- ---
    jedna z nejsilnějších scén poslední episody imho

RUDIE
    RUDIE --- ---
    XCHAOS: akční film nemyslím, prostě materiál na obdobně laděnou sérii z posledního období budování povstalecké aliance by se našel, časový zkratky byly občas značný.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    RUDIE: no, jako samozřejmě, pak by to zase byl akční film a ne komorní špionážní drama (i první série byla nakonec víc akční, než tahle). Na druhou stranu, v SW vesmíru je nějaká akce pořád a tohohle bylo zatím málo. Takže jako já si nestěžuju a hodnotím to vysoko. Zejména projev Mon Mothmy, nebo odhalení, jak a proč většinou fungujou policejní provokace (dobré školení pro aktivisty...)

Ale přesto mi překvapilo, jak málo povstaleckých aktivit se vlastně odehrálo před Rogue One. To snad i v rámci Rebels se odehrálo víc kosmických bitev.... měl jsem neurčitý pocit, že epizoda IV už navazovala na nějakou historii galaktické občanské války, a Rogue One tenhle pocit akorát posíil - ale teď to vypadá, že se vlastně do té doby kromě pár demonstrací a pouličních riotů vlastně nedělo nic velkýho...
    FABE
    FABE --- ---
    Do ted si pamatuju, jak jsem sedel se spadnutou bradou u konce prvni serie a neveril, ze neco takoveho mohlo pod Disney vzniknout., ale konec druhe serie, ufff, to byl teda vzhledem k tomu, ze vime, co se stane na konci Rogue One, pro me jako rodice fakt mimoradne silny zazitek a prebiji to i 8 epizodu (za me teda ve finale devata o fous lepsi kvuli te nalehavosti).

Neskutecne komplexní na vsech rovinach skvele fungujici filmovy zazitek, klobouk dolu pred tvurci, jak to vse udrzeli a krasne napojili zaver na Rogue One, ktery je ted diky tomu serialu jeste lepsi a ja se tesim az si ho zase ted v blizke dobe pustim:)
    JONY
    JONY --- ---
    Já bych byl rád, kdyby minulost Luthena dál nerozebírali a nechali to tak.I s tím flashbackem vlastně o něm nic moc nevíme a přijde mi to idealní.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    XCHAOS: no mohla to bejt krásná prostřední série ještě, budování Yavinu, finální utahování šroubů na Coruscantu, přesun Baila, zábavný akce Cassiana a K2SO... škoda no(
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KARLOSK: ano, ale přesto, že o ní byla celá jedna epizoda, není uváděna jako "hlavní role". No, jako celé to bylo limitované tím, že ta hlavní informace, o kterou se celou dobu hrálo, byla existence Hvězdy smrti.

Přiznám se, že i když to bylo strhující, tak jsem čekal vúce příběhů o tom, jak kontaktovali dílčí povstalecké skupinky a tak. Svět animáků a svět hraných filmů je pečlivě izolován, aby náhodou k souvislostem OT nebylo potřeba shlédnout jediný animák pro děti (ale trochu i obráceně, aby se děti nedožadovali filmů "pro dospělé", jako pokračování něčeho?)

No, je to dobré bludiště, vedlejší postavy Andora sgěží budou mít spin-off, protože nejsou dost "pro děti" (možná tak dobrodružství Luthena a Kleyi zamlada, ale to by byl tak nějaký comics, maximálně...)
    SITH
    SITH --- ---
    Konec dojemný, fakt skvěle natočený
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KARLOSK: Spíš měl už tak rozleptané plíce, že si potřeboval občas prachobyčejně dejchnout kyslíku.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Wow
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    XCHAOS: co k tomu říct... Dobře napsanej strong female character... moc pěkné herečce...

XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    No, já si říkal, že Kleya Marki nakonec bude docela důležitá postava...
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Chápu to dobře že Saw Gerrera tím dejchákem vlastně fetoval to Rhydonium?
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Směšný jak na ČSFD probíhá nějaká bizarní troll akce a lidi, co zjevně poslední díly vůbec neviděli, dávají jedničkové hodnocení, aby pokazili těch 100 procent, co by to jinak mělo...
    JONY
    JONY --- ---
    Andor byl naprosto super. Osobně nemám co vytknout.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Ach ta stmívačka na závěr... ;((
    IKARI
    IKARI --- ---
    (SEJDA: jen bych podotkl, ze Sequely jsou nostalgie na Ntou, zase tolik novyho v nich neni, a to vcetne The Last Jedi - problemy Sequelu prameni vetsinou z toho, ze to je horsi kopie puvodni trilogie, ne protoze by byly moc originalni)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Nevím co jsem to právě dokoukal, ale chci víc, mnohem víc!
    Chci spin-off s Luthenem a Kleyou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam