• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBODiablo Immortal
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jj, mě to ty tři dny taky bavilo. Ale nechci trávit čas ve hře, kde musím kvůli gearu kupovat bedny. Hodně beden.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Já jsem spokojenej. Začal jsem když jsem byl nemocný, dostal postavu na 60 (7) a pak prostě skončil, protože jsem raději byl venku než trávil čas hraním... Aktuálně jsem to od čtvrtku nezapnul...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HONZA09:
    miluji převzaté názory... Asi proto nečtu co si myslí ostatní a názor si dělám sám!
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LUCIEN: No můžeš to hrát jen do tý doby, dokud si nechceš maxovat postavu nebo být kompetitivní v PvP.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Asi tu rozjedu flejm... ale musím to říct, protože všude čtu samej hejt. Já jsem nadšenej a spokojenej - kdo by ještě před pár lety řekl, že si budu moct proběhnout pár riftíků v metru. Vždyť je to hra na mobil, oddychovka kterou zapneš když nemáš zrovna co dělat. Jsem od spuštění lvl 50, takže hraju denně jen tak hoďku a to mi stačí na to, abych byl pořád překvapenej kolik toho tam je a co všechno můžu dělat. Já bych pochopil kdyby lidi takhle řvali u D4, ale u mobilní hry?!

Zabít pár mobek, posbírat goldy a nepotřebný věci a jít dál. Dyť Diablo nikdy o ničim jiným nebylo a teď to můžeš hrát v mobilu, haleluja :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Mě ta hra vlastně docela bavila. Za Nekromanta. Ale po třech dnech jsem to vypnul a už nezapnul, protože mě naštvalo, jak vyplul na povrch celej ten obludnej system s těma gemama.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Ten jim to teda nandal!
    KORAL
    KORAL --- ---
    Tak, když už to vzniklo, tak sem hned dáme nějakou tu zprávu, co rozvíří vody :D

Utratil v Diablu Immortal 370 tisíc korun, pak autory poslal ostře do háje
    Streamer utrácel v Diablu Immortal peníze, dokud se mu nepodařilo získat drahokam na maximální úrovni. Poté s hrou sekl.

Utratil v Diablu Immortal 370 tisíc korun, pak autory poslal ostře do háje - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/hry/novinky/diablo-immortal-mikrotransakce-vydelky.A220620_085847_bw-novinky_oz
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam