• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBODiablo Immortal
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    RUTHAN: je to stejny jako u jinejch her,kde bys chtel levne a rychle menu.na stranka h zadas prihlasovaci udaje,aby ti na ten ucet mohli tu menu poslat,a oni ti ho zatim ukradnou (ten ucet)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    RUTHAN: Barbar.

RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Jinak uplne nevim, jestli je to neni fake, ale zahlidnul jsem nekde v chatu inzerat, ze nekdo prodava 10k platinum za 5$.. cili asi existuje nejakej grey market s herni menou, ani jsem to predtim nehledal.. Pokud to neni fake, to tak jeste vic hru devalvuje, protoze jinak jestli se nepletu, tak 10k platinum je, ve hre.. za.. 1000 ted ty fialovy meny a ta stoji.. 2.2 Kc za jednu a ma kurz 1 za 10 na platinum, coz je 220 Kc.. tohle by bylo o neco vic jak za pulku.

Jinak kde berete ty zlaty upgrade flasky? Co tak vidim, tak jich vsichni maj porad dost, ja ted mam porad nedostatek, nenachazim dost legendary nebo set veci.. pak je tu ten otravnej Darkwood quest a 1 denne zdarma, ale to je malo, obcas je to taky za Monster essense a ty otravny Battlefieldy kde jsou 3/3 moznosti denne, ale porad mam malo..
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Netusite, kde se bere ten tmave zlutej pruhlednej velkej summon s kldvivama? Ostatni jsem nasel v popisu gemu, ale tyhle jsem tusim videl i u Barbariana.. nejsem schopen dohled z ceho je..

ONDRA_PATA: Netusil jsem, ze prebytek dostanes zpatky, to je fajn.. ja jeste nejaky ty kulicky nevidel.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    tady neni o cem, prodat pokud sou gemy vysoko. Imho
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    RUTHAN: jestli jsem to dobre pochopil,mas vyssi upgrade gemu neco potrebujes o 7.ale v tom pripade bys mel dostat zpet 7 tech modrejch kulicek na upgrade gemu…

ja vcera v triftu trefil za 1 leg credt Blood-Soaked Jade 3/5.cena na marketu 120k,za ktery bych si mohl koupit 2 3/5 gemy,ktery se nosi a jeste by mi mozna par platiny zbylo.tezky rozhodovani :)
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Tak se mi povedlo, v Rifu najit 2/5 gem Seeping Bile, ale coz je nejakej efekt jednou za 20s, coz se mi moc nehodi.. Na prvnim ranku je dost na nic 30 resonance na na upgrade na 110 resonane je potreba dalsich 50 gemu, coz by mi hodne dlouho trvalo. Pak premyslim, ze ho asi spis pouziju upgrade jinyho gemu, protoze ma 32.. jenze zatim nejvic co potrebuju na upgrade je 25.. takze bud o 7 poweru prijdu a nebo ho budu muset jeste hodne dlouho setrit.. ted je mi platnej jak mrtvym zimnik.

Jinak hraje tu nekdo na Wood Wraithu? Ja to hraju, ne ze mi me to kdovijak bavilo, ale spis protoze se to da hrat na mobilu kdekoliv..
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    Je hodne blbej napad menit u toho smelinare co stoji vedle kovare ve westmarchi zluty matro za *10 bilejch? V nejakym videu sem videl ze se to casem preklopi a uzky hrdlo jsou nakonec bily, ale co tam koukam na to jak rychle mi to pribejva tak farmim minimalne 10x tolik bilejch nez zlutejch a co koukam do upgrad table tak se ten pomer za upgrady tak se to zveda trochu ale furt je to na ranku 20 1:8. Gear mam lvl 10/11 a furt mam absolutni prebytek bilejch. Unika mi neco?
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    RUTHAN:tech 500 plat me celkem odrazovalo ale zatim se to mnohonasobne zaplatilo, nejmin sem prodal nekde za litr cca a sly zatim vsechny
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    RUTHAN: Uz jsem to nasel, musim ten Charm vysat za 500 platinum a udelat z toho stone..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: tedy dycky je to o ratingu a finalnim prinosu cr aspon zatim
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Na setovky do h4 kaslete (nez zacnou padat ringy a bude mozno kompletni set). Stejne budete oblikat setovky co nechcete protoze maji primovy staty, treba 3 gem diry, vysoky rating a 3 staty a 3x equip ala +skill dmg a podobne.
    Kdyz ti padne setovka s 80str,80vita,80fotti, prece nebudes nosit item co ma 90str 90 vita kdyz v globale ti da vic ta prvni, o hodne vic.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    KOJA: imho jenom rozpustit na matro :/
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MONKEYFIGHTER: jj jiny buildy (jiny setovky) se mi lisi celkome v rozmezi 100 cr.
    zas mi lepsi set item,ikdyz nepotrebnej,zatim nedela takovej cr rozdil na to,abych ho nosil.
    nicmene daily questy me stejne do dungu tlaci,takze denne jich jen tak 10+ zabehnu a vzdycky nejaka blbost za ten den padne :)
    KOJA
    KOJA --- ---
    MONKEYFIGHTER: Co rozumnyho se da delat se setovkama ktery nechci? Proc jenom neni nic jako extract essence i pro sety?
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    ONDRA_PATA: nice, pres 2k se furt nejak nemuzu vyskrabat, na H2 uz mi moc lepsiho gearu nepada a na H3 jeste s cr 1923 dost brecim:))

Jaktoze mas rozdilny CR na jinych buildech, mas tam jiny set itemy?
    Me jak se mi na jednu stranu libi ta mechanika ze s vyssim paragonem / obtiznosti mas sanci na lepsi staty tzn furt mas sanci na velkej posun oproti treba D3 kde kdyz jsi mel 99% rollnutej item tak uz moc nebyla sance se posunout, tak me zas sere ze mi spadne setovka kterou nechci, ale pokud ma vyrazne lepsi staty tak se vic vyplati vyssi CR nez ten set bonus kterej mi dava.
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    ONDRA_PATA: Kdy presne jde charm prodat? Ja ho asi 5x upgradoval, ale porad kdyz tam sel, tak ho nevidim v nabidce veci na prodani.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ONDRA_PATA: jn dycky to pada tem co to nepotrebujou :) To je nromalni :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    LIQUIDFREAK: a pak si jdu fahira na h2 na daily quest plus 3x navic jakoze proc nez,kdyz uz je parta a padne mi 3/5. a ja ho ani nepotrebuju :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam