• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEHBO Max
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    IOM_NUKSO: Tak jinak, napis prosim te na jakem zarizeni se divas? Tech moznosti je fakt dost: tv, tablet/mobil ios android, pocitac, browser atp… jinak ti nikdo asi nerekne, zda mu to na stejne kombinaci dela/nedela.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    JIRKA207: proste u filmu/serialu skace obraz z hora nadolu, nevim, jak jinak to popsat, trese se to.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    IOM_NUKSO: Zkus byt vice konkretni…
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Skace vam nekomu obraz na teto debilni aplikaci? zacalo to, kdyz se zmenili na max. neda se na to koukat
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Tyjo pro mě byl ten jeden až až 😅 týden se z toho budu tak akorát vzpamatovávat
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Takticky vyčkáme pár týdnů, aby se to dalo koukat po víc dílech než po jednom :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Tak co Rod draka?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    jen hlásím, že u čeho (v mých rozkoukaných) zmizelo původní znění, tak už je zase zpátky.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ...a tedy jenom za dnešek už třetí reklamní email :(
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Tak já jí hledal, abych věděl jestli se na to mrknu večer :)

Ale očividně je Max ještě rozpracovaný - ráno třeba u nějakého filmu (Equalizer 3) byl normální obrázek (v angličtině) a teď je tam náhodně obrázek asi v chorvatštině nebo co...Pravičnik 3, Zadne Poglavje. U ostatních filmů vidím většinou v angličtině nebo v čestině :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    CAIDEL: Vole máš makat a na filmy čumět večer! :)))
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    FRK_R23: Tak ráno ještě nebyla. Hledal jsem jí tak třikrát.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Dune 2 tam je

THINWHITEDUKE
    THINWHITEDUKE --- ---
    U těch pěti, sedmi věcí, co jsem kontroloval, mám normálně angličtinu, druhá Duna mi po otevření webu zabírá skoro celý prohlížeč.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: Last of us měla tak tragickej dabing, že jsem ho prostě nedala :-)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Mňo, spíš koukám na ty upravené cenové podmínky (AKA zdražení of course) a taky mě sere, že v emailech co posílali jako reklamu byla celkem jasně ukázaná Duna 2 a samozřejmě tam ještě není (ani v přípravovaných).
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    QUANTI: Mám OS i stránku v angličtině a u těch tebou jmenovaných skutečně chybí anglická zvuková stopa. Tak snad je to jen nějakej fail po rebrandingu a ne trvalý stav.

Onehdá jsem s dětma koukal na Indiana Jonese v češtině a bylo to utrpení :))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Ok, tak sorry za paniku, zjevně to zmizelo jen někde (tam, kde to mám rozkoukané, ofc). Euforie je taky v originále, a některé další... Ale stejně mě to sere.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Hele zkoušela jsem Breeders i Great, všude byla normálně angličtina, po rebrandingu zmizela. Možná je to tím, že mám operační systém česky - nikde jsem nenašla možnost přepnout jen appku do angličtiny.

Teď jsem mrkla třeba na Last of Us, tam angličtina je, tak fakt nevím. Ale rozhodně minimálně někde původní znění zmizelo :/
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Hmm ale třeba u reality show Hogwarts Tournament of Houses angličtina není

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam