• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLOWUPHobby truhlari, tesari a vubec woodworkeri vseho druhu
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    BLOWUP: takhle vypadala i ta puvodni konstrukce? nebo ta vyplnova deska byla tlustsi a bylo to usazeny jen na ozub?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    GILHAD: tak ja sice se stavenim profesne neco spolecnyho mam, ale truhlarina je moje hobby a kdybych nemel moznost se zeptat v pravou chvili toho spravnyho cloveka tak bych moc daleko nedosel. Nastesti mam koho.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    BLOWUP: Jasný :) Já věděl, že něco nevím :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    GILHAD: ten strop se sklada z profilovejch list a z vyplni. Ty vyplne maji falc kterej pasuje do tech drazek tech profilovejch list. Cast stropu jsem zvladl zrestaurovat ze staryho materialu, bohuzel je ale roztec mych tramu vetsi nez delka list ktery mi jeste zbejvaji, takze jsem musel vyrobit jejich presny kopie

GILHAD
    GILHAD --- ---
    BLOWUP: Kdo se moc ptá, moc se dozví, kdo se neptá, zůstane blbej. Takže se raději zeptám :)
    Jak se to bude spojovat? Laťkama do těch zářezů tak aby to udělalo plochu? Mě tak od pohledu přijde na té hromadě vlevo, že pokud se to dá jen vedle sebe, tak ty spodky jsou širší než vršky a tudíž tam budou díry ve spojích.
    Ale možná taky prostě nechápu o co jde a co vidím ...
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Takze refugium pro woodworkery, ok

Vcera jsem formatoval, profiloval a frezoval profilovy listy na strop. Mala hromadka, hodne prace

TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam