• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELSINORHvozd
    Fotky a příběhy z lesa. A tak.

"Forests to the [early] Northern European peoples were dangerous and generous, domestic and wild, beautiful and terrible. And the forests were the terrain out of which fairy stories, one of our earliest and most vital cultural forms, evolved. The mysterious secrets and silences, gifts and perils of the forest are both the background to and source of these tales..."
    Sara Maitland, Gossip from the Forest

"I did not want to think about people. I wanted the trees, the scents and colors, the shifting shadows of the wood, which spoke a language I understood. I wished I could simply disappear in it, live like a bird or a fox through the winter, and leave the things I had glimpsed to resolve themselves without me."
    Patricia A. McKillip, Winter Rose
    rozbalit záhlaví
    AETHER
    AETHER --- ---
    KRISKA: Foceni je vzdycky trochu hra se svetlem. V ostrem dennim slunci vetsinou ani nema smysl fotku zkouset, nebo kdyztak se zamer na detail nekde ve stinu. Zkus si, jestli je to lepsi po svetle nebo v protisvetle, fotak bude nabizet jine moznosti nez telefon (ten ale zase casto fotku rovnou upravuje, tak muze klapnout i to). Tech tipu bude nekde po webu mraky;)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    dekuju za super tema, z mobilu mi nejde pridat muj oblibenej tancici strom a klidne beru tipy jak vyfotit les tak at zustava krasnej i na fotce:D
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Jedna fotka z lesa kam chodim přespávat, koupat se, procházet se, sportovat, meditovat, bavit se, jamovat a celkově unikat od civilizace a tvořit. Tuhle fotku jsem nazval "Portál se otevřel".

ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    AETHER: Těším se a děkuji za literární tip. :)

R_U_SIRIOUS: Počítá se i to smutný, mno.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    07/2008
    Les miserables. Počítá se to?
    Bylo to před pramenem Vltavy.
    Dneska už to vypadá jinak, ale nevím přesně jak.

AETHER
    AETHER --- ---
    ELSINOR: Posupne neco nasypu;)

Ale k nazvu klubu si neodpustim jeden les ze Sumavy, je to cestou na Plesne jezero, kde se odehrava dej povidky Hvozd od Adalberta Stiftera.

ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    AETHER: Všechny chci vidět! :))
    AETHER
    AETHER --- ---
    Fotek lesa mám asi milion:)

NYX
    NYX --- ---
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    IOM_NUKSO: Děkuji, dělají mi radost. :)
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    ELSINOR: to je prekrasna rukavice! ❤️
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Děkuji :)

A vykopávám fotkou, která má v sobě les na několika úrovních. :)
    A ano, často si s sebou do lesa beru knížky, abych si je tam vyfotila. Vypadá to krásně. :)

TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam