• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELSINORHvozd
    Fotky a příběhy z lesa. A tak.

"Forests to the [early] Northern European peoples were dangerous and generous, domestic and wild, beautiful and terrible. And the forests were the terrain out of which fairy stories, one of our earliest and most vital cultural forms, evolved. The mysterious secrets and silences, gifts and perils of the forest are both the background to and source of these tales..."
    Sara Maitland, Gossip from the Forest

"I did not want to think about people. I wanted the trees, the scents and colors, the shifting shadows of the wood, which spoke a language I understood. I wished I could simply disappear in it, live like a bird or a fox through the winter, and leave the things I had glimpsed to resolve themselves without me."
    Patricia A. McKillip, Winter Rose
    rozbalit záhlaví
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    SEKELLE: To chápu. :)

SEKELLE: Třeba se někdy ukáže. ;)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    ELSINOR:
    SEKELLE: BTW nejsem šílenec, jsem ateista, jen si rád hraju a okultismus mě baví z kulturního hlediska .)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    ELSINOR: Tak jestli v lese ještě nějakej je, tak by mohl zaskočit na tradiční jarní rituál, já, můj démon a duchové předků další společnost vždycky uvítáme. :) Ale zatim se nikdy neukázal.
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Což mi připomíná, že je zase čas kouknout na jeden z mých oblíbených filmů. :)

LESHY / LESAPÁN / WŁADCA LASU (2015) FULL FILM | PLANET DARK
    https://www.youtube.com/watch?v=HbgxyLXM7e4
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    SEKELLE: Místní lešij to jistě taky ocení. :)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Již tradičně jsem se šel na štědrý den projít do lesa a vzal jsem ssebou i něco pro lesní zvěř. :)

AETHER
    AETHER --- ---
    1KA
    1KA --- ---
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    alyss
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Můj oblíbený pařez:

JONY
    JONY --- ---
    Dnešní neplánovaná dvouhodinová procházka s mámou hvozdem k rybníkům a zpět. Hodonín.

LAMIE
    LAMIE --- ---
    QUIP
    QUIP --- ---
    taborsko
    SPIRITMONGER
    SPIRITMONGER --- ---
    Decinsky Sneznik, vcera

SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    A ještě jedna mlžná mimo cestu.

SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Procházky mlžnym lesem mi dávají spoustu inspirace. :)

NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    teď už to tak asi nevypadá, ale konec října byl ještě hodně barevnej

MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    MDFK: Pokud narazíš na kus lesa, kde je těchhle staveb víc, tak to pravděpodobně staví nějaká lesní školka v okolí.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    j-Zhc-GU3g-E8-Curse-of-Opulence
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Od rána sice pršelo, ale krom pár lesníků jsme nepotkali jedinýho člověka.

SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    MDFK: Jednou jsme podobný přístřešek s kamarádem postavili asi za 5-10 minut. Důvod byl, že začalo pomalu pršet a my byli od civilizace tak půl hodiny pěšky. No a fakt nás to pak zachránilo před velkym deště, který trval asi hodinu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam