• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHRetro fotky MTB a silničních kol.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    ENGUMAZ: bohuzel ne, ale asi se dá vygůglit..
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Si tu odložím jedno moje oblíbený, a dnes už asi trochu pozapomenutý "retro - scifi" někdy z poloviny devadesátek:

TSOH
    TSOH --- ---
    EKG: Bowden Spacelander
    Bowden Spacelander Bicycle | Copake Auction Inc.
    https://copakeauction.hibid.com/lot/9768-56415-65393/bowden-spacelander-bicycle/
    RANO
    RANO --- ---

(c4 luna, osmdesátky)
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    PSYSBEE: Nemas vice?
    EKG
    EKG --- ---
    TSOH: Dal by se pridavat strucny popisek? Aspon vyrobce, pripadne model nebo aspon dekada vyroby.

(Cti: WTF!)
    TSOH
    TSOH --- ---
    TSOH
    TSOH --- ---
    mar
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    TSOH
    TSOH --- ---
    p4pb10558419
    TSOH
    TSOH --- ---
    dsc-7724-web
    TSOH
    TSOH --- ---
    sfinf
    TSOH
    TSOH --- ---
    RB
    rb2
    TSOH
    TSOH --- ---
    F800 jsem před pár měsíci viděl na bazaru komplet v XTR za 18000,-Kč
    P1060314
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    SGNLR: Janošek? Jinak Kangaroo Freerider jsem taky míval, ale pak hned šel za Frantou aby mi postavil něco většího. Pak mi Vondrus dal šichnout k VPP na intensu a vsechno bylo v háji, od té doby bez výjimky jen VPP/maestro

TSOH
    TSOH --- ---
    Mrázek
    17690
    TSOH
    TSOH --- ---
    fk3n2iblcawmcqlhhgskmmnxzol3tnd5c7c9l4ay
    TSOH
    TSOH --- ---
    SGNLR: Pokec samozřejmě v klidu. Pamatuji, jak jsem na tom Kangaroo rámu vídal Frantu Mrázka v Černošicích. On pak dělal tu trat (Červená hlína) ve Všenorech, ale to byla doba, že DH vidle měla zdvih 8 cm.
    dh3
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    TSOH: smi se tady i psat a vzpominat, nebo jde jen o obrazky?Ja jen, ze tohle Kangaroo bylo prvni sjezdovy kolo, ktery jsem videl na zivo. Bylo mi podle me 11 a myslim, ze jsem mel dost co delat, abych ho vytlacil do 6 schodu v parku pred moji zakladkou,kde na nem tehdy nas jedinej skolni biker Ludek skakal ze zidek a schodu. kdyzjsem na tom pak ty schody sjel, tak bylo jasny, ze chci "velky kolo". respektive slo o to hlavne na nejakym kole jakkoli skakat a zazi adrenaloin.takze to vyhralo bmx kolo Black Horse, protoze na celopero jsem prvni penize nasetril az tak deset let od udalosti sjizdeni peti schodu pred skolou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam