• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHRetro fotky MTB a silničních kol.
    CROSS
    CROSS --- ---
    AAHHWISEGUY: V době nástupu véček, který oproti cantileverům měly většínsílu, to byl hroznej hit (a často to mělo smysl)
    TSOH
    TSOH --- ---
    paul-price-component-engineering-img-9715-cxmagazine-ay-1
    TSOH
    TSOH --- ---
    AAHHWISEGUY: Podkova. Účel je, aby síla V brzd šla jen na ráfky (a neroztahovala se vidle).
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    TSOH: prosim, vysvetlete mi nekdo ucel toho modryho kovovyho kusu u ty brzdy - vidam to casto, ale nerozumim tomu. vygooglil bych si, kdybych vedel co googlim.
    TSOH
    TSOH --- ---
    pau
    TSOH
    TSOH --- ---
    TSOH: Ta vidle je MAG 21. Ve své době vyborná vidle s hmotností tušim 1,3kg.
    TSOH
    TSOH --- ---
    imgd4fb80bfa8b8dd7edf6b3cc197414ca0
    TSOH
    TSOH --- ---
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    MAESTRO_007: Fakt všechny Amuelty sou Taiwan? I ty Cr-Mo z True Temper trubek?
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    RANO: obludy) )) já to uplne chápu , tu snahu být inovativní , výrazuplný, nezamenitelny, ale stejne většinu takoveto produkce převálcovala čína a jen se to zde prodávalo a asi i prodavá v globuse za 5 tisic ..
    TSOH
    TSOH --- ---
    Tady koukám jeden Sfinx s Morati vidlí. http://www.bajk.cz/data/clanek.asp?id_clanek=320
    hobby02
    TSOH
    TSOH --- ---
    Ještě k těm rámum: Fort také vyráběl ne? Potom ještě Pells.
    RANO
    RANO --- ---
    RANO: (a jakože HB dělali i hezké silničky a nejen tyhle obludy, čímž mě napadá ještě Kovařík)
    RANO
    RANO --- ---
    TSOH: Rád bych dal, ale ono to není estetické, respektive Black mi ukradli a fotku nemám (ale tady jeden je: https://www.sbazar.cz/katka.nova4/detail/177391636-silnicni-kolo , opravdu velmi obyčejné trubky i zpracování, je to za pár a stejně je to moc, zajímavé fakt jen tím, že se to dělalo na severu Čech), Aerobike je rozlepený a HB Prosport mám tenhle, na fotce ve stavu, jak jsem ho nabral, takže je to docela nehodné auditka o retro kolech .))
    (a pardon za velikost)
    Ale zapomněl jsem na Lucas frames úplně!

CROSS
    CROSS --- ---
    Nedělal Jiner nějaký kusovky? Matně si vybavuju článek z tý doby. A koukám, že dělá zakázkovou výrobu doteď.
    TSOH
    TSOH --- ---
    RANO: Pokud máš nějaké fota, tak dej. Rád se mrknu
    RANO
    RANO --- ---
    TSOH: Co jsem měl/mám tak Aerobike, HB Prosport, Agentura Black (fakt se tak jmenovali, silnice).

Author měl pár (jakože asi fakt několik na kusy, Author Extreme) rámů dělaných Štěrbou, jen aby tahle série nezapadla.

Campione byl jen brand HET sportu a rámy z Taiwanu, předpokládám?

Ad Rozzo, docela vídám jeho devadesátkové rámy (a teda škoda, že byly všechny z obyč trubek myslím), tu novější tvorbu ne.

Takové ty obyč silnice pak ještě JiNa, Crocodile.
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    CROSS: Renda je i tady na nyxu , , znam ho ))upozornim ho na tuto debatu. .
    TSOH
    TSOH --- ---
    INOX: Tak to se omlouvám, za tuzemské výrobce rámů považuji to, že se vyrábí u nás (a nebo na Slovensku). Viz. nástěnka,kam jsem dal seznam toho, co tu kdo psal.
    INOX
    INOX --- ---
    HANSCV: Tak já k tomu přistupoval kdo ty kola navrhuje (geometrii, materiál) a ne kdo to vaří. Spyder je jasnej taiwan to jsem i psal, ale myslím si, že Amulet (ocelové rámy) kolem roku 95 se mohl vyrábět i na domácí půdě.
    Já hlavně nepochopil z prvotního příspěvku, že se jedná o komplet (geometrie, materiál a i samotná výroba - svařování).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam