• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHRetro fotky MTB a silničních kol.
    Retro fotky MTB, silničních kol, kol a komponentů z počátků.
    f2a7062dcad68ca53de05fd5213728c5-bicycle-art-bike-rides
    rozbalit záhlaví
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    TSOH: hrozná blbost, ale líbí se mi to :D
    TSOH
    TSOH --- ---
    TROJKA: Když jsme u těch podkov a garážového kutění..
    podkov
    CROSS
    CROSS --- ---
    TSOH: Je to Vision, skládal mi to kamarád (tu vidli doslova, měli jsme prohozený nohy). Cykloservis U Tyrše, blahé paměti.
    TSOH
    TSOH --- ---
    TROJKA: Dej foto. To bude zajimave, ta tva vyroba...
    TSOH
    TSOH --- ---
    CROSS: Vcelku kultovní vidle a ráfky SUN? To jsi si skládal sám? (tohle Author v základu neměl...) Co je to? Kinetic od Authora?
    CROSS
    CROSS --- ---
    TSOH: podkova je vidět na těch magurách tady, ale ta k nim myslím patřila. To byla velká frajeřina, když se objevily.

Abych jenom nekecal, z vlastní zahrádky. Asi to není takový retro, ale jezdil jsem s touhle vidlí někdy kolem roku 2000.

TROJKA
    TROJKA --- ---
    TSOH: ajo , uprostred .. ale stejne ty obráběný díly maj takovej nóbl vzhled, jenze odlitky jsou lacinější a mnohdy pevnější. .
    . já si ze zájmu o slévání a frajeřiny odlil motýlky na kola z bronzi ..)
    TSOH
    TSOH --- ---
    CROSS: pravda... a ma to držak na cantilever brzdy...
    AAHHWISEGUY: sorry.. podkova je neco jineho..
    CROSS
    CROSS --- ---
    TROJKA: Jo, já si ten obrázek pořádně neprohlídnul. Tady to vypadá jako normální integrální část vidle. Podkova se dávala před ta ramena, jak píšeš.
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    CROSS: obvykle podkovu vidam spise pred těmi rameny brzd , vlastně pak ty čepy nebyly uloženy letmo , ale podkovou podepřeny a tak se vidlice nejen neohybala , ale ani nekroutila ..a zmizela jakási gumovitost při plném stisku páčky. .a do toho to vypadalo cool. .
    CROSS
    CROSS --- ---
    AAHHWISEGUY: V době nástupu véček, který oproti cantileverům měly většínsílu, to byl hroznej hit (a často to mělo smysl)
    TSOH
    TSOH --- ---
    paul-price-component-engineering-img-9715-cxmagazine-ay-1
    TSOH
    TSOH --- ---
    AAHHWISEGUY: Podkova. Účel je, aby síla V brzd šla jen na ráfky (a neroztahovala se vidle).
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    TSOH: prosim, vysvetlete mi nekdo ucel toho modryho kovovyho kusu u ty brzdy - vidam to casto, ale nerozumim tomu. vygooglil bych si, kdybych vedel co googlim.
    TSOH
    TSOH --- ---
    pau
    TSOH
    TSOH --- ---
    TSOH: Ta vidle je MAG 21. Ve své době vyborná vidle s hmotností tušim 1,3kg.
    TSOH
    TSOH --- ---
    imgd4fb80bfa8b8dd7edf6b3cc197414ca0
    TSOH
    TSOH --- ---
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    MAESTRO_007: Fakt všechny Amuelty sou Taiwan? I ty Cr-Mo z True Temper trubek?
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    RANO: obludy) )) já to uplne chápu , tu snahu být inovativní , výrazuplný, nezamenitelny, ale stejne většinu takoveto produkce převálcovala čína a jen se to zde prodávalo a asi i prodavá v globuse za 5 tisic ..
    TSOH
    TSOH --- ---
    Tady koukám jeden Sfinx s Morati vidlí. http://www.bajk.cz/data/clanek.asp?id_clanek=320
    hobby02
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam