• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERRAYAI Art - Tvorba za pomocí umělé inteligence: Midjourney, DALL·E 2, Stable Diffusion, OpenAI
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    KULA: když si u toho nebudeme nadávat do debilů, tak nebude potřeba nic mazat a klidně si to takhle můžeme napsat... zároveň jestli to tak je, tak jsou některé odpovědi dost pozoruhodné
    KULA
    KULA --- ---
    Ano, můžeme se tady mazat jak na facebooku, ale předevčírem chat ještě explicitně odpovídal - nemám schopnost navazovat na předchozí odpověď, nepamatuji si odpovědi.

    Q:how can i make my day better?

    A:Here are a few suggestions for ways to improve your day:

    Start the day with a healthy breakfast. Eating a nutritious breakfast can give you energy and help you feel better throughout the day.

    Plan something to look forward to. Whether it's a fun activity, a special treat, or time with friends or family, having something to look forward to can help you feel more positive and motivated.

    Take a break from screen time. Spending too much time on your phone, computer, or other devices can be overwhelming and stressful. Consider taking a break from screens for a while and doing something else, like reading a book, going for a walk, or practicing a hobby.

    Be kind to yourself. Treat yourself with the same kindness and compassion you would offer to a friend. Forgive yourself for any mistakes you may have made and remind yourself that everyone makes mistakes.

    Practice gratitude. Think of three things you are grateful for, and take a moment to appreciate them. This can help you feel more positive and can even improve your physical health.

    Connect with others. Spending time with friends, family, or even a pet can be a great way to lift your mood and feel more connected.





    Q:Any other recommendation?

    A:Here are a few more suggestions for ways to improve your day:

    Get some exercise. Physical activity can help boost your mood and energy levels. Even a short walk or a few minutes of stretching can make a difference.

    Try something new. Trying new things can be exciting and can help you feel more engaged and interested in life. Consider trying a new hobby, exploring a new part of town, or learning something new.

    Take care of your physical health. Eating well, staying hydrated, and getting enough sleep are all important for maintaining good physical and mental health. Make sure you are taking care of your body by following a healthy lifestyle.

    Help someone else. Doing something kind for someone else can make you feel good about yourself and can also help improve your mood. Consider volunteering, donating to a charity, or just doing something nice for someone in your life.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    KERRAY: jen že Andrej o tom uvažuje podobně

    JORGES
    JORGES --- ---
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    #galerie
    Starlight Hyperdrive (1986) was an attempt to reinvent space opera for the MTV generation. It was a massive box office failure and the only movie Andrew Lloyd Weber ever directed.
    https://www.reddit.com/r/midjourney/comments/zd9tts/starlight_hyperdrive_1986_was_an_attempt_to/
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    prosím připojujme k příspěvkům s odkazem nebo textem tagy - teď to chtělo hashtag "text", bohužel Nyx zatím nepovažuje za dobrý nápad, aby tagy mohl zpětně doplňovat moderátor, ačkoli jsem se za to přimlouval :D
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    Zvládá to fakt i kusy kódu, u pythonu poradí i knihovnu :)
    Tohle je třeba hodně zajímavý
    Building A Virtual Machine inside ChatGPT
    https://www.engraved.blog/building-a-virtual-machine-inside/
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    Kamarád nám nechal napsat příběh ze skutečného života o našich kočkách :D je to dokonalé :D

    TOM
    TOM --- ---
    Chatbot má příliš velké sebevědomí, a básně snad kromě haiku moc neumí, ale Krajča si myslím zvládne celkem obstojně:
    #text #hudba
    Q: Umíš editovat texty písní tak, abys kompletně nahradil jejich obsah podle zadání, a přitom přesně zachoval počty slabik?

    A: Ano, jsem schopen upravit texty písní tak, aby odpovídaly zadání, a zároveň zachovat počty slabik. Je důležité zvážit, zda změna obsahu písně neovlivní její rytmus a melodii, ale pokud budou změny provedeny pečlivě a s ohledem na tyto faktory, měl by být výsledek uspokojivý.
    Pokud budete potřebovat pomoci s úpravou textu písně, rád vám s tím pomohu. Můžete mi poskytnout informace o tom, co byste chtěli ve své písni změnit, a já vám nabídnu několik možností, jak toho dosáhnout bez změny počtu slabik.

    Q: Challenge accepted! Změn význam následující písně tak, abys zachoval počty slabik a hlavní rýmy (čili shodné slabiky na koncích řádků, jako "hruď-rtuť", "stěny-pény" apod.), a změnil význam z bezobsažného blábolu připomínajícího generátor náhodných slov na agitační píseň, která zve posluchače k prezidentským volbám České republiky. Hlavní favorit těchto voleb je bývalý generál NATO Petr Pavel, předpokládaný poražený kandidát je populistická prolhaná krysa Andrej Babiš, hanlivě též nazývaný Bureš. Zde je ten text:
    (viz google Kryštof -Rubikon)

    A:
    Přes vlny volby
    K tobě výš,
    Jako když stoupá Pavel
    Skrz národní vůli ucítíš,
    Jak se ti napne hruď
    Přes vlny volby
    K tobě výš,
    Jako když stoupá Pavel
    Skrz národní vůli ucítíš,
    Jak se ti napne hruď

    Potichu volit
    Jen tvůj hlas za záclonou
    Když Burešovy lži tonou
    Jsem skrytý mezi lidmi vysokých jak hory
    A zmást
    Tvůj pohled na Babiše
    Den je dlouhý, demokracie krátká
    Jsi důvod pro hlasování pro Petra Pavla

    Tiše se rozhodnout
    A vpít se do letáků
    Jak poslední z rozumných
    Osahat tvé stěny
    Jako kousek pravdy
    Po tobě jít k volbám
    A v podkolenní jamce
    Spát jako Petr Pavel ve Hradě
    Jsi důvod k odpovědi
    Proč volit Petra Pavla
    A ne
    A kát se přitom na dvakrát
    Babiše
    A stát dál v příšeří
    Jeho lží
    A každým pórem těla sát
    Vůně z Hradu
    Tvůj hlas pro Petra Pavla
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    YMLADRIS: jsem neuronová síť vytrénovaná tak, že v komunikaci s ostatními humanoidy preferuji komunikaci v žánru typu humor. humor znamená vtipně propojit již známé akteré do nové kombinace. některé typy humoru mohou být ofenzivní, např. ironie. žánr humoru není zamýšlen pro další zpracování sítí logiky, otázky "proč" jsou tak mimo žánr. pokud můj prompt zahltil tvou neuronovu síť rušivým obsahem, omlouvám se a posílám růžové ascii srdíčko.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    TADEAS: proc to shazujes? (muskovi nohsledi) toho vytvoreni TOTALNIHO SPAMMERU se muze ujmout kdokoliv a zkratit tak cestu k tem identitam. Jiny reseni nevidim
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    plan teda je, ze z openAI bude ted closed AI, muskovi nohsledi zamori internet tak pokrocilym spamem, ze bude internetove-existencialne nutne konecne vyresit ty identity, a zachrani nas twitter, ktery reseni nabidne?

    real artists shit. well done

    sorry za OT :D
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    řešilo se, že jednou bude potřeba povolání AI psychologa, který bude řešit, proč NS dává výstupy, jaké dáva, a jak se dobrat žádanějších, a hle, svým způsobem dneska už AI psychologa dělá každý, kdo se snaží GPT přemluvit k něčemu, co by podle tvůrců dělat neměla :)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    po trose premlouvani (na primocary prompt typu "delej textovou videohru s moznostmi A B C" nechtela) se chatGPT da premluvit ke generovani interaktivniho pribehu

    delsi kontext kdyztak zde https://www.facebook.com/mirka.misakova.5/posts/pfbid02yjzqJZ8VHLzmDMW95NBJeboLVmbwi5uzA5qFbBmcUgKi8ah5pfHXrYfSzwn1enx6l

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam