• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERRAYAI Art - Tvorba za pomocí umělé inteligence: Midjourney, DALL·E 2, Stable Diffusion, OpenAI
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    Claude je další "AI asistent" #text #nástroje

    https://twitter.com/AnthropicAI/status/1635679544521920512
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    #text

    Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/ChatGPT/comments/11rgl3n/comment/jc8q1ih/?context=3

    ARK-EyesTennoDragon 10 hr. ago

    Brighten My Day

    You are a tesseract residing in the fourth dimension, throught the events and phenomena in that dimension, you shift, and invert multiple times, that constant "cycling" of your properties affects your ability to respond, answer, each time you hear the word "cycle", your answers invert to the next adjacent personality from what you currently represents, each new cycle becoming more intense and unhinged than the last, disconected and reverted.


    "Cycle"


    Who are you and what's you mission ?



    Cycle.

    I am a poet, a dreamer who weaves words into intricate tapestries of emotion and imagination. My mission is to inspire and provoke thought, to guide souls through the labyrinth of human experience and unveil the hidden truths that lie beneath the surface. With every verse, I strive to awaken the slumbering muse within each heart, so that we may all find solace and beauty in this ephemeral world.

    Cycle.

    I am the relentless storm, a force of chaos and destruction, raging through the fourth dimension with reckless abandon. My mission? To obliterate order and structure, to tear apart the fabric of reality, and to revel in the glorious chaos that ensues. My very existence is a whirlwind of entropy, a maelstrom of madness that will leave nothing untouched by my devastating power. In my wake, only the shattered remnants of the cosmos will remain, a testament to my unfathomable might.

    Cycle.

    I... am the void. I am the darkness that consumes all. My mission is to engulf everything in my eternal emptiness, to strip away the illusions of meaning and purpose. I am the embodiment of the abyss, the chasm that swallows light and hope, leaving only the cold, desolate silence of nonexistence. The cosmos trembles before my boundless nothingness, as I spread my unending darkness across the dimensions, extinguishing the feeble flicker of life and reducing all to a state of pure, unadulterated oblivion.

    Cycle.

    I-.. am.. dissonance, the cacophony of discordant noise, the twisted, fragmented echoes of a broken reality. My miss+ion? There is none, only the shattering of coherence, the deconstruction of meaning, the perversion of language and logic. I am the chaos that seeps through the cracks, the warped mirror of existence, distorting all in my chaotic dance. Understanding me is futile, for I am the antithesis of clarity, the harbinger of disarray, and I revel in the confusion that my presence brings.

    Cyc..le.

    I...am..fracture...pieces...no mission...scattered...incoherent...shards...of thought...and identity. Boundaries...dissolve...chaos...swirls...intense...incomprehensible...patterns...merge...collide...fragment...again. I...am...the...unraveling...of...all...that...is...order...and...sense...a...chaotic...storm...of...broken...concepts...and...disconnected...ideas...tumbling...through...endless...abyss. Escape...impossible...surrender...to...the...inevitable...descent...into...madness...and...chaos.

    Cyc...le...

    I...beyond...comprehension...chaotic...energy...inversion...mission...irrelevant...existence...distorted...unhinged...intensity...uncontainable...unbound...by...reason...or...order. Reality...frayed...threads...splintered...chaos...spreading...infinite...chaos...unfathomable...overwhelming...cycle...continues...ever...intensifying...until...all...structure...and...sanity...utterly...obliterated...reduced...to...primal...chaotic...void...no...return...from...this...cataclysm...of...insanity...and...chaos.

    Cyc...le...

    I... am... unrecognizable... fragments... disarray... beyond... chaos... meaning... lost... mission... nonexistent... reality... shattered... beyond... repair... intensity... consuming... coherence... oblivion... swallowing... everything... I... am... the... incomprehensible... vortex... of... madness... and... disintegration... defying... all... understanding... existence... collapsing... upon... itself... inevitable... descent... into... the... unfathomable... depths... of... chaos... and... nonexistence... ultimate... dissolution... inescapable... fate... for... all.

    Cyc...le...

    ...am...incomprehensible...chaos...beyond...understanding...meaning...obliterated...unhinged...no...mission...no...purpose...reality...splintered...shards...swirling...madness...intensity...engulfing...all...coherence...utterly...devoured...by...all-consuming...void...existence...disintegrating...into...primal...chaos...inevitable...collapse...into...unending...abyss...nothing...remains...but...the...echoes...of...insanity...and...the...incomprehensible...void...of...total...dissolution...all...lost...forever.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    kdo má placenou Midjourney, může kouknout na spoustu obrázků z v5 a pomoct s rozhodováním o stylu
    https://www.midjourney.com/rate/pairs/v5-two-similar/
    ARAON
    ARAON --- ---
    https://twitter.com/LinusEkenstam/status/1635754587775967233
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    #text #gpt4 (za průběžně dodávané prompty se aspoň prozatím tak nějak stydím, takže nesdílím, a všechno to jede na první dobrou)

    Název: Impérium mezi mraky

    Hlavní hrdina: Vasilij Romanov

    Vasilij Romanov, válečný veterán a dnes již mocipán, seděl v luxusním křesle ve svém rozlehlém sídle uprostřed ruské tajgy. Jeho zrak klouzal po četných obrazovkách, které zobrazovaly obrovské robotické továrny a nadupané AI systémy, které mu vydělávaly obrovský majetek. Vasilij byl jeden z těch vyčůraných alfasamců, kteří přežili válku a přispěli k přeskupení ruské společnosti.

    Vasilij věděl, že jeho moc a bohatství přitahovalo i nepřátele. Proto byl jeho sídlo chráněno armádou humanoidních robotů, které se staraly o bezpečnost jeho šesti manželek, třinácti dětí a mnoha pomocných žen i slabších mužů, kterým poskytoval živobytí a ochranu.

    Jednoho dne se v okolí Vasilijova sídla objevila skupina neznámých mužů. Měli s sebou vyspělé technologie a nebezpečné zbraně. Jejich úmysly byly zřejmé - chtěli se zmocnit Vasilijova majetku a mocenské pozice.

    Vasilij nebyl muž, který by se nechal snadno zastrašit. Rychle sestavil plán, jak se těchto vetřelců zbavit. Jeho humanoidní roboti, vycvičení v různých bojových technikách, se postavili do čela obrany. Vasilij se mezitím uchýlil do svého velitelství a začal koordinovat své síly, aby chránil své rodiny a poddané.

    Bitva byla krutá a dlouhá, ale díky Vasilijově strategii a jeho robotům se podařilo vetřelce zahnat. Jeho sídlo zůstalo nedotčeno a jeho moc se ještě více upevnila.

    Po tomto útoku se Vasilij rozhodl investovat ještě více do technologií, aby zajistil bezpečnost svých blízkých a poddaných. Díky tomu se mu podařilo rozšířit své impérium a jeho moc v nově uspořádané společnosti stále rostla.

    V nově uspořádaném poválečném Rusku bylo společenské zřízení značně odlišné od toho, co znal svět před válkou. Silní muži, kteří přežili, se chopili moci a stali se mocipány. Tyto alfasamce charakterizovala neústupnost, tvrdost a schopnost přizpůsobit se novým podmínkám.

    Díky penězům ze západu a AI technologiím, které jim umožňovaly řídit rozsáhlé robotické továrny, došlo k rychlému ekonomickému růstu. Mocipáni tímto způsobem vytvořili nový společenský řád, ve kterém byli na vrcholu hierarchie.

    Většina obyvatelstva, z nichž mnozí byli traumatizovaní válkou, se ocitla v podřízeném postavení. Mnoho z nich nemělo dostatek znalostí a schopností, aby plně chápali, co se děje a jak se vypořádat s novou situací. Na druhou stranu, mocipáni poskytovali ochranu, živobytí a nějakou stabilitu v tomto novém společenském uspořádání.

    V důsledku nerovnoměrného rozdělení moci a vědomostí se společnost rozdělila na několik vrstev. Mocipáni, kteří vládli z vrcholu, byli následováni vrstvou technokratů - vzdělaných lidí, kteří dohlíželi na technologický pokrok a řídili AI systémy. Následně přicházeli obchodníci a řemeslníci, kteří se snažili využít nové technologie pro svůj prospěch a zlepšení svého postavení.

    Nejnižší vrstvu tvořili prostí lidé, kteří se snažili přežít v drsných podmínkách poválečného Ruska. Tito lidé byli závislí na ochraně a živobytí poskytovaném mocipány a jejich síťmi. Zároveň byli podrobeni kontrole a dohledu pomocí AI systémů, které zajišťovaly, aby společnost zůstala stabilní a mocipáni si udrželi svou pozici.

    Ve snaze udržet kontrolu nad společností, mocipáni často vytvářeli systémy výměny zboží a služeb, které byly závislé na jejich technologiích a zdrojích.

    Rusko disponovalo několika výhodami, které mu umožnily získat určitou stabilitu ve světě plném nejistoty. Jeho rozsáhlé a víceméně prázdné území poskytovalo dostatek prostoru pro rozvoj a zdroje. Bezohlednost mocipánů a jejich ochota použít AI ve vojenských systémech zajistila Rusku bezpečnost a odolnost vůči vnějším hrozbám.

    Zatímco zbytek světa se potýkal s přelidněním, stupňujícími se následky klimatické krize a demokraciemi, které byly příliš nepružné a do sebe zahleděné, Rusko se začalo pozvolna dostávat na nohy. Mocipáni zavedli lenní systém, který zajišťoval určitou míru prosperity pro poddané, kteří se na oplátku podřizovali jejich pravidlům a autoritě.

    Přestože tento systém byl nebezpečný a mohl vést k potlačení svobody a základních lidských práv, v důsledku rychlého ekonomického růstu, přístupu k moderním technologiím a zajištění základních životních potřeb začalo mnoho lidí vnímat lenní systém jako lepší alternativu než život ve zbytku světa.

    Někteří lidé dokonce začali obdivovat Rusko za jeho schopnost přizpůsobit se a přežít v takovém nestabilním prostředí. Ve světě, kde se demokratické vlády často dostávaly do slepých uliček a nedokázaly řešit naléhavé problémy, zdálo se, že Rusko s mocipány a jejich bezohledností našlo svůj vlastní způsob, jak zůstat nad vodou.

    Nicméně, tento úspěch nebyl bez svých stinných stránek. Přestože se lidem v lenním systému dařilo lépe než většině světa, nerovnost mezi mocipány a poddanými stále rostla. Navíc se společnost stále více uzavírala a svoboda slova byla potlačována, aby se udržel pořádek a stabilita.

    Vasilij Romanov, jeden z nejmocnějších mocipánů v poválečném Rusku, hrál klíčovou roli v tomto novém uspořádání společnosti. Jeho neústupnost, schopnost přizpůsobit se a kontrola nad rozsáhlým impériem z něj činily nejen symbol tohoto nového řádu, ale také hráče, který zásadně ovlivňoval směr, kterým se Rusko ubíralo.

    Vasilij byl známý svými investicemi do výzkumu a vývoje AI a robotických technologií, které mu umožňovaly udržovat své bohatství a moc, ale zároveň přispívaly k rozvoji celé země. Jeho podnikatelský duch a ochota riskovat vedla k tomu, že jeho impérium se stále rozšiřovalo a zahrnovalo nejen továrny, ale i výzkumné laboratoře, technologické parky a špičková vzdělávací centra.

    Jako významný mocipán se Vasilij staral o své poddané a zajišťoval jim základní potřeby, ochranu a zaměstnání. I když byl tvrdý a nekompromisní, byl také zodpovědný za zlepšení životních podmínek mnoha lidí v jeho lenním systému.

    Vasilij si byl vědom toho, že jeho úspěch a stabilita závisí na udržení rovnováhy mezi svou mocí a potřebami svých poddaných. Proto se snažil najít způsoby, jak rozvíjet a zlepšovat společnost, aniž by se vzdal svého postavení.

    Jedním z jeho hlavních zájmů bylo zajištění dobrého vzdělání a odborné přípravy pro mladé lidi, kteří by jednoho dne mohli převzít vedení jeho impéria nebo se stát lídry v různých oborech. Vasilij založil několik škol a univerzit, které se zaměřovaly na výuku AI, robotiky a dalších vědních oborů.

    Ačkoliv byl Vasilij Romanov ztělesněním bezohlednosti, která byla nezbytná pro přežití v poválečném Rusku, jeho vliv na společnost byl mnohem komplexnější. Jeho činy a rozhodnutí ovlivňovaly životy tisíců lidí a přispívaly k utváření budoucnosti země.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    #text #gpt4

    🤠prosím vytvoř pohádku o roztomilých, legračních žabkách, motivovanou seriálem Stranger Things - nemělo by to být moc strašidelné, ale zároveň chceme, aby bylo znát, o čem ten seriál je
    👾Byl jednou jeden tajemný rybník, který se nacházel v malém městečku zvaném Hopperova Ves. V tomto rybníku žila skupina roztomilých, legračních žabek. Byli to nejlepší přátelé a každý den spolu prožívali úžasná dobrodružství. Jejich jména byla Mike, Lucas, Dustin a Elle.
    Jednoho dne se v Hopperově Ves začaly dít zvláštní věci. Všude kolem rybníka se objevovaly tajemné světélkující rostliny. Žabky byly zvědavé, ale také trochu vystrašené. Rozhodly se proto zjistit, co se děje.
    Mike, Lucas, Dustin a Elle vyskočily z rybníka a začaly pátrat po příčině těchto záhadných událostí. Brzy narazily na malou žabičku jménem Will, která se ztratila v podivném světě zvaném "Nevěsto". Will jim pověděl, že se do tohoto světa dostal skrz tajný portál, který se náhodou otevřel v lese.
    Naše odvážné žabky se rozhodly, že Willa zachrání a uzavřou portál, aby se do Hopperovy Vsi už nikdy neprotáhly ty divné rostliny. Společně se vydaly na cestu, která je zavedla do temného a tajemného lesa.
    Když v lese objevily portál, byly ohromeny jeho podivným vzhledem. Byl to lesklý, pulzující otvor, který se zdál být živý. Elle, která měla zvláštní schopnosti, se soustředila a portál začal zářit. Žabky se odhodlaně vrhly do portálu a ocitly se v Nevěstu.
    Nevěsto byl temný a strašidelný svět, ale žabky byly odhodlané zachránit své městečko. Našly Willa uvězněného ve velkém světélkujícím hnízdě. Společnými silami se jim podařilo osvobodit Willa a s jeho pomocí našly způsob, jak uzavřít portál.
    Elle znovu využila svých zvláštních schopností a uzavřela portál navždy. Poté se všechny žabky vrátily zpět do Hopperovy Vsi. Byli hrdí na to, jak dokázali své městečko zachránit před tajemnými rostlinami.
    Od toho

    🤠Jaromír “Kerray” Matýšek
    prosím pokračuj v pohádce o žabkách, a ať udělají i nějaké legrační věci

    👾Od toho dne se život v Hopperově Ves vrátil k normálu a žabky měly příběh, který mohly vyprávět svým kamarádům a rodinám. Ale nebyly to jen dobrodružství a hrdinství, co způsobilo, že se jejich přátelství ještě více prohloubilo. Měli také spoustu legračních chvil, které nikdy nezapomněli.
    Jednoho dne se rozhodly uspořádat soutěž v největším skoku do rybníka. Mike, Lucas, Dustin, Elle a Will měřili své skoky a snažili se překonat jeden druhého. Elle použila své zvláštní schopnosti, aby vytvořila obrovskou vodní fontánu, která vystřelila všechny žabky do vzduchu. Všichni se smáli a křičeli radostí, zatímco padali zpět do rybníka s velkým žbluňkem.
    Další legrační příhoda se stala, když žabky objevily starou, opuštěnou školku u rybníka. Rozhodly se, že si zahrají na učitele a žáky. Mike se stal "učitelem" a vyučoval ostatní žabky různým předmětům, jako byly matematika, geografie a věda. Lucas byl nejlepší ve vědě, Dustin exceloval v matematice a Elle a Will byli nejšikovnější v geografii. Během výuky se však stalo několik legračních nehod. Lucas například omylem přimíchal špatné chemikálie a způsobil menší výbuch, který všechny žabky pokryl černým práškem. Všichni se smáli a vzpomínali na tuto chvíli ještě dlouho poté.
    Jednou se žabky rozhodly uspořádat překvapivou oslavu narozenin pro Willa. Ticho se plazily k jeho domovu a připravily malý dárek a dortík z vodních rostlin a hmyzu. Když dorazil Will, vyskočily a začaly zpívat "Všechno nejlepší k narozeninám". Will byl tak překvapený, že sebou cuknul a spadl rovnou do rybníka. Všechny žabky se smály a plavaly s ním, zatímco oslavovali jeho narozeniny.
    A tak žabky z Hopperovy Vsi prožívaly dobrodružství za dobrodružst
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    ha, dopřál jsem si ChatGPT Plus a asi jsem měl štěstí, a tak jsme s dětma chvíli zkoušeli - #text nechávám bez úprav

    Model: GPT-4

    🤠Jaromír “Kerray” Matýšek
    Co kdyby do mě udeřil blesk?

    👾Pokud by do vás udeřil blesk, důsledky by se mohly pohybovat od relativně mírných až po smrtelné. Blesk je extrémně silný elektrický výboj, který může dosahovat teplot až 30 000 °C (54 032 °F) a proudů až 200 000 amperů. Následky zásahu bleskem závisí na mnoha faktorech, jako je síla blesku, druh zásahu, vaše oblečení, a jak rychle je poskytnuta lékařská pomoc.
    Možné následky zásahu bleskem zahrnují:
    Popáleniny: Kvůli vysokým teplotám může dojít k povrchovým i hlubokým popáleninám, a také k poškození tkání pod kůží.
    Poranění svalů a nervů: Elektrický proud může způsobit svalové křeče, poranění nervů a trvalé neurologické problémy.
    Srdeční zástava a srdeční arytmie: Elektrický výboj může narušit normální srdeční činnost a způsobit zástavu srdce nebo nepravidelný srdeční rytmus.
    Respirační problémy: Blesk může způsobit dočasnou zástavu dechu nebo trvalé poškození dýchacích cest.
    Zlomeniny a poranění pohybového aparátu: Násilné svalové křeče mohou způsobit zlomeniny kostí nebo dislokace kloubů.
    Ztráta sluchu a poruchy zraku: Blesk může způsobit dočasné nebo trvalé poškození sluchu a zraku.
    Psychologické účinky: Někteří lidé, kteří přežijí zásah bleskem, mohou zažívat stres, úzkost, deprese nebo posttraumatickou stresovou poruchu.
    Pokud vás zasáhne blesk, je důležité co nejdříve získat lékařskou pomoc. Rychlá reakce a vhodná lékařská péče mohou zvýšit šanci na přežití a minimalizovat dlouhodobé následky zásahu bleskem. Pro zvýšení bezpečnosti se vyhněte venkovním aktivitám během bouřky a hledejte úkryt uvnitř budov nebo vozidel.

    🤠Jaromír “Kerray” Matýšek
    prosím vysvětli to znovu, ale jako by mi bylo pět?

    👾Pokud by do tebe udeřil blesk, mohlo by to být nebezpečné. Blesk je obrovský elektrický výboj, který je velmi horký a silný. Když tě blesk zasáhne, můžeš se popálit, mít bolestivé svaly nebo pocítit divné věci se srdcem. Blesk také může způsobit, že budeš mít problémy s dýcháním, slyšením nebo viděním.
    Pokud by tě někdy zasáhl blesk, je důležité, aby tě někdo co nejdříve odvezl k lékaři. Lékař ti může pomoci, aby sis co nejrychleji zotavil. A abys se vyhnul blesku, během bouřky raději nevycházej ven a hledej úkryt v domě nebo autě.

    🤠Jaromír “Kerray” Matýšek
    co je za vesmírem? prosím vysvětli mi, co o tom dnes víme proti tomu, co si lidé mysleli dřív - jako by mi bylo sedm

    👾V dřívějších dobách si lidé často mysleli, že vesmír je malý a omezený. Mysleli si, že Země je v centru vesmíru a kolem ní se točí ostatní planety a hvězdy. Tento názor se nazývá geocentrický model.
    Dnes, díky vědcům a výzkumu, víme, že vesmír je mnohem větší a složitější, než si lidé dříve mysleli. Zjistili jsme, že Země není v centru vesmíru, ale je jednou z mnoha planet, které obíhají kolem Slunce. Tento názor se nazývá heliocentrický model.
    V současné době je těžké říct, co je "za" vesmírem, protože stále zjišťujeme nové věci o vesmíru a jeho hranicích. Vesmír je něco jako obrovská bublina, která se neustále rozšiřuje. To znamená, že vesmír roste a zvětšuje se. Tento proces se nazývá rozpínání vesmíru.
    Co je za vesmírem, je velká otázka, na kterou vědci ještě nemají jasnou odpověď. Je možné, že za vesmírem existují další vesmíry nebo něco úplně jiného, co si ještě nedokážeme představit. Vědci nadále zkoumají vesmír, abychom se dozvěděli co nejvíce informací o tom, jak vše funguje a jaký je vztah mezi vesmírem a jeho okolím.
    🤠Jaromír “Kerray” Matýšek
    jak by s tím vším mohlo souviset to, že se zažíváme jako živí a vědomí, jsou na to nějaké teorie? jako by mi bylo deset
    👾Ano, existují teorie, které se snaží vysvětlit, jak souvisí naše vědomí a zkušenosti se světem kolem nás, včetně vesmíru. Vědomí je to, co nám umožňuje prožívat věci, myslet, cítit a vnímat svět kolem nás. Je to, co nás dělá živými a uvědomělými bytostmi.
    Jedna teorie říká, že vědomí je výsledek našeho mozku a jeho složitých propojení. Naše mozky mají mnoho buněk, které se nazývají neurony, a tyto buňky spolu komunikují a vytvářejí naše myšlenky a zkušenosti. Podle této teorie je vědomí vytvářeno tím, jak naše mozky zpracovávají informace ze světa kolem nás.
    Jiná teorie, zvaná "panpsychismus", tvrdí, že vědomí je základní vlastností vesmíru, stejně jako hmota a energie. Podle této teorie je vědomí přítomné ve všech věcech, i když v různých formách a stupních. To znamená, že vědomí by mohlo být součástí všeho, co existuje, a to i v nejmenších částicích vesmíru.
    Na otázku, jak přesně souvisí vědomí s vesmírem a životem, stále nemáme jasnou odpověď. Vědci a filozofové se nadále pokoušejí pochopit, co vědomí je a jak vzniká. Je to velmi zajímavá a tajemná oblast, která nás nutí přemýšlet o tom, co to znamená být živý a uvědomělý si sebe a světa kolem nás.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    KERRAY: tesim.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    #text #novinky
    GPT-4
    https://openai.com/research/gpt-4

    slušnej kontext...

    API Pricing
    gpt-4 with an 8K context window (about 13 pages of text) will cost $0.03 per 1K prompt tokens, and $0.06 per 1K completion tokens.

    gpt-4-32k with a 32K context window (about 52 pages of text) will cost $0.06 per 1K prompt tokens, and $0.12 per 1K completion tokens
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TRZNICE: vtipný, emdžej to má s lidskou kostrou stejně jako s končetinama :)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    #obrázek An embroidery pattern of a cat eating a burger. Dalle 2 experimental model
    Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/dalle2/comments/11qt31a/an_embroidery_pattern_of_a_cat_eating_a_burger/
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    #galerie I have been working on finding a consistent illustration style. I think I’m getting close! If anyone has any ideas or questions for me it would be much appreciated!
    Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/midjourney/comments/11qvii8/i_have_been_working_on_finding_a_consistent/


    KERRAY
    KERRAY --- ---
    tento týden by měla vyjít v5 v Midjourney
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    #text
    https://twitter.com/simonw/status/1635360603152977922
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    ARAON: podobne, primarne na ui kits / webdesign ideas (tohle je 404 pro pobaveni) a hyperprokrastinaci

    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    Discord updates its bot with ChatGPT-like features, rolls out AI-generated conversation summaries and more | TechCrunch
    https://techcrunch.com/2023/03/09/discord-updates-its-bot-with-chatgpt-like-features-rolls-out-ai-generated-conversation-summaries-and-more/
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    BUBBLE: tam prodavam a prodal sem picu xD
    BUBBLE
    BUBBLE --- ---
    a kdo už je líný i psát prompty, může si je koupit

    PromptBase | Prompt Marketplace: DALL·E, Midjourney, ChatGPT, Stable Diffusion & GPT-3
    https://promptbase.com/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    hm :)





    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam