• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERRAYAI Art - Tvorba za pomocí umělé inteligence: Midjourney, DALL·E 2, Stable Diffusion, OpenAI
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Prosim, byl byste nekdo schopny mi poradit se Suno? Nahral jsem tam mp3 (z midu stary hry z 1993), ktera nema zadny id3 tag a jmenuje se track1.mp3 ale hlasi mi to toto. Jak to prosim nastavim? Co delam blbe? Dam vlevo pouze Upload, a pak ji zadam prompt, at zkusi vetsi orchestraci jak v koncertnim sale s ponechanim melodie a typu nastroju, stejne mi to ale nepusti dal :(
    Tusite nekdo? Vubec netusim co znamena to "teto".
    dik za pripadnou radu

KERRAY
    KERRAY --- ---
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    #nástroj #video je venku OpenAI #Sora 2, a jako au
    This is Sora 2
    https://youtu.be/lEcg6AJ6DVY
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    #hudba #suno tady jde vidět, jak oproti dřívějšku jde v5 mnohem líp navádět instrukcemi

Bow Down (to the New Regime) S5 v4 by TheRealGeeBee | Suno
    https://suno.com/song/106b0e6b-6345-42ba-91b6-0e2e0d6c5d82
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KERRAY: jako ze pres sekvencer exportovat midi soubor do wavu a ten pak poskytnout sunu?
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    GAPPEQ: bohužel nedivím vůbec a právě když vidím sílu těch emocí, tak z toho mám celkem vítr, má to příchuť služebnického džihádu... hrozí to být existenciální téma
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    DRAGON: jakože abys získal audio nahrávku toho midi? z fleku ne, ale pak ten výsledek prohnat přes suno v5 by mohlo být hodně zajímavý
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KERRAY: Fest :) Hodil jsem na jednom woke serveru k postu draft loga na plášť - vygenerované rovnou na postavě s tím pláštěm, čistě pro ilustraci co tím myslím a mohli se posrat :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    zase jdu s dotazem :)
    tusite jestli prosim existuje nejaky web s musical ai, ktera umi vzit *.mid soubor a vysamplovat jej podle sveho dle standardu general midi/XG ?
    GAPPEQ
    GAPPEQ --- ---
    KERRAY: A ty se tomu opravu divíš nebo to je jen řečnická otázka?

KERRAY
    KERRAY --- ---
    slušně se ten slop rozjíždí - použitelnej videoklip #hudba #video

Endless Glow (Full AI Music Video) - Suno + Onemoreshot.ai
    https://youtu.be/RS97ch02zMY

ale taky se rozjíždí nějaká až davová psychóza proti čemukoli AI, pozorujete to taky?
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    DRAGON: Neni zač. Kdyby ta velikost nestačila, tak to můžu ještě zvětšit, ale uz je tam místama vidět Ai.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HIJACKER: to vypadá skvěle! dik
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    DRAGON: neni to lepší nechat pixelovatý?

LOJZA
    LOJZA --- ---
    HOWKING: Resamplovací algoritmus “nearest neighbour” by to pokazit neměl, pokud je to skutečně púvodní obrázek x 2.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HOWKING: aha, uz rozumim
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    DRAGON: Ne, když se koukneš na ten svůj obrázek, tak každý bod má rozměry 2x2 obrazové body (kostičky). Kdybys někde sehnal obrázek poloviční velikosti (s originálním rozlišením), tak to AI zvětší korektněji. (Ne a nestačí to zmenšit na polovinu a dát to AI - resamplovací algoritmy to pokazí)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HOWKING: co to prosimte znamena? grafika jde uplne mimo mne, tak netusim. jako pomer stran aby byl ctverec?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    DRAGON: Myslím, že když mu to dodáš 1x1 pixel formátu a ne 2x2, tak se s tím popere lépe.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    DRAGON: Jo, chce to na to sáhnout v nějakém editoru. Snad jen to písmo. Ostatní celkem trefil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam