• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERRAYAI Art - Tvorba za pomocí umělé inteligence: Midjourney, Nanobanana, ComfyUI, Suno
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    THEODORT: zase, jak jsme si tu předvedli, se s ním užije docela legrace.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    DRAGON: trochu tron, ale dost dobrý. Jaký byl ten prompt?
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    flux 2 klein je imho na tyhle veci uplne k nicemu... on je teda dost k nicemu na skoro cokoliv, max. nejaky rychly.. skicy a testy nez to clovek pusti na velkym modelu
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CYBERWOLF: je to takhle dobrý?

DRAGON
    DRAGON --- ---
    CYBERWOLF: pravda, místo keců sem to měl rovnou zkusit :) jdu na to
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    DRAGON: jestli tě napadá, jak to popsat líp, budu rád když se podělíš. Mě už docházejí nápady.

LOJZA: dík, zkusím.

Jsem teď spálil všechny zbývající kredity na Luma uni max, chameleon je lepší, ale nějak nedovedu pochopit, jak dokázal natáhnout tu ulici (přesto že je v promptu "Keep rest of scene unchanged")...

LOJZA
    LOJZA --- ---
    CYBERWOLF: Zkus i Qwen Image Edit, jestli máš možnost. S nějakou turbo LoRA.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CYBERWOLF: to je mimochodem fakt pitomej prompt. Nikdy mu nedávám zadání, který nejsou jednoznačný. Ne že by průměrně inteligentní člověk tvůj prompt nepochopil dobře, ale ai je tupá a ještě dlouho myslím bude.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    LOJZA: Flux 2 Klein
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    CYBERWOLF: Co používáš za model?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Boj pokračuje...

"Make main character fuzzy and translucent."

CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Když jsem napsal "Make character blend in environment like chameleon", určitě jsem nečekal tohle, ale nejsem zklamán.

QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    RADIQAL
    RADIQAL --- ---
    Hell Grind | World's First Ever AI Feature Film | Higgsfield Originals (2026)
    https://youtu.be/t33k2tn4GpA

higgsfiledí celovečerák co měl premku letos v cannes jako off program. "every character, setting, and prop in the 95-minute film was generated with AI tools v Higgs* prostředí. Prej 15 lidí a cca 400K USD. posuďte sami ;)
    GAPPEQ
    GAPPEQ --- ---
    KERRAY: tyjo, táák realistický! Vůbec bych nepoznal, že je to ai :P
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    KERRAY: pouštěl jsem si to nejdřív bez zvuku a i tak mi bylo jasný, že mají britský přízvuk
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    ICE: chtěl bych Metody racionality v seriálové podobě jako fan-fanfiction - kdyby do toho chtěl někdo jít, rád to vezmu pod křídla :D
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ICE
    ICE --- ---
    KERRAY: Slusny! Jiz se tesim na undegroundove (protoze to zakazou) komunitni fan dily. :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam