CIVETTA: taky tady (stejně jako v Personě) když na nějakou weakness přijdeš, on si to zapamatuje a ukazuje ti to: to je asi dobře, protože kdo si to má pamatovat :)
třeba v Dragon Questech ti to nikdo neukazuje, musíš se dívat, co se děje při souboji a pamatovat si, která potvora byla na co citlivá
(ono tam taky je těch elementů míň: v DQ III tuším jen oheň, mráz, vítr a blesky)
co jsem rozepsal na Okounu a nechtělo se mi kopírovat sem: v Dragon Questech je za regenerování MP a HP v hospodě pouze víceméně symbolický poplatek a ještě k tomu pro celou partu naráz - jen jednou za celou svoji herní historii jsem narazil na to, že jsem se nemohl v hospodě vyspat, protože jsem neměl peníze a to jsem asi kupoval nové zbraně a brnění pro celou partu nebo tak něco
shin je o něco víc resource-intensive (na což mě připravili i na redditu, když jsem se ptal, jak regenerovat SP v Personě) a třeba když jsem se napoprvé vydundal z MP tak jsem neměl dost peněz na regeneraci a musel jsem prodat nějaké předměty