• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GURBONHraju hru a chci se vypovídat.
    Diskuze pro ty, co hrají jakoukoli PC/konzolovou hru a chtějí se o ní více rozepsat.
    !! SPOILERY POVOLENY POUZE V TAGU !!
    rozbalit záhlaví
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    v DQ IX jsem v ošemetné situaci: na redditu řekli, že pokročilá povolání jsou lepší proti finálnímu bossovi, tak se mi přece jenom povedlo nějaké ty questy splnit a pokročilých povolání nabýt, ovšem ony jsou zase od lvl 1 a při soubojích dostávají méně zkušenostních bodů než ty na vyšších levelech, čili musím je zase vygrindovat na lvl 40, abych mohl toho bosse porazit: zkoušel jsem to teď, když jsou na lvl 20: inu boss povolal draka a jen tento posranej drak je bez problémů knokautoval. čili už musím jen grindovat, což mě v současném rozpoložení nebaví #firstworldproblems
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    tak jsem přemýšlel, zda na redditu budu řešit nějaké hodně pokročilé a komplikované pseudoproblémy ohledně těch pokročilých povolání v DQ IX, čili zda si to nechám vyspoilovat, nebo na to mám přijít sám a ouha: vedení redditu teď bude zpoplatňovat API nějakou nesmyslně vysokou sumou a hodně subredditů kvůli tomu stávkuje: nejdříve zablokovali přístup do subredditu DragonQuest úplně a nyní je tam pouze read only přístup. čili to budu řešit buď sám nebo za pomocí Googlu a nějaké wikiny #firstworldproblems
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam