• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIAchievement unlocked
    Real-life achievementy jako "odnesl jsem si z IKEA jen tu jednu věc, pro kterou jsem tam šel" "podařilo se mi uspat všechny tři děti zároveň" nebo "už mi spadl nůž na parkety ve všech místnostech v bytě".
    rozbalit záhlaví
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    B3DA: taky by mohli ještě prolustrovat jestli tvoje auto má handsfree a případně k tomu dát ještě 4 body a pokutu za telefonování za jízdy :-)

Jinak tohle se mi tenkrát taky podařilo, ale nikdo mi nevolal
    [LORD_DE_SEIS @ Mozkové errory renewed]
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Konečně se mi taky povedlo objednat z rohlíku X [balení] místo X [ks za uvedenou cenu za kilo]. Aspoň že jsem ty batáty chtěla jenom dva 🤣
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Refunded!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Craftsy mi obnovilo dávno zrušené předplatné a strhlo platbu s desetidenním předstihem oproti původní objednávce ze 7. 3. 2024, takže mi přišel mail z PayPalu, že jsem přišla o $148.83, a já jsem dokázala zavolat do Colorada a členství zrušit a vrácení platby v plné výši prý můžu očekávat během dvou až tří pracovních dnů. Ha!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    CROSS: takovej pech nedat tech 18!:/ to ti urcite udelali naschval
    CROSS
    CROSS --- ---
    První pokuta za rychlost z Říše. Za těch asi 17 let, co přes ni aktivně jezdim.
    VIDA
    VIDA --- ---
    NELLAS: Jak to udělali, nevim. Ale když mi neprošla platba aplikací a takhle to bylo. Zavolala policie, že sem ujela bez placení. Když sme se domluvili, že to nejni blbej vtip (přece nejsem pirát silnic), dali mi číslo na pumpaře. (Pak ORLEN upravil appku.)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    B3DA: nebo udaný telefonní číslo, když naposledy žádal o řidičák/občanku (bo se posílá SMSka, když jsou hotové).
    Švagrové taky volala policie, když jí jedno dítě ujelo na rozcestí na kole jinou trasou a dojelo někam do prdele a nevědělo, kde je (dítě pubertální, leč bez mobilu a nepamatující se na nikoho telefon - mrňavý by hlídala, ale u té velké předpokládala, že má rozum)
    B3DA
    B3DA --- ---
    NELLAS: nejakou lustraci skrze spz a udaje o majiteli auta 🤷 taky jsme vymysleli konkretni cesty, ale nejpravdepodobnejsi se zda asi proste pausal napsanej na stejnyho cloveka co auto..
    EKG
    EKG --- ---
    NELLAS: V policejni databazi je kontakt na majitele auta hned vedle SPZ. Za starych casu byvala jedna kamera na celou pumpu, musela jsi pretacet pasku a hadat, kolikaty auto by to tak mohlo byt, hledat policka, kde je videt aspon par cisel souvisle a skladat spzku jako mozaiku. Dneska mas u kazdyho stojanu vlastni kameru s vlastnim zaznamem, jenom preposles policii a nestaras se dal. Krome toho i ty souvisejici zakony jsou o dost prehlednejsi.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    EKG: Teď nechápu to s těmi kamerami. Protože myslím, že lidi obvykle nemají telefonní číslo napsané na autě.
    EKG
    EKG --- ---
    NELLAS: Kamery uz jsou dneska vymakanejsi nez pred dvaceti lety.

I ta policie je o dost dal. Kdysi na upenlive volani jen zavrceli, ze nebudou nikoho nahanet kvuli par stovkam.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    B3DA: Jak vezme dálniční policie tvoje číslo? :-O
    B3DA
    B3DA --- ---
    NELLAS: zavola ti dalnicni policie, propoji te s majitelem cerpacky a posles mu to na ucet :) verim, ze existuji I horsi alternativy, ktery jsem nastesti nemel moznost objevit
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    B3DA: Vrátíš se s omluvou? Nebo máme sledovat honičku s policajty? :D
    B3DA
    B3DA --- ---
    [x] zjistit co se stane, kdyz zmizite od pumpy bez zaplaceni (🤦)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    nejmenší dítě graduovalo z "kidparku" se stometrovou modrou sjezdovkou a superpomalou tréninkovou pomou na "normální" modrou sjezdovku s rychlým vlekem, hurá! :-)
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    WAMP_ELF: přežili jsme. Achievement unlocked.
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    Ústřice. Z Lidlu.

DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Povedla se mi caramel sauce! A je strašně dobrá a nesmim ten hrnec sežrat na posezení:D
    (při první a poslední snaze o karamel jsem před pár lety zničila hrnec a usedavě do těch ztuhlejch spálenejch cucků vzlykala, takže vítězství je to vskutku epické a o to sladší:D)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam