• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIAchievement unlocked
    Real-life achievementy jako "odnesl jsem si z IKEA jen tu jednu věc, pro kterou jsem tam šel" "podařilo se mi uspat všechny tři děti zároveň" nebo "už mi spadl nůž na parkety ve všech místnostech v bytě".
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VANEK: na to jsem spoléhala, ale očividně všichni pojedou až zítra ráno.
    kousek od toho místa pracuju a holky, když viděly, jak se tam motáme, říkaly, že už chápou, proč do práce jezdím výhradně MHD.
    VANEK
    VANEK --- ---
    TRISSIE: V pátek večer na jaře s hezkou předpovědi by to uměl každý, ale zkus další level v neděli...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Nasla jsem v patek vecer legalni parkovaci misto pro dodavku misto pro dodavku na Praze 2!
    (Normalne bych takovou ptakovinu nedelala, na to se mam moc rada, ale vezla jsem pet holcicek, z toho jednu o berlich, a spoustu jidla na narozeninovou unikovku)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Poprvý dělám zmenu a nemam pocit ze je to útěk ze sraček. Zaludek mi svira pocit novych veci, a sbiram silu na tezky okamziky a drobny prohry ktery prijdou. Ale vim ze to za to bude stat.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Poprvé jsem uvízla sama v noci s motorkou na dálnici a zvládla jsem to profesionálně a s naprostým klidem.
    Motorku co nejvíc ke kraji
    Výstražná světla
    Za svodidla
    Zavolat policii, oznámit překážku na dálnici, a aby poslali ŘSD s blikačkama
    Zavolat asistenci, protože mám v povinném ručení odtah po republice zdarma
    Dát vědět rodině, co je se mnou
    Příjemně si pokecat s okolojedoucími policisty, kteří zastaví, aby se zeptali, jestli něco nepotřebuju
    Dát všem vědět, že jsem v pořádku doma
    2BFREE
    2BFREE --- ---
    Poprvé jsem přestěhoval lustr včetně závěsu někam jinam ✅
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    vcera sem poprvy jela se psama nekam dal, stravili sme 2 x 3 hodiny v aute, a oba to prakticky cely prospali a vubec nezlobili :)
    taky vlastne byli poporvy u nekoho na navsteve, a tam byli taky vzorny, sem na ne fakt pysna :*
    2BFREE
    2BFREE --- ---
    Včera jsem poprvé vzal barvu na zeď, štětec a opravil díry ve zdi po hmoždinkách ✅
    2BFREE
    2BFREE --- ---
    Včera jsem poprvé
    - využil css variables ✅
    - pochválil zubaře za skvěle vytržený zub ✅
    2BFREE
    2BFREE --- ---
    Poprvé jsem úspěšně zprovoznil mesh síť a mám tak kvalitní wifi v obou patrech bydlení a mohu mezi nima v klidu přecházet ✅
    2BFREE
    2BFREE --- ---
    Poprvé v životě jsem úspěšně připojil pračku ✅
    MAJACHUNATA
    MAJACHUNATA --- ---
    Nejen ze jsem zvladla nemyslitelne - mluvit pred lidma, ale uz s druhym talkem na treti konferenci a tentokrat ikdyz to boli jsem si zvladla poslechnout zaznam a snad si z toho neco vzit pro priste. Poslouchat se je jeste horsi nez mluvit, ale dala jsem to a je to dobre, protoze ikdyz jsem o tune chyb vedela, druhou tilunu bych bez toho netusila. Tak priste snad lepe!
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Přisál jsem se na státní cecík dotací a inkasoval první dotaci. Celých 360,-!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    poprvé v životě jsem využila v pracovní kompetenci znalost pravidel psaní přechodníku!
    protistrana ho napsala do smlouvy blbě, a já ho mohla opravit :-)
    MALLOCH001
    MALLOCH001 --- ---
    Dneska jsem udělal rádio amatérské zkoušky HAREC. Rádio vlny, těšte se!
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Přidám se: poprvé výpečky se zelím a špenátem s pochvalou od tchána. 💪
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    vlastnoruční velmi obstojný hovězí guláš ✔
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    dneska sem si dala parek v rohliku a nepokecala sem se!
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    B3DA: taky by mohli ještě prolustrovat jestli tvoje auto má handsfree a případně k tomu dát ještě 4 body a pokutu za telefonování za jízdy :-)

Jinak tohle se mi tenkrát taky podařilo, ale nikdo mi nevolal
    [LORD_DE_SEIS @ Mozkové errory renewed]
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Konečně se mi taky povedlo objednat z rohlíku X [balení] místo X [ks za uvedenou cenu za kilo]. Aspoň že jsem ty batáty chtěla jenom dva 🤣
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam