• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIAchievement unlocked
    Real-life achievementy jako "odnesl jsem si z IKEA jen tu jednu věc, pro kterou jsem tam šel" "podařilo se mi uspat všechny tři děti zároveň" nebo "už mi spadl nůž na parkety ve všech místnostech v bytě".
    rozbalit záhlaví
    VIDA
    VIDA --- ---
    Cizí mladí lidé se mě ptali, kde je jedna ulice. Poradila sem a potlačila nutkání vyprávět po kom se ta ulice menuje a perličky z jeho života. Teď to vydržet dalších 25 let. #jsemtvojestaripozvimedal
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    #2 přijat do školky
    2BFREE
    2BFREE --- ---
    LORD_DE_SEIS: První 3D tiskárna na ikonky pro uložení dokumentu 💜
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    LORD_DE_SEIS: Starej je ten, kdo se ptal tebe a ne AI ;)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Odpovídal jsem na dotaz: "nevíte někdo k čemu to sloužilo?"...připadám si oficiálně starej...

TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    3. semestr unlocked. (a neptejte se na kvalitu, prosim)
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    LUCIEN: hlavni vyhodu vidim v tom, ze pri rozklepnuti nezarazis skorapky do bilku a neriskujes tolik kontaminaci. Kdyz delam majonezu ze "spinavejch" domacich vajec, nikdy bych nerozklepaval o misku...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Z praxe...

Výhoda: když mi spadne do jídla skořápka, vždycky je velká a dá se snadno vyndat. Navíc se zvyšuje šance, že žloutek zůstane intact.

Nevýhoda: vždycky zaseru místo klepání, buď méně či více. Doporučuju klepat o něco co už je špinavé - talíř, prkénko,...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Každý podle svých schopností ¯\_(ツ)_/¯
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Roh misky vypadá čistěji a jednodušeji :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Já nevim, prostě tim klepni a pak to votevři :D Tady ten týpek v tom má dost praxi, zdá se:

What's the Best Way to Crack Eggs?
    https://www.youtube.com/watch?v=8EN8leHe0uY
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Komára bych netrefila, já maximálně mola. Nemáš nějaké... instrukce?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Tak nesmíš to rozmáznout vo linku jak komára.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: To si nedovedu představit, o misku či pánvičku to rozklepávám standardně, ale když to vezmu o rovnou plochu, tak to rozdrtím a všude budu mít kousky skořápky, ne?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SALVATOR: Nevim proč mám strach to o rovnou plochu zkusit, ale určitě to vyzkoušim :-)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    pochopil jsem, jak funguje paritní bit
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SALVATOR: jak dostava, vejce otevres jednou rukou
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALVATOR: tak to delaj japonci!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    FINSON: A zkus to taky o rovnou plochu. Přijde mi to ve finále jako nejšikovnější varianta. Nějak se mi do toho vajíčka pak líp dostává.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Začal jsem rozklepávat vajíčka o stěnu misky nebo pánve, bez použití jídelního nože.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam