• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIAchievement unlocked
    MISISSKA
    MISISSKA --- ---
    Dneska jsem, ve svých 33 letech, poprvé letěla letadlem :) z Prahy do Amstru ke kamarádce.
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    SADY: pochopitelne... doslo mi to az kdyz auto kleklo. tak snad se to aspon pocita za dva achievementy
    SADY
    SADY --- ---
    TRISMEGISTOS: a ted jeste jestli jsi s tim najel aspon par km a zadrel motor, coz se u auta z pujcovny povedlo me 🤦
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    Prave jsem po 20 letech rizeni natankoval benzin do dieselu. OMFG
    EKG
    EKG --- ---
    OMNIHASH: Oznaci text na strance. Ale dobry, uz jsem nasel "Empty bin".
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    EKG: ctrl+a, del?
    EKG
    EKG --- ---
    0 mails in Inbox. Vsechno roztrideno do prislusnych zalozek a promazano. Tedy nahazeno do kose. Ted jeste 42x zakliknout a navzdy smazat, klient zobrazuje jenom 100 emailu na stranku. Ale je to tam!
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Podařilo se mi oloupat mandarinku na jeden zátah
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Dnes jsem si pořídil slevovou kartičku do Tamda Foods.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Po všech těch letech jsem si teda do telefonu nainstaloval Uber a použil ho. :-]

(TVL ta aplikace je strašná. Ale funguje, no.)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    přežít a užít si tripa na signál festivalu. 😏
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Smála jsem se v metru nad knížkou tak, že se nahlas rozesmála paní sedící naproti! Svět je dnes díky mně lepším místem!
    VIDA
    VIDA --- ---
    Zmínit v panelové diskuzi swingers party.
    VANEK
    VANEK --- ---
    LUCIEN: Roztleskal jsem, možná ani ne poprvé, divadlo na otevřené scéně.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Roztleskal jsem poprvé v životě kino na konci filmu. A nestydím se za to. Protože "We are the ghosts of our children's future."
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Poprvé jsem vedl synka do školky, cink!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    _

Tahdig! Povedl se mi Tahdig. Pod nim je perská ryze se zelim.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    maximální dekadence - místo toho, co bych špinavý talíř umyla, jsem ho vyhodila do koše!

(protože dneska po obědě dorazila nová sada porcelánu a já měla v plánu všechno, co je naťuklé, oprýsknuté nebo jinak poškozené, konečně vyhodit, a tenhle byl špinavej a naťuklej, ale hej, don't let reality get in the way of a good story! :-)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Poprvé budu volit menší zlo :)
    Přišly mi volební lístky pro Liberecký kraj a já jsem odebíral strany, které jsou tu pro mě nevolitelný a zůstal mi jeden lístek :) Aspoň, že ten jeden.
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    PALEONTOLOG: Good point, ale "nastesti" nemame sklep. Temi cerpadly jen cykluju a kontroluju vysku vody v retencni nadrzi u domu mezi 80 a 70% zaplneni, aby to nevypadalo jako hrnecku var, a aby mi ten pramen mohl unikat radeji do retencky, nez na povrch. Dum je zatim suchej. Zatim. To by byl dalsi achievement k unlocku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam