• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIAchievement unlocked
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Až se mi jednou nějaká ponožka ztratí, tak to tu napíšu jako achievement - nechápu ty pověsti o tom, jak mizí ponožky. Mě se to v životě nestalo.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Vytáhnul sem z pračky sudej počet ponožek a všechny jdou do páru.
    Pravda teda je, že jestli počet párů po praní odpovídá počtu párů před praním, sem nezjišťoval.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ENDER: zkus korejský prinicp. Do mouky přidat škrob a smažit nadvakrát.

The Best Korean Fried Chicken Recipe
    https://www.seriouseats.com/korean-fried-chicken-recipe
    REONA
    REONA --- ---
    LUCIEN: Hmm, v deseti letech starší dcery jsme začaly tím, že si půjčuju já jeden její top 😀😀 pro ni oversized, pro mě crop 🤭
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    Poprvé jsem věnovala část svého těla na vědecké a výzkumné účely.
    MALLOCH001
    MALLOCH001 --- ---
    ENDER: Řekl bych, že za to může teplota oleje na smažení... Kuřecí kousky jsem nejdřív marinoval v jogurtu s kořením, pak obalil ve směsi mouka + koření, nechal tak 30 minut odležet, olej cca na 140-150 a smažit... Občas je to černá magie, hele
    ENDER
    ENDER --- ---
    MALLOCH001: Jak?!?
    MALLOCH001
    MALLOCH001 --- ---
    Poprvé v životě se mi povedlo udělat ideální smažené kuře. Křupavost kůrky 10/10, během smažení neslezla, šťavnatost masa taky 10/10. #happy:)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    První dítě začalo regulérně nosit moje hadry. #feelsfukinold
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ARGANNAH: Css, naši dceru ulovil kluk na onlinovce. Ve čtrnácti.
    Přijel sem pak za 3/4 roku i s rodiči.
    Teď jezdíme my k nim do Španělska, na pláži jsme za 4 min.
    Děcka si předáváme po těch 2 letech mezi dveřma a domlouvám se, kdo je bude zrovna krmit. Minulý týden nás dospělé hlídala na latino párty sama, aby se měla pak jak dostat ve zdraví domů.

P.S.
    Čerstvě jsme s jeho mámou zjistily, že jak obě milujeme cestování a nevyžadujeme u toho full servis, a naši partneři z toho až tak unešení nejsou, už plánujeme, kam spolu vyrazit.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    konecne se mi podarilo sehnat tu kytku, co se na tomhle kontinentu skoro neda sehnat. ted uz to jen nezabit :D

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TRISMEGISTOS: to je blbý, no, to se tak sejde
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    PALEONTOLOG: neco to snese. ja samozrejme nabral na nulu plnou. rikal jsem si, ze po tom obdobi co jezdim prakticky jen na rezervu mu trochu dopreju. motor je na odpis...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TRISMEGISTOS: ja jednou tankoval do diselu benzin, byl jsem pod hranici rezervy, k tomu jsem dal asi 5L benalu, nez mi to doslo. dotankoval jsem asi 10L nafty, vic penez jsem zrovna na karte nemel. cili mi to vychazi na smes 1:4 a proslo to. tak mi to vychazi teoreticky, nevim co motor papipove snese.

a pak si vzpominam z brigadbickych let, jak ital tankuje plnou nafty a na konci tam chrstne panacek benzinu :-D ital no
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    ARGANNAH: Rodiče: chci pro moje děti jen to nejlepší.
    Život: the best i can do is mistakes
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    To je rodinnej running džouk, snad dekádu starej, "...a jednou si ji odvede nějaká pochybná existence." Zvlášť si ho užívá můj muž, kterej byl (bohužel zcela bez legrace) za pochybnou existenci víc než patnáct let
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MONIOUS: Achievement podezíravé potenciální tchýně odemčen :D
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ARGANNAH: a je to pochybna existence doopravdy, nebo jen proto, ze sbalil tvy kuratko?
    CDR
    CDR --- ---
    je to ostuda, synovi je sedm a já az ted odemkl achivment behani (a vztekani) po louce s drakem
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    Švec si koupil boty.. unlocked.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam