• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIAchievement unlocked
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    To je rodinnej running džouk, snad dekádu starej, "...a jednou si ji odvede nějaká pochybná existence." Zvlášť si ho užívá můj muž, kterej byl (bohužel zcela bez legrace) za pochybnou existenci víc než patnáct let
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MONIOUS: Achievement podezíravé potenciální tchýně odemčen :D
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ARGANNAH: a je to pochybna existence doopravdy, nebo jen proto, ze sbalil tvy kuratko?
    CDR
    CDR --- ---
    je to ostuda, synovi je sedm a já az ted odemkl achivment behani (a vztekani) po louce s drakem
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    Švec si koupil boty.. unlocked.

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ARGANNAH: Vypadáš... rozpolceně.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Starší holka odešla v září na intr a poměrně záhy se tam nechala sbalit jakousi pochybnou existencí. To za našich mladejch časů.... eh, chci říct, moje malý kuřátko, jak se to tak najednou... eh, chci říct, jestli na ní nebude hodnej, tak... eh, chci říct, vlastně nic z toho nechci říct, wow, jsem něčí skorotchýně, achievement unlocked (neeeeee)
    MISISSKA
    MISISSKA --- ---
    Dneska jsem, ve svých 33 letech, poprvé letěla letadlem :) z Prahy do Amstru ke kamarádce.
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    SADY: pochopitelne... doslo mi to az kdyz auto kleklo. tak snad se to aspon pocita za dva achievementy
    SADY
    SADY --- ---
    TRISMEGISTOS: a ted jeste jestli jsi s tim najel aspon par km a zadrel motor, coz se u auta z pujcovny povedlo me 🤦
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    Prave jsem po 20 letech rizeni natankoval benzin do dieselu. OMFG
    EKG
    EKG --- ---
    OMNIHASH: Oznaci text na strance. Ale dobry, uz jsem nasel "Empty bin".
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    EKG: ctrl+a, del?
    EKG
    EKG --- ---
    0 mails in Inbox. Vsechno roztrideno do prislusnych zalozek a promazano. Tedy nahazeno do kose. Ted jeste 42x zakliknout a navzdy smazat, klient zobrazuje jenom 100 emailu na stranku. Ale je to tam!
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Podařilo se mi oloupat mandarinku na jeden zátah
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Dnes jsem si pořídil slevovou kartičku do Tamda Foods.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Po všech těch letech jsem si teda do telefonu nainstaloval Uber a použil ho. :-]

(TVL ta aplikace je strašná. Ale funguje, no.)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    přežít a užít si tripa na signál festivalu. 😏
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Smála jsem se v metru nad knížkou tak, že se nahlas rozesmála paní sedící naproti! Svět je dnes díky mně lepším místem!
    VIDA
    VIDA --- ---
    Zmínit v panelové diskuzi swingers party.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam