• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIAchievement unlocked
    B3DA
    B3DA --- ---
    NELLAS: nejakou lustraci skrze spz a udaje o majiteli auta 🤷 taky jsme vymysleli konkretni cesty, ale nejpravdepodobnejsi se zda asi proste pausal napsanej na stejnyho cloveka co auto..
    EKG
    EKG --- ---
    NELLAS: V policejni databazi je kontakt na majitele auta hned vedle SPZ. Za starych casu byvala jedna kamera na celou pumpu, musela jsi pretacet pasku a hadat, kolikaty auto by to tak mohlo byt, hledat policka, kde je videt aspon par cisel souvisle a skladat spzku jako mozaiku. Dneska mas u kazdyho stojanu vlastni kameru s vlastnim zaznamem, jenom preposles policii a nestaras se dal. Krome toho i ty souvisejici zakony jsou o dost prehlednejsi.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    EKG: Teď nechápu to s těmi kamerami. Protože myslím, že lidi obvykle nemají telefonní číslo napsané na autě.
    EKG
    EKG --- ---
    NELLAS: Kamery uz jsou dneska vymakanejsi nez pred dvaceti lety.

I ta policie je o dost dal. Kdysi na upenlive volani jen zavrceli, ze nebudou nikoho nahanet kvuli par stovkam.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    B3DA: Jak vezme dálniční policie tvoje číslo? :-O
    B3DA
    B3DA --- ---
    NELLAS: zavola ti dalnicni policie, propoji te s majitelem cerpacky a posles mu to na ucet :) verim, ze existuji I horsi alternativy, ktery jsem nastesti nemel moznost objevit
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    B3DA: Vrátíš se s omluvou? Nebo máme sledovat honičku s policajty? :D
    B3DA
    B3DA --- ---
    [x] zjistit co se stane, kdyz zmizite od pumpy bez zaplaceni (🤦)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    nejmenší dítě graduovalo z "kidparku" se stometrovou modrou sjezdovkou a superpomalou tréninkovou pomou na "normální" modrou sjezdovku s rychlým vlekem, hurá! :-)
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    WAMP_ELF: přežili jsme. Achievement unlocked.
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    Ústřice. Z Lidlu.

DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Povedla se mi caramel sauce! A je strašně dobrá a nesmim ten hrnec sežrat na posezení:D
    (při první a poslední snaze o karamel jsem před pár lety zničila hrnec a usedavě do těch ztuhlejch spálenejch cucků vzlykala, takže vítězství je to vskutku epické a o to sladší:D)
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    Zvládla sem donést na reklamaci vysavač, který už přes rok stal v rohu... 3 dny před koncem záruky! Yes!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Zvládla jsem vyplnit formulář celní správy. Ufff.
    Jako bonus, zásilka dorazila do ČR 18. prosince, 20. byl vygenerován a odeslán (?) dopis, který mi pošťák doručil dnes (a to jsem to stihla o vteřiny se vrátit z venčení démonka). Ode dneška mělo začít nabíhat skladné u celní spráyv.
    Myslím, že pro tento rok mám víc než splněno :D
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    Balet v Narodním Divadle
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Poblinkat se v Majalandu ✅
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Tekly mi slzy v mosh pitu. Absolutní průtrž plačen.
    VANEK
    VANEK --- ---
    (víte první:) Na poslední chvíli během pár dní jsem získal všechny nominace na Trans-Atlantic Fan Fund, pátou od Roba Hansena.

(Jo, extrémně obskurní nerdery. Tak si zkuste představit, kdyby vám Čornej, Klusák a Přibáň v jedné osobě dal divokou kartu do mistrovství republiky ve slam poetry kombinovaného s Minerálka Cena čtenářů. Poté, co už mi kývl Radomil Uhlíř a Václav Kahuda.)

((Teď to jenom neposrat.))
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Tak nevím. Lepší už asi být nedokážu. Je to vůbec poprvé přes 200 a hned tolik.
    Mám i video, tak se můžete kouknout jak to vypadá:
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tentokrát jsem si to pohlídala a nebudou mi muset kočkolit doručovat nadvakrát - posunula jsem si doručení na den, kdy budu doma :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam