• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIAchievement unlocked
    Real-life achievementy jako "odnesl jsem si z IKEA jen tu jednu věc, pro kterou jsem tam šel" "podařilo se mi uspat všechny tři děti zároveň" nebo "už mi spadl nůž na parkety ve všech místnostech v bytě".
    rozbalit záhlaví
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TRISSIE: Pche, v jednu chvíli dokonce kule, ale naštěstí se eště předtím povedla pisemka z geometrie, která ovšem slzy nevzbuzuje, protože dítku celkem jde.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALVATOR: a předtím vycházela dvojak nebo čtyřka?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SALVATOR: Ovšem dítě dostalo z písemky trojku, která díky tomu vychází i na vysvědčení v pololetí.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    takze sem tam ani ne mesic a uz sem dostala pridano, pac sou se mnou spokojeny tak, ze to prej chtej ocenit rovnou. masakr.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PETER_PAN: takhle jsem taky ochutnal trdelník,
    že jsem se ho ujal před vyhozením 😀
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    Mel jsem poprve v zivote trdelnik a jeste s cokoladou. U sjezdovky jedla nejaka mala holcicka trdelnik a jeji maminka mela jit s instruktorem na jinou sjezdovku. Instruktor nabidnul ze s nima muze jezdit i holcicka. Ale kam s trdelnikem? Maminka kazala trdelnik vyhodit do popelnice, ale ja jsem vcas zareagoval ze si ho snim. Holcicka mi trdelnik dala a tak jsem ho konecne ochutnal. No, dobry byl, ale 140 CZK za nej fakt davat nebudu.
    To se mi ale rozlezelo v hlave a kdyz se obe me deti vratili ze svych kurzu a zena sjela sjezdovku, nakonec jsem jim koupil trdelniky. Teda jen 2 pro 3 lidi, ale i tak. :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Rozplakal jsem dítě matematikou.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    prvni Acko u zkousky tento semestr, a zrovna z mechaniky, wow
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    Prekopal jsem topeni, osadil nadobu na dolevani glykolu kvuli mrazuvzdornosti.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Uběhl jsem 10 km v jeden den.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Po dlooooouhy dobe jsem refresla CV a zjistila jsem, ze nejsem neschopa, ale schopa!
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Jo, to už je sice starší, ale nepochlubil jsem se tu. Můj účet na Facebooku je nenávratně smazaný. Míra otravností přerostla všechny meze.
    S2FI
    S2FI --- ---
    Viděl jsem jiskru, která vznikla statickou elektřinou při svlékání oblečení. (nijak jsem se o to nesnažil, byla prostě tma :)
    PEJR
    PEJR --- ---
    SALVATOR: Taky jsem zachoval duchapritomnost pri podpisu pracovni smlouvy..
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Hned v prvním datumu, který sem letos psal, se mi podařilo správně napsat rok. Tím líp, že to byla pracovní smlouva.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Po dvaceti pěti (nekecám) letech jsem si koupil nová pyžama. Tohle šedé a stejné, ale modré. Předchozí se už před lety začaly rozpadat, ale nechtěl jsem to vzdát. Až už u jednoho upadl rukáv zcela, tak jsem se odhodlal :D Dokážete používat obden (měl jsem taky dvě a střídal) nosit jedny hadry čtvrt století? :D

MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    po deseti letech se psem, kterej se hystericky bal ohnostroju a klepal se prakticky celej prosinec, ted mam dve veverky, ktery sem drzela kazdou v jedny ruce a spolecne sme se koukali na blikaci svetylka za oknem :)
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    - Rozebehnut ynternet v novem pokoji (a ted se bojim, ze uz nic neudelam ;-))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SURVIVED 2025! :-)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Poprvé děti udělaly komplet oběd aniž bych musel udělat sebemenší pohyb. Hard work is finally paying off!
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    Byltoten slavny den kdy k nam byl zaveden elektricky proud.. aneb zapojeny zasuvky v pokoji!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam