• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIAchievement unlocked
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    Beranek Ferda byl odstaven, tak prvne praktikuji krmeni drave zvere z lahve.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Tvl. Dostala jsem se do faze, ze o me fakt bojujou? To nemuze byt pravda!
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    LUCIEN: těsně vedle! No úplně to přečtu tím hlasem z Prášila a slyším ten beat, co na to navazuje :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    NICOLLETTE: Repertoár. Ovšem na My3 jsem ho taky naučil :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    LUCIEN: Indy a Wich? :)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    tak se mi asi podarilo myho psa vychovat az moc 🤣

nikouse po ty epizode bohuzel tak trochu neposlouchaj zadni nohy, takze chodime na fyzioterapii a mame doma delat ruzny cviky. vsechno to funguje na principu "navnady", kterou mela pani v ruce a kterou on se snazil ziskat, takze s tlamou prakticky neustale prilepenej na jeji ruku chodil do osmicek, stoupal na podlozky a podobne.

doma mi to ovsem neudela, protoze je naucenej, ze kdyz chce to, co nabizim, musi si sednout a hezky cekat. takze si misto chozeni do osmicek seda a nechapave na me kouka 🤣

do toho se toho samorejme nutne musi ucastnit ten druhej kaspar, kterej je o dost mladsi a tak trpelivej neni, takze ten dela ty cviky spravne.

moje nervy, tvl 🤣
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    🏆 Naučil jsem jedno dítě poslouchat kvalitní hudbu mého mládí...

---

Jedu s mladym (12yo) z tréninku.

12yo: Tati já pustim nějakou hudbu, jo?
    41yo: Mhm...
    ...
    Spotify: 🎶 Sem, mezi nás, ať plnou číší vína oslavit můžeme tuto chvíli chvil...
    12yo: To je stejně jedno z nejlepších alb co znám...
    41yo:
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Odešel mi kotel. Tlak spadnul na 0,5 a vypnul se. Jaro, pojď mi.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Vasektomie ✂️🎱🎱
    FINSON
    FINSON --- ---
    Psala mi mail máma, a protože jsem loni opustil Centrum a přešel na Gmail, zatímco pro registraci Android mobilu jsem už měl založený jiný Gmail účet, napsala pro jistotu na všechny 3 adresy s poznámkou, že neví, který email teď používám, ať dám vědět. Ten achievement je, že jsem jí z toho nového, primárního Gmailu odepsal, že tenhle email je ten primární a ať používá tenhle - žádné složité vysvětlování, že na Centru se dosral firewall a nefunguje jim ochrana proti spamu, proto jsem přešel na Gmail, a ten starý Gmail je jenom pro registraci Androidu... prostě používej tuhle adresu č. 1, tady si to přečtu vždycky, díky, tečka.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    MONIOUS: ale vlastne sem asi dobra, ze sem si toho vubec vsimla a resila to hned
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    MONIOUS: tak asi to neni uplne achievement, ale ty zada se pres vikend zhorsily natolik, ze sem ho dneska nechala na klinice a zejtra ho budou operovat :(
    CROSS
    CROSS --- ---
    Poprvé po asi 20 letech jsem lepil fólii na displej — a povedlo se mi to na první pokus.

(Přece jenom technologie od dob Palm Pilota pokročila i na straně těch fólií.)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Poprve jsem jedla jidlo z michelinske restaurace. Pizzu za 6 eur. :)

MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    sem byla na veterine, pac nikouse bolej zada. samozrejme tam vypadal, ze mu nic neni a veterinar na me koukal uplne stejne jako dycky muj mechanik, kdyz mu tvrdim, ze my auto delalo divny zvuky az do chvile, nez sem tam s nim prijela, zejo...
    XARGH
    XARGH --- ---
    Vylovil jsem koncovku hole na nordic walking z prostředka potoka cca 3m širokého 🙂
    Najít mezi kameny, přiblížit metr hůlkou, svleci se do trika, vytáhnout rukou!

ToDo: příště přemýšlet, než budu rvát něco silou ven. Zasekla se do podlahy mostu tvořené mřížkou
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Roztrhla jsem si ponožku, řekla jsem si, že ji později opravím, vzápětí jsem si uvědomila, že když to neudělám teď, neudělám to vůbec, vzala jsem jehlu a nit a zalátala ji!
    FINSON
    FINSON --- ---
    Dítě dnes poprvé samo vysálo celý byt. Bez velkého přemlouvání a dramat.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TLOUDEV: Chápu a rád bych pomoh. Bohužel můžu leda držet palce, mně samotnýmu kolem baráku občas pomáhaj nyxáci, protože je toho i tady hafo.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    SALVATOR: Budu strasne rad, kdyz se povede nehasnouci obdiv pretavit do nejake brigady, aby na konci kvetna mohly byt obnoveny mejdany ve stodolaru...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam