• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIAchievement unlocked
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    vystřihla jsem si recept z aktuálního čísla časopisu a hned ho vyzkoušela!

nebylo to jako obvykle, kdy časopis skončí na blíže nespecifikovanou dobu v poličce konferečního stolku (náhodou, víte, jak je taková časová kapsle do témat před-covidového, před-ukrajinového, a před-trumpového věku milá?), a když je konečně přečten a recept identifikován jako "to bych chtěla zkusit", tak skončí ve složce podobně postižených výstřižků, odkud je po 2-5 letech nemilosrdně vyhozen s tím, že už stejně ani nevím, co tam je :-)
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    Zapocet z matiky - unlocked.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    prvni konzert veStodolaru po pozaru - unlocked.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Jsem v těžké depce po přečtení oponentského posudku ke státní doktorské zkoušce.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Ztratil jsem maturitní vysvědčení.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    budu se stehovat zpatky do bytu, kde mi ze vsech mist, kde sem bydlela, bylo nejlip :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Dohrál jsem Golden Axe.
    VANEK
    VANEK --- ---
    "Rebecca Solnit (349K followers) likes your comment"
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    vyřešila jsem captchu na katastru :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Dítě udělalo večeři mně :))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GREATDRAKE: jednou jsem spala v prezidentským apartmá jednoho z nejluxusnějších pražských hotelů. v takovým tom, co má šatnu větší, než jsou některé garsonky, a konferenční místnost se stolem patnáct metrů dlouhým.

firma, pro niž jsem v té době pracovala, ho měla pronajaté kvůli tomu stolu. protože se na něm kompletovala dokumentace pro mezinárodní arbitráž. a já tam byla jediná z pražské pobočky a tedy bez vlastního pokoje, tak mě asi ve tři ráno poslali, ať si jdu na dvě hodiny lehnout :-)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Objednával jsem ubytování v hotelu v moravském městečku. Přes booking.com, takže jsem neviděl detaily.
    Jen, že to byl poslední volný pokoj. Ani nijak extra drahý.
    Nu, long story short, tak dnes spím v prezidentském apartmá.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Koupila jsem si dnes přesně kilo jablek.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    DUCATIMONSTER: Minulej rok byla čarodějnická veselice na zahradě školky odpoledne. Tak jsme mysleli, že je to tak i letos. Vcera jsme nachystali kostýmy pro oba a ještě upekli občerstvení, které každý rodič na zahradu nosí a sdílí se to s ostatními. Měla to tam vsechno donést odpoledne manželka , dětičky nastrojit a tak. Jaké bylo naše překvapení , když v poledne pípla notifikace s fotkami ze školky a docvaklo nám to.
    Vedle školky mám posilovnu, do které po odevzdání dětiček chodím. Po cvičení jsem si ve špatně uzavřené nádobě míchal protein…
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    CROSS: Ale jistě.

"Sakra zapomněl sem na kostým! Mám to! Půjdeš za nehodu v trenkách!"
    CROSS
    CROSS --- ---
    DUCATIMONSTER: přemýšlím, jestli by nešlo tyhle da achievementy nějak kreativně spojit
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    - Být ten jediný rodič , který nedá dětem do školky kostým.

- Zestříkat celou šatnu čokoládovým proteinem.
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    Odeslána přihláška na školu. Odkládala jsem to měsíc a poslední možný termín, zavřela jsem oči a prostě zmáčkla odeslat. Zbytek je problém mého budoucího já (třeba to kdy to budu stíhat tam chodit). Maturita po 40 bude zajímavá zkušenost :-)
    REONA
    REONA --- ---
    Můj šéf je člověk s neskutečnou sítí kontaktů. Cokoliv jsme kdy potřebovali, sehnal vždy tu pravou / toho pravého.
    A dnes! Dnes přišla ta chvíle, kdy potřebuje co nejrychleji čtyři obrázky na téma smrt a umírání, namalované romskými dětmi mladšího školního věku. A já mohla říct “I know a guy…” 💪🏻💪🏻💪🏻
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    Daňové odeslání přiznáno... eh, co to plácám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam