• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIAchievement unlocked
    Real-life achievementy jako "odnesl jsem si z IKEA jen tu jednu věc, pro kterou jsem tam šel" "podařilo se mi uspat všechny tři děti zároveň" nebo "už mi spadl nůž na parkety ve všech místnostech v bytě".
    rozbalit záhlaví
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Odpovídal jsem na dotaz: "nevíte někdo k čemu to sloužilo?"...připadám si oficiálně starej...

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Já nevim, prostě tim klepni a pak to votevři :D Tady ten týpek v tom má dost praxi, zdá se:

What's the Best Way to Crack Eggs?
    https://www.youtube.com/watch?v=8EN8leHe0uY
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    Ústřice. Z Lidlu.

STARF
    STARF --- ---
    po letech (ne)snazeni zavirat taby oslavilo v utery me Firefox okno kulatiny... mam samozrejme v planu si to vse jednou projit *wink*

MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Koupil jsem si ho někdy v 90. letech minulého století a nikdy jsem se k němu nedostal. Šel se mnou z garsonky do domu, někde během našeho volného vztahu stihl i zplesnivět. Když mi na něj před pár lety padlo oko, tak jsem si řekl, že bych ho měl přečíst dřív, než mi bude padesát. Že už bych z toho mohl mít pojem.

Bylo to o fous, ale achievement unlocked.

A myslím, že jsem udělal dobře, když jsem těch bezmála 30 let počkal.

IMG-20241028-172743

/Joyce: Odysseus/
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    konecne se mi podarilo sehnat tu kytku, co se na tomhle kontinentu skoro neda sehnat. ted uz to jen nezabit :D

WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    Švec si koupil boty.. unlocked.

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    _

Tahdig! Povedl se mi Tahdig. Pod nim je perská ryze se zelim.
    CDR
    CDR --- ---
    CDR:

HOWKING
    HOWKING --- ---
    Sem si sám vytáhl stehy vzadu na hlavě :D [HOWKING @ ISM || I Shot Myself aneb selfie, selfac, mojka, selfcvak, jacvak apod.]
    V jedné ruce webkamerka s autofokusem a v druhé manikurové nůžky :D

THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Poprvý jsem dostala na nyxu spam :)))

(hned smazanej, zjevně nějaký nyxovy opravný mechanismy fungujou, ale stihla jsem památku ;))

MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    poprvy v zivote mam svoji vlastni houpacku, a musim se za ten napad fakt pochvalit :D maxovi se taky dost libi :)

MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    koupila sem novej konferencni stul, kde je dole prostor na casopisy a spol, a dala sem tam misto toho velkej polstar. zatim se zda, ze to byl dobrej napad :D

FINSON
    FINSON --- ---
    Když je řeč o šéfech: Pravidelný týdenní one-to-one call (mezi čtyřma očima, řeší se většinou organizační potíže a pracovní vytížení):
    1. Call před dvěma týdny převeden z týdenní na dvoutýdenní frekvenci.
    2. Dnešní call trval přesně 1 minutu a 47 sekund včetně nastavování zvuku na začátku.
    Šéf: "Máš něco k řešení?"
    Já: "Ne, všechno vypadá dobře."
    Šéf:
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    TRISSIE: visit Brno they said, it will be fun they said
    2BFREE
    2BFREE --- ---
    HOWKING: zase jsem predbehl dobu :) No nic :)

HOWKING
    HOWKING --- ---
    MIC: Já už 20 let a měsíc :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam