• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJJAKVyvracení konspiračních teorií
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG:

divam se na to tak ze kdyz ti do nosu cvrkne nejaky clanek nebo video a ani nemas chut sam zjistit o cem to konkretne je, nebo nejsi schopen reprodukovat to v par vetach, tak proc by to za to melo stat nekomu jinemu?

Chtel bych aby lidi meli sanci reagovat i na ten tvuj samostatny vytah o par vetach bez nutnosti neco nekde studovat delsi dobu
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG:

jasne, ja te chapu, ale ta inverzni pravidla jsou tu v principu proto, ze by z toho byla kopie tech ostatnich klubu, kdyz uz tu neco postujes tak je predpoklad, ze si ten zdroj sam cely videl v pripade videa a nebo cetl v pripade clanku casto cizojazycneho... Napsat o tom klidne dve vety co sem tam delo abys motivoval nekoho dalsiho tomu ten cas venovat a omrknout to zas tak velky pruser prece neni
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: ano, začínáš to chápat... na tapetování náhodnejma půlhodinovejma videjkama se skrytým poselstvím máš vlastní klubiki. Nikdo ti nebrání postovat linky, ale dodržuj štábní kulturu a místo hromady canců bez vysvětlení zkus ostatním aspoň vysvětlit, proč by na to měli koukat.
    GORG
    GORG --- ---
    KAJJAK: hele ja to pochopil uz na poprvy.. a tvuj klub tvoje pravidla o tom zadna
    ja rikam duvod, proc vznikl

a prijde mi teda komicky, ze se teda z nejakeho duvodu chces angazovat v moderaci, ze kazda reference musi mit nejake vysvetlivky..

je celkem na nyxu bezne a nejen tam u me v NWO klubu, ze lidi davaji proste linky, copy pastnou nejaky text, kdyz jim to prijde vhodny

v podstate z nejakeho duvodu tu chces mit zcela inverzni pravidla toho NWO klubu :-D

tam je snaha o ciste zdroje spis bez nejakych vlastnich komentaru a copy pastovani nejakych relevantnich pasazi. (pro nekoho zrejme teda "tapeta")
    tady bez doprovodu vlastniho komentare v cestine neni mozne tohle naopak delat vubec :-)

nerikam, ze je to nutne spatnej napad, ale precejen ja doufal v misto, kde bude mozny neco postovat linky, co cloveku cvrnknou do nosu, a mit k tomu moznost i treba nejak neco polemizovat, komentovat to.. ne muset :D
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    VOYAGER:

tohle je v zasade v pohode, i bez popisu je dopredu jasne o co jde... Ja nebudu v tomhle klubu davat zadne bany ani nic cenzurovat
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG:

opakovane ti rikam ze nikdo nechce cenzurovat zadne zdrojovani, ale budu tady mazat pouze nic nerikajici samostatne odkazy, muj kluvb moje pravidla, stejne jako tve kluby maji tva pravidla ktera dodrzujes tam...

Odkazy a videa si hazejte tam, tady je to klub k diskuzi ne k tapetovani odkazama, to se prece deje uz tam...

Zdroje samozrejme nahazujte dal formou odkazu nebo videa, ale ne samostatne.... Predpokladam ze jsi schopen porozumet psanemu textu aspon napodruhe a nebudu to vysvetlovat o par radku vyse opetovne
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    ..neni to odkaz na dlouhy clanek ani video .. „Obrázek vydá za tisíc slov“

GORG
    GORG --- ---
    Neříkal si, že mi pak tohle auditko pak předáš do správy? :-)

Já tehdá řešil, že neexistuje na serveru nyx.cz žádný diskuzní klub bez cenzury.. ne spamu ale prostě bez poltické cenzury... s tím, že v klubu world conspiracy, což není můj vlastní výtvor, ale udržuju ho.. tam mažu diskuze.. čistě z principu definice toho klubu... "diskuzního" :-) .. prostě jen zdroje a copy paste ideálně i obsahu zdroje (někdy bývá i mazán a tohle nakonec pak je JEDINÝ zdroj - ten copy paste.. .v některých případech už to tak bylo)

Ale nešlo založit diskuzi, kde není povivnná cenzura

To nešlo.

Ty ses v reakci nějak hecnul.. a dostatečně přejmenoval to zadání pro založení, že jako to jde. Když do názvu dáš... vyslověne, že to má být těžce o vyvracení dezolátnních teorií..

Ale slíbil si, že mi dáš správcovství pak, ne? :)

Já prostě v klubu World conspiracy žádná diskuzi nechci... a žádné nové auditorium nebo chceš-li diskuzní klub dovoleno nemám..

Celé to tedy m ělo být o tom, že bude na serveru Nyx.cz klub, kde je dovolena svobodná diskuze... bez politické korektnosti (okk, chápu, spam a všechno.. ale nnemazání názoru)..

Takže.. kde je můj klub? :)) Předat správcovství... a můžete si tu povídat o čemkoliv..

...

..

a hlavně¨

nebudeme

cenzurovat

to

že

někdo

něco

zdrojuje
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    Víme, že lžou, oni vědí, že lžou, oni vědí, že my víme, že lžou, my víme, že oni vědí, že my víme, že oni lžou, ale oni stále lžou.

A. S.
    MATT
    MATT --- ---
    KAJJAK: Asi bych to interpretoval jinak, ze takhle generelne, ale mas pravdu, ze zobecnovat na takhle marginalnich udalostech je spatne. Asi bych taky rozlisoval ruskou propagandu, ktera je (nejspis centralne) rizena z Kremlu a zapadni "propagandu", kdy jednotlivi novinari/redakce/vlády/thinktanky/... vyjadruji svuj pohled.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    MATT:

jasny, to chapu ze nazory spolecnosti jako celku jim propaganda semlela... Spis mi vadi ta absurdita, ze prectenim tohodle clanku si zase my o rusich tak trochu formujeme nazor, ze rusum nevadi hazet deti do krbu, coz uz za mne je zase tak trochu prehnana zapadni propaganda, ktera podle mne tomuhle problemu uz tak trochu skodi... Myslim ze bychom se nemeli uchylovat k extremnejsim formam propagandy jen proto, ze oni to delaji taky...
    MATT
    MATT --- ---
    KAJJAK: Vetsina Rusu se imho z Ruska vubec nedostane, ty co potkas na zapade/dovoleny v Egypte, jsou jiz necim specificti, maji se nadprumerne, pravdepodobne budou nekde z evropsky casti Ruska, nejspis z mest, z Moskvy/Petrohradu/Krasnodaru. To co je popisováno bude spíš o za Uralem, nebo vesnicich. Nekdy koukni na street view z tehlech oblasti, videa co posilaj rusove, jak to vypada u nich doma.
    O tech mafianskejch strukturách pěkně píše Kamil Galeev, doporucuju na twt jeho vlákna.

https://twitter.com/kamilkazani/status/1493666716836155395

https://twitter.com/kamilkazani/status/1568991857039777795

Nebo treba NFKRZ, utek z Ruska do Gruzie, ale popisuje situaci rodicu, ze jim je vsechno jedno, jak povazujou Gorbacovovy 90s za prohru atd. Ta spolecnost je opravdu jinak nastavena.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    vypujceno z jineho klubu :

"
    Třeba že ruští vojáci vůbec neznali rychlovarné konvice. Buď se je báli používat, nebo je kradli bez toho spodku s přívodem elektřiny, kterou doma stejně nemají zavedenou. Případně rychlovarné konvice stavěli na plyn, takže se jim roztavily. O plazmové televizi si mysleli, že je to obraz. Zrovna tohle je možná svým způsobem úsměvné, jenže specifičnost ruského prostředí k smíchu moc není. Volala mi třeba jedna kriminoložka od Bajkalu, že řešili případ vraždy nemluvněte, které tak dlouho křičelo, až ho jeho otec hodil do kamen, kde shořelo. To je přece úplně mimo naše chápání. Když byla tahle kolegyně u nás v Hradci Králové na konferenci, ujišťovala nás: „Věřte mi, že ve srovnání s Ruskem u vás nemáte vůbec žádnou kriminalitu.“

Hodně se mluví o bojovém využívání ruských vězňů. Jenže k chování, které bychom my považovali za hranou, v Rusku nepotřebujete vězeňskou zkušenost. Stejným způsobem je tam totiž dlouhodobě vychována značná část mládeže. Existují mládežnická hnutí kriminálního charakteru, třeba Арестантский уклад/устав един, což se dá přeložit jako Osud trestanců je společný. To je subkultura, jejíž příslušníci mezi sebou vybírají peníze – leckdy k tomu dochází i nedobrovolně – a posílají je do kriminálních struktur v trestaneckých koloniích. Představa o normálních vztazích ve společnosti je takovým lidem cizí, znásilnění pro ně představuje normu. Sexuální násilí mezi muži v ruském vězení, ale i v armádě či mezi kadyrovci je běžné.

Něco vám povím. Znásilnění se na ruském Telegramu běžně zneužívá k vydírání, paradoxně ovšem nikoliv pachatelů, nýbrž obětí. „Jestli pro nás neuděláš tohle a tohle, ukážeme všem video s tvým znásilněním.“ Ruská společnost je bohužel nastavená tak, že to oběť nikam nehlásí. Nemá vlastně ani kam, tamní policie a FSB je součástí problému. Jen občas se objeví videa s oběťmi, které projeví neskutečnou osobní odvahu a znásilnění přiznají. Odvážní jsou proto, jelikož tohle jim v Rusku přinese všeobecnou ostrakizaci. Jsou za srač**, kterým to udělali, a za srač**, které to ještě přiznaly.

Zastání pochopitelně nenajdou ani u nadřízených. Na velitelská místa jsou v ruské armádě záměrně vybíráni lidé, jejichž profil byl zformován v deviantním prostředí a kteří za vše vděčí současnému režimu. Asi jsme si dříve neuvědomovali, jak velké části společnosti žijí v Rusku v podobných podmínkách. A hlavně, jak mohou být tyto třídy využity v agresivní válce.

Tím spíš, že v Rusku má lidský život jinou hodnotu.
    Jinou, lépe řečeno žádnou. Podle toho se k vojákům chovají i jejich velitelé. Jen si vzpomeňte na Prigožina, který nechává hlavy vlastních vojáků rozmlátit velkou palicí, aby ostatní odradil od myšlenek na dezerci. To je středověk! Smrti se ovšem často příliš nebojí ani sami vojáci. Rozdíl mezi životem a smrtí se jim nejeví tak velký. Neohroženost ruských vojáků nesouvisí s hrdinstvím, ale spíše s tím, že ve svých očích nemají co ztratit. Nemají se kam vrátit. Smrt se zdá být dobrou alternativou, koncem každodenního ponižování a zneužívání.

Evropané všude hledají logická vysvětlení, ty však tady nenajdeme. V Rusku je všechno nezměrně složitější a horší, než si člověk dokáže představit. Většina Rusů navíc ani nechápe tragédii situace. I ruští vojáci si začali dávat dohromady, že na Ukrajině nejsou vítáni, až po pěti dnech války. Od té doby taky začínají útoky na civilní cíle. Ruská armáda se tím, že ji tam nemají rádi, cítila ponížena. Tak se rozhodla páchat obrovské zlo.
    "

Petr Pojman mapuje Putinova zvěrstva: Rusové vraždí děti, jedí u masových hrobů - CNN Prima NEWS
    Petr Pojman mapuje Putinova zvěrstva: Rusové vraždí děti, jedí u masových hrobů - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/cech-mapuje-putinova-zverstva-rusove-muci-elektrinou-vrazdi-deti-jedi-u-masovych-hrobu-207108#

Sice jsem na stejne strane barikady, tedy podporuji ukrajinu v boji proti agresorovi, ale nechce se mi verit, ze to je v rusku vsude takto spatne, potkal sem treba par rusu a rusek na dovolene v egypte a zas tak daleko od chovani zapadniho evropana nebyli...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    VOYAGER:
    GORG:

pridal sem pravidla tohodle auditka, prosim vzdy o zkraceny popis co se v danem videu nebo odkazu nachazi, pouze odkazy budu mazat, ty si hazejte do vedlejsiho auditka, tohle je k diskutovani a ne kazdy ma cas cist dlouhe clanky a prehravat dlouha videa, ale presto chce treba nejak reagovat
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    Jak mohou lidé zbabělí a nečestní sloužiti knížeti?
    Takoví se třesou strachem, zda budou schopni úřad vykonávat.
    Ve chvíli, kdy úřad dostanou, třesou se strachy, aby o něj nepřišli.
    A jakmile se o svůj úřad třesou strachy, pak neexistuje nic, čeho by nebyli schopni, aby si úřad udrželi.

Konfucius
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    UKRAINE: MASKS OF THE REVOLUTION - PLTV Documentary by Paul Moreira
    https://rumble.com/v2b7u1q-ukraine-masks-of-the-revolution-pltv-documentary-by-paul-moreira.html
    GORG
    GORG --- ---
    9/11 War Games - NORAD - Amalgam Virgo 01 - Operation Tripod -Northern Vigilance- The Corbett Report
    https://www.youtube.com/watch?v=nT4cPgbMtpE
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG:

jo to je k zamysleni, je to presne ten typ informaci ktere se clovek obecne nedozvi a vyplynou na povrch az po nejake diskuzi... Ma tu nekdo nejaky protiargument?

jinak porad si mi neodpovedel, zda si osobne myslis ze dopredu byly dvojcata podminovana pred priletem letadel... Me to treba prijde trohu pritazene za vlasy, proto me zajima zda i konspiracnim teoretikum ve vetsine ano ci ne...
    GORG
    GORG --- ---
    Ještě ad 9/11

Rozhodnutí letadlo sestřelit nebyl přece žádný systémový problém - řešení bylo přímočaré.. o tom měl rozhodnout velitel ozbrojených sil.. prezident Bush.

Ale to by tam museli stihnout vůbec včas přiletět.

Hodně letadel armády bylo ale tehdy někde u hranic s Kanadou kvůli těm cvičením toho dne.
    + Vyslaná letadla za unesenými letadly letěla za virtuálními letadly, které byly předmětem cvičení. (phantom Flight 11 zmíněný též ve zprávě Komise pro vyšetřování útoků... = letěli prostě na špatný místo kvůlii tomu)

Ta vojenská cvičení, a to co o nich víme, jasně ukazuje na příčinou souvislost, proč je nestihli doletět.

Už přes 20 let to masmédia systematicky ignorují. Nevím, jestli je vůbec jediný článek v médiích, který by to vůbec řešil nebo nějak dával do souvislosti, že by to mohlo hrát roli. Kromě jedné reportáže ABC, kterou si i z té doby pamatuju jako jedinou zmínku v médiích.. Asi jim pak bylo řečeno, že o tom se ale na veřejnosti nesmí, takže už se to pak nikde neřešilo a tenhle přešlap už je i obtížné vůbec na youtubu najít. Já musel jít hledat na odysee.

Všechny videa, který jsem našel na youtubu řešila normies pohled "Byl to den blbec.. " a maximálně zmiňují, že tam bylo "confusion". Ani metrovou tyčí se nedotknou s čím souvisel ten "zmatek".
    Přitom ta cvičení vůbec nejsou tajná.. a i já o nich vím žejo. Jen se prostě nedávají nikdy do souvislosti.

9/11 Terror Drills and War Games
    https://odysee.com/@EduardoCorrochio:4/9-11-terror-drills-and-war-games:2

kkromě téhle reportáže ABC, kde o nich mluvili.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam