• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJJAKVyvracení konspiračních teorií

Přistáli někdy lidé na měsíci?

35 hlasy od 35 respondentů

1.) Pokud chcete rozebrat nejake tema, dejte mu nejaky uvod do diskuze jiny nez jen odkaz na dlouhy clanek nebo video...
    2.) odkaz na clanek nebo video by mel byt jen jako zdroj ze ktereho cerpate, obsah prispevku musi vzdy obsahovat popis v cestine jako jakysi vytah o co v clanku nebo videu jde
    3.) priklad spravne vlozeneho tematu k diskuzi zde GORG:
    rozbalit záhlaví
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG:

tahle vlada je vsechno jen ne populisticka, prijde mi ze jim je uplne jedno ze sahnou na prachy svemu hlavnimu volicskemu jadru coz jsou podnikatele a zivnostnici, takze rozhodne nepanuji stejne jako to delal babis s podporou komousu...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG:

zakonnou povinost jim pripravila prtedchozi populisticka vlada ktera rozhazuje cokoliv aby se zavdecila co nejvetsim skupinam volicu stylem po nas potopa...
    GORG
    GORG --- ---
    KAJJAK: nemaji ze zakona povinnost valorizovat duchody?

alternativni media neboli kospiratori ti jasne popisovali ty problemy, kterou budou, a ktere uz vznikaji.. a nejsou ani nove s covidem a spol. .. jen tehdy vlady preradili na high gear celou tu vec..

vysledkem bylo ocekavani inflace, zadluzeni a drahoty ... konspiratorum se smali narazkama, ze pri padu asteroidu na Zemi ,, nekteri dinosauri volali "Ale co ekonomika?".
    tahle vlada dela stejne jako ty predchozi vlady furt to samy.. podobne jako opet ve volbach slibovala neco jineho
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    VOYAGER:

co si budem vykladat, na tech demonstracich zadni velci inteligenti nejsou... Nevidim tam bourici se studenty vysokych skol, vidim tam lidi co si posrali zivot svym spatnym rozhodovanim a vini za to vsechny ostatni...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG:

"Vláda nevalorizovala důchody... "

pochop, ze v problemech jsou vsechny vrstvy spolecnosti diky inflaci, ale pouze duchodcum to mela pokryvat populisticka davka jen proto, ze jich brzy bude 3M a budou to fajn volici babise... Neznam duchodce co by si aktualne stezoval na svuj duchod, ty ano? Zato znam plno tvrde pracujicich lidi s detma a manzelkou na rodicovske co nevychazeji s penezi...

"Po propagandě "My to zvládnem", kdy ČR podřezávali větev (COVIDem, pak sankcemi), a konspirační teoretici proti tomu varovali."

to ovsem v kovidu radila uplne jina vlada, tak nechapu to spojeni v jednom souveti...
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    Jednou dosáhne tolerance takové úrovně, že bude inteligentním lidem zakázáno přemýšlet, aby se hlupáci neurazili.
    D.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    GORG: naše propaganda je dobrá, protože je naše!
    GORG
    GORG --- ---
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/volby-prezidentske-petr-pavel-organizatori-demonstrace-meli-velice-blizko-k-proruskym-nazorum-213351

Vyjádřil se také k víkendové demonstraci na Václavském náměstí. Podle premiéra Petra Fialy (ODS) demonstraci organizovali příslušníci ruské páté kolony. Tento výrok je podle Pavla pravdivý.

„Souhlasím s tím, že organizátoři měli velice blízko k proruským názorům a nakonec se to zcela jasně projevovalo na heslech, která zaznívala z tribuny. Rozhodně to nebylo vyjádření občanských obav, ale spíš snaha rozvracet a narušovat,“ řekl na dotaz Seznam Zpráv Petr Pavel.

tady je vidět, jak je zároveň tolerována masivní zdejší propaganda. "prislusnici ruske pate kolony"

pritom nemajici nic spolecneho se samotnym obsahem demonstrace. schvalne jsem si to vcera pustil ten zaznam

byly tam věci jako přestávat kupovat elektřinu na té lipské burze nevýhodně.

tahle a ty ostatnín věci je údajně "prorůský názor" resp. být "příslušníkem ruské páte kolony"

dost se divím, že to není všem lidem evidentní.

to nnení srovnatelné s komunistickou propagandou. to je minimálně identické jako propaganda za socíku.

O tom jestli prodávat elektřinu levně a pak ji draze kupovat na burze, může být jistě debata, jestli je to dobrý nebo špatný nápad.
    Ale každopádně být proti takovému způsobu obchodování s elektřinou... označit to za proruskou kolonu... a všechno označovat obecně za proruskou kolonu. Bez důkazů nějakého napojení na Rusko, to je fakt taková ta tupá socíková propaganda.

Druhak ta záležitost s muzem a mediální propaganda kolem toho.

Je hezké si všímat ruský propagandy, ale nevidět tu propagandu z druhý strany?

Za mě je západní propaganda tak vše prostupující a poslední roky tak zintenzivněná, že už ji řada lidí ani nenní schopna vnímat. Pouští se do v rámci toho až do honů na lidi a cítí se v právu .. morálně.

Vláda nevalorizovala důchody... Po propagandě "My to zvládnem", kdy ČR podřezávali větev (COVIDem, pak sankcemi), a konspirační teoretici proti tomu varovali.

Označit nevoli podvedeného lidu za to být příslušníkem proruské páte kolony.. to už fakt není ani podobné komančský totalitě.. je to už identický.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    vsimni si ze za tech par dni co klubik existuje maji smysluplne reakce ostatnich pouze ty cesky popsane prispevky, kolem tech ostatnich se absolutne zadna diskuze nevedla...

pokud tedy mame diskutovat tak mi ta pravidla proste davaji smysl a viditelne nejsem sam...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG:

me to naopak zajima tolik, ze nechci, aby mi neco hodnotneho uniklo, proto chci ty komentare... U tebe v klubicich sem to zkousel, ale tech odkazu tam padalo priliz hodne a tolik casu sem tomu investovat nechtel, chci si udelat nejaky vseobecny pohled, ale zas ne na tom travit mrte casu a prozkoumavat vsechny i pro mne na prvni pohled nesmyslne vykriky...

pokud k tomu samotny prizpivatel neni ochoten napsat par vet v cestine navic, aby to priblizil ostatnim, tak to beru tak, ze to je proste nezajimave...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG:

velice pravdepodobne na zajimavost toho videa pak upozornis daleko vice lidi kdyz tomu aspon tech par vet venujes
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG:

hele to se neshodnem ani na tom ze by bylo fajn k tomu napsat treba aspon dve vety? Kdyz to pouzivam jako argument, tak tim prece neco chci sdelit... Tak bych aspon mohl napsat v jakem smeru argumentuju nebo co tim myslim...
    GORG
    GORG --- ---
    chapu, ze clovek nema nutne chut koukat na delsi videa, kdyz nevi, jestli to za to stoji

ale to video je zajimavy cely :-) tam jsou k tomu vsemu podrobnosti... a taky jako bonus uplne stejna situace s bombovymi utoky v Londyne.
    cviceni v tech samych stanicich metra v tu samou dobu se odehravalo to same, co cvicili

mi prijde, ze dost lidi se dost zdraha investovat do veci cas... ja koukam i na ty videa toho Korenare (?) , Zvedatoru apod. ja si to poslechnu casto klidne cely. me zajima, co rikaji ti s odlisnym nazorem, tak na to i koukam sam iniciativne, co jsou vlastne ty protiargumenty.

navic v tom videu najdete veci, ktere se uz 20 let skoro nikde neresi.. a to video ono bude asi taky 20 let stary.. takze me docela prekvapuje ten nezajem.

prece nakonec nejde o to , jestli vyhravas nejakou debatu na internetech.. vas to jako fakt ani nezajima ? :-)
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: jakyma nahodnejma?

to video podrobneji rozebira to, co uz jsem tu psal...

[GORG @ Vyvracení konspiračních teorií]

pak jeste MATT doplnil nekolik referenci, kteryma sice nevim, jestli chtel neco rict, ale celkem fajn to doplnujou

[MATT @ Vyvracení konspiračních teorií]

o cem je celkem dostatecne vyplyva z jeho titulku
    strucne ho shrnout riskuje dost pokriveni (= zplosteni) obsahu, ktery je u obou tech videii.. i VOYAGERa dost komplexni
    to muzu udelat rovnou prepis, kkde jsou podrobnosti.. tady se jeste nikdo ani nevyjadril krome toho minusu co uz jsem k tomu psal obecne, tak tu do toho mam vkladat jeste vic casu? vyvraceci se nejak moc nepredvedli

jsme tu snad dospeli lide.. evidentne se to video tyka toho, co jsem psal predtim.. je to v tom titulku.. war games... v cestine vojenska cviceni.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG:

divam se na to tak ze kdyz ti do nosu cvrkne nejaky clanek nebo video a ani nemas chut sam zjistit o cem to konkretne je, nebo nejsi schopen reprodukovat to v par vetach, tak proc by to za to melo stat nekomu jinemu?

Chtel bych aby lidi meli sanci reagovat i na ten tvuj samostatny vytah o par vetach bez nutnosti neco nekde studovat delsi dobu
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG:

jasne, ja te chapu, ale ta inverzni pravidla jsou tu v principu proto, ze by z toho byla kopie tech ostatnich klubu, kdyz uz tu neco postujes tak je predpoklad, ze si ten zdroj sam cely videl v pripade videa a nebo cetl v pripade clanku casto cizojazycneho... Napsat o tom klidne dve vety co sem tam delo abys motivoval nekoho dalsiho tomu ten cas venovat a omrknout to zas tak velky pruser prece neni
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: ano, začínáš to chápat... na tapetování náhodnejma půlhodinovejma videjkama se skrytým poselstvím máš vlastní klubiki. Nikdo ti nebrání postovat linky, ale dodržuj štábní kulturu a místo hromady canců bez vysvětlení zkus ostatním aspoň vysvětlit, proč by na to měli koukat.
    GORG
    GORG --- ---
    KAJJAK: hele ja to pochopil uz na poprvy.. a tvuj klub tvoje pravidla o tom zadna
    ja rikam duvod, proc vznikl

a prijde mi teda komicky, ze se teda z nejakeho duvodu chces angazovat v moderaci, ze kazda reference musi mit nejake vysvetlivky..

je celkem na nyxu bezne a nejen tam u me v NWO klubu, ze lidi davaji proste linky, copy pastnou nejaky text, kdyz jim to prijde vhodny

v podstate z nejakeho duvodu tu chces mit zcela inverzni pravidla toho NWO klubu :-D

tam je snaha o ciste zdroje spis bez nejakych vlastnich komentaru a copy pastovani nejakych relevantnich pasazi. (pro nekoho zrejme teda "tapeta")
    tady bez doprovodu vlastniho komentare v cestine neni mozne tohle naopak delat vubec :-)

nerikam, ze je to nutne spatnej napad, ale precejen ja doufal v misto, kde bude mozny neco postovat linky, co cloveku cvrnknou do nosu, a mit k tomu moznost i treba nejak neco polemizovat, komentovat to.. ne muset :D
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    VOYAGER:

tohle je v zasade v pohode, i bez popisu je dopredu jasne o co jde... Ja nebudu v tomhle klubu davat zadne bany ani nic cenzurovat
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG:

opakovane ti rikam ze nikdo nechce cenzurovat zadne zdrojovani, ale budu tady mazat pouze nic nerikajici samostatne odkazy, muj kluvb moje pravidla, stejne jako tve kluby maji tva pravidla ktera dodrzujes tam...

Odkazy a videa si hazejte tam, tady je to klub k diskuzi ne k tapetovani odkazama, to se prece deje uz tam...

Zdroje samozrejme nahazujte dal formou odkazu nebo videa, ale ne samostatne.... Predpokladam ze jsi schopen porozumet psanemu textu aspon napodruhe a nebudu to vysvetlovat o par radku vyse opetovne
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    ..neni to odkaz na dlouhy clanek ani video .. „Obrázek vydá za tisíc slov“

GORG
    GORG --- ---
    Neříkal si, že mi pak tohle auditko pak předáš do správy? :-)

Já tehdá řešil, že neexistuje na serveru nyx.cz žádný diskuzní klub bez cenzury.. ne spamu ale prostě bez poltické cenzury... s tím, že v klubu world conspiracy, což není můj vlastní výtvor, ale udržuju ho.. tam mažu diskuze.. čistě z principu definice toho klubu... "diskuzního" :-) .. prostě jen zdroje a copy paste ideálně i obsahu zdroje (někdy bývá i mazán a tohle nakonec pak je JEDINÝ zdroj - ten copy paste.. .v některých případech už to tak bylo)

Ale nešlo založit diskuzi, kde není povivnná cenzura

To nešlo.

Ty ses v reakci nějak hecnul.. a dostatečně přejmenoval to zadání pro založení, že jako to jde. Když do názvu dáš... vyslověne, že to má být těžce o vyvracení dezolátnních teorií..

Ale slíbil si, že mi dáš správcovství pak, ne? :)

Já prostě v klubu World conspiracy žádná diskuzi nechci... a žádné nové auditorium nebo chceš-li diskuzní klub dovoleno nemám..

Celé to tedy m ělo být o tom, že bude na serveru Nyx.cz klub, kde je dovolena svobodná diskuze... bez politické korektnosti (okk, chápu, spam a všechno.. ale nnemazání názoru)..

Takže.. kde je můj klub? :)) Předat správcovství... a můžete si tu povídat o čemkoliv..

...

..

a hlavně¨

nebudeme

cenzurovat

to

že

někdo

něco

zdrojuje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam