KAJJAK:
pravidla sis ale vylozil tak ze ostatni kometovat odkazy nemuzou a ty muzes, to je to co mi prislo nesmyslne a
No pockej.. nepsat tam svoje nazory myslim v pravidlech nutne nebylo.. ale pak jsem uznal , ze pokud k odkazum pisu svoje komentare.. vysvetlujici obsah (lidem usetrit cas.. to jak tu vlastne vyzadujes) ale i nejake moje biased pohledy navic, ze neni uplne fer , kdyz tam neni povolena diskuze, a ostatni na to nemuzou reagovat.
Psal jsem tam tehdy, ze lidi muzou i napsat nejaky komentar, ale musi u toho byt odkaz na nejaky zdroj, ktery ma byt tou prioritou... tedy ze i muzou v reakci reagovat nejakou referenci, ktera to rekneme vyvraci..
I kdyz pak mi prislo, ze muset uvest v diskuzi odkaz by i tak nejaky dlouhy diskuzi nezabranilo
btw lidi jako treba Omnihash , co si stezovali na "cenzuru", ale odkazy zadny neuvadeli, takze to bylo uplne mimo. Ja doodrzoval to, co jsem tam psal, ze jsou ty pravidla.. (sic nevim, jestli jeste byly uplne poplatny otcum zakladatelum... ty byly typicky jen raw data bez kecu)
Kazdopadne jsem pak promazal za posledni dobu vsechny posty, ktery byly diskuzni.. vcetne tech mojich.
-- on ten duvod, proc jsem linkoval veci i s komentarem bylo, ze ho nebylo kam jinam na nyxu napsat. zalozit si zadny uz nemuzu a vsude jinde se to cenzuruje zejo
delam si tedy nadeje, ze tady by slo.