VYHULENY_UFO:
o ukrajinskyho auditka chodili sirit prorusky hovna krome gorga
zajimave. jakeho "ukrajinskkeho auditka"?
co jsoou to "prorusky hovna"? :)
co si vzpominam ja, ze me vybanovali (tusim v klubu VVeci verejne), kde jsem jedinou vec, kdyz jsem tam videl, ze tam oslavujou facku novinarce Russia Today ve Francii nejakym typkem zakuklenym v cernem. Nebo jsem to tam v reakci na neco postoval to videa ja, nevim ale kluci tam to napadani novinarky (jeste zena navic) jeste oslavovali. Primoo oslavovali, ze je to skvely.. ze ma , co si zaslouzi..... a kdyz jsem se ji zastaval, tak jsem byl obvinovanej z nejakeho prorusactvi.
Nekdo tam rekl, ze vrazda na tyranu neni zlocin.. a v podobnem duchu se to neslo
Ja tvrdil, ze i kdyby Putin pojidal deti, tak prece nebudeme schvalovat utoky na novinare, jen proto ze jsou z Ruska.
Pak jsem jeste resil, ze Rusko podle me je totalita, ale ze si lidi to imho lidi zvelicujou , ze to tam zrejme tak hrozny nebude jako bylo treba za Sovetu. V jejich ocich to byla obhajoba.. to uz vubec nedali.
Dostal jsem tam ban.. i pro cteni, takze ani nemuzu nalinkovat ty svoje texty, pokud nebyly smazany.
A ani to nebylo, ze bych tam "chodil". To se vsechno odehralo behem jednoho dne.. hodiny dvou, kdy jsem tam napsal tak 10-20 postu v reakcich na jiny lidi.
Jeste mi pak psali nekteri do posty, co jsem to za srace, ze netusili, ze maji takovyho zkurvevenyho kamarada, co resi hovna.. Nerekli teda nic konkretni... taky to specifikovali slovem "hovna"
---
takze , ze bych nekam dlouhodobe chodil neco postovat neni pravda
a "ukrajinsky klub" tim se mysli "Veci verejne" nebo "3. svetova valka" ?