taky je dobrej pristup "dal jsem si vakcinu a neumrel jsem, coz prokazuje jeji bezpecnost". taky casto zazniva. a myslim, ze nam tento typ uvazovani odhaluje podstatu odlisneho vnimani
ponecham stranou anekdotalni pristup, ze soudi jen podle sebe, ale ja bych otocil... on nekdo tvrrdil, ze po vakcine vsichni umrou?
jo tohle se tvrdi, ze prej po vakcine bude mraky mrtvych... a pritom ja si nevzpominam, ze bych slysel cetl nekoho tohle tvrdit.
Viral Message Claiming “All Vaccinated People Will Die Within 2 Years” Lacks Evidencehttps://newschecker.in/fact-check/viral-message-claiming-all-vaccinated-people-will-die-within-2-years-lacks-evidenceneco jsem k tomu nasel... odkaz na zdroj je tam nejaky neexistujici tweet. mne jsou ale fakt u prdele neci twaty. jako urcite to nekdo rikal..nekdo irelevantni.. ja nic takovyho necetl. zvlastni ze ten viral ke me ani nedoputoval :)
kde kdo tvrdil, ze po vakcine lidi do roka zemrou? kde? kdo?
ja si vybavuju akorat z medii opacne nektery mluvici hlavy, ze nevakcinovani budou umirat. myslim ze nekdo i rekl, ze se tim aspon svet ocisti od blbcu.. ale to uz bylo asi jen na intelektualnim nyxu.
ruzne strawmany a tak, ale neresit hlavne to konkretni