Rousky a agrese okolo mi pripomely casy hlubokeho covidu, kdy jsem v tramvaji nemel nahubek a sedim si, a dla naproti nejaka pani.. ukazala si po chvili na jeji rousku.. ja na to neco ze ja v tom nejedu ale v poho..
docela jsme v p oklidu o tom klabosili.. v jednu chvili si ji rukou stahla na chvili dolu, ze jsem teda videl jeji oblicej , coz je fakt psycho cumet na ty apokalypsy vvsude okolo, a ze prej ona by to zejo radeji nenosila, ale ze jako mysli, ze by se melo
no co me prekvapilo, kdyz rekla, ze je rada, ze jsem ji nejak nenapadl, neuhodil. zajimavy, jak ta perspektiva muze byt uplne jina.. ja spis zas si vsimal tech excesu nekterych takyobcanu, co nekoho za rousku mlatili.. ona zas naopak mela zas obavu, ze by mohla neco schytat za pruzeni s rouskou.
ale bylo fajn, ze oproti nyxu se dalo normalne konverzovat. ten online prostor je desne toxickej..
jeste vyzvidala, co ji jeste reknu zajimavyho, tak j sem ji prepadl s metaversem, at je nejaka sranda.. ze to bude dalsi faze.. ze nas apichaj do pocitacu a metaversa, ze uz nikdo nikam chodit nebude, a ostatni body vize WEF pana Svaba.
Hlavne takova konverzace je na nyxu science fiction. ze by dvva lidi o necem bez urazek konverzovali.
Dost lidi se tu prezentuje jako takovy ti sigri, co sikanujou deti ve skole.. A obhajujou si to, ze k tomu maji nejaky moralni duvody.