KAJJAK: co nekkde probehlo neresim.. to ze se to stavi jako nejaky kklicovvy claim te rekneme druhe strany je za me dezinformace samo o sobe.
relevantni takovi ti celni ruzni Beranove aspol. kolem Inovace republiky apod. ti nic takovyho nerikali. jestli nejakej Franta Vomacka nebo anonym neco rozhlasuje cipy ve vakcinach nebo slibuje ockovanym smrt do roku je irelevantni
ja osobne jsem nikdke netvvrdil, ze umrou, ani ze neumrou.. jen ze nevime.. a pak se resily mozne vedlejsi ucinky a vliv na nadumrti nebo jiny zdravotni problemy v nezname mirer druhak predstava, ze jediny spatny vedlejsi ucinek muze byt smrt, mi prijde silne nevedecka. nechapu to odkazovani se na vedu, kdyz tu pak litaji hlasky, ze kdo bezprostredne nebo do roka neumrel, ze je cajk, protoze neumrel.
jde mi to, ze opravdu nevis prave ani nikoho, kdo by to tvrdil, ze budou ockovani umirat. rikas, ze mozna by se nekdo dal najit nekde.. ze to urcite musel nekdo tvrdit :-) to verimi ze jo.. jde relevantniho.. ne nekoho treba i anonymniho z internetu. ostatne ty profily na Fb ani nemusi byt skutecny.
jako ja tohle tema uz resim nejakej patek a v pohledu n ekterych vytiram ty ruzny dezolatni kanaly, tak jaktoze ja se s tim nesetkal poradne ani nikoho anonymniho na Fb nebo tady...natoz v tech krredibilnich zdrojich, ktere casto cituji, linkuji..